کد خبر: ۲۱۳۱۳۸
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۳:۰۰
پزشکان به افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی توصیه می‌کنند میزان پتاسیم مصرفی خود را کاهش دهند.
 پزشکان به افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی توصیه می‌کنند میزان پتاسیم مصرفی خود را کاهش دهند.

به گزارش ایسنا، از آنجایی که در مبتلایان به بیماری مزمن کلیوی، پتاسیم به درستی فرآوری و جذب نمی‌شود شرایطی برای انباشت آن در خون فراهم می‌گردد و به همین دلیل این افراد باید مقدار پتاسیم مصرفی خود را محدود کنند.

همچنین داروهای مورد استفاده برای بیماری کلیوی موجب افزایش سطح پتاسیم می‌شود. یکی از بهترین روش‌ها برای کنترل سطح پتاسیم تغییرات تغذیه‌ای است. در واقع باید از مصرف خوراکی‌های سرشار از پتاسیم خودداری کرد و آنها را با غذاهای کم پتاسیم جایگزین کرد.

افزایش سطح پتاسیم همچنین موجب بروز علائم جدی همچون ضربان نامرتب قلب و گرفتگی عضلانی می‌شود. علاوه بر این پایین بودن سطح پتاسیم نیز باعث می‌شود ماهیچه‌ها ضعیف شوند.

از جمله خوراکی‌های سرشار از پتاسیم که افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی باید مصرف آن را کاهش داده یا از خوردن آن پرهیز کنند می‌توان به مواردی چون آجیل، سیب زمینی، موز، بیشتر محصولات لبنی، آووکادو، غذاهای شور، فست فودها، گوشت‌های فرآوری شده، غلات، اسفناج، گوجه فرنگی اشاره کرد.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، همچنین خوراکی‌هایی که میزان پتاسیم آن پایین است و مصرف آنها توصیه می‌شود شامل سیب، بیشتر انواع بری‌ها، انگور، آناناس، هندوانه، بروکلی، هویج، خیار و کلم برگ هستند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین