کد خبر: ۲۰۹۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۲:۲۰
یک کارشناس طب سنتی گفت: خوردن دوغ و ماست همراه با غذا به‌ویژه غذا‌های گوشتی مانند کباب موجب تولید مواد بیماری‌زا و بیماری‌هایی مانند درد‌های مفصلی و سوء‌هاضمه می‌شود.
 یک کارشناس طب سنتی گفت: خوردن دوغ و ماست همراه با غذا به‌ویژه غذا‌های گوشتی مانند کباب موجب تولید مواد بیماری‌زا و بیماری‌هایی مانند درد‌های مفصلی و سوء‌هاضمه می‌شود.

سید جواد علوی درباره غذای مناسب و سالم اظهار داشت: غذای مناسب، غذایی است که بعد از خوردن آن فرد به حالاتی مانند خمودگی، بی‌حالی، نفخ و قراقر (صدای شکم)، یبوست، اسهال و نظایر آن مبتلا نشود.

وی افزود: انسان از خوردن غذا لذت می‌برد و به این لحاظ اگر در انتخاب یا نحوه استفاده غذا‌ها دچار خطا شود، تاوان آن را نخستین مرحله معده و بعد تمام دستگاه گوارش می‌پردازد.

این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: خوردن دوغ و ماست همراه با غذا به‌ویژه غذا‌های گوشتی مانند کباب، موجب بروز درد‌های مفصلی و سوء‌هاضمه می‌شود.

علوی اضافه کرد: بیدار ماندن زیاد باعث از بین رفتن رطوبات اصلی بدن، اختلال در هضم غذا، خشکی مغز و در نهایت سبب جنون می‌شود.

وی متذکر شد: خوردن باید به‌هنگام اشتهای راستین باشد چرا که در هنگام سیری و پر بودن معده و بدن، خوردن بیشتر باعث تداخل و فساد غذا، اسهال و بیماری می‌شود.

علائم اشتهای واقعی
این کارشناس طب سنتی یادآور شد: علائم اشتهای واقعی عبارتند از: ایجاد سبکی در معده و زیر آن، عدم آروغ با بوی غذای قبلی و بدبو، احساس سبکی در حرکات و افزایش حواس پنج‌گانه، چون بویایی و شنوایی.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین