کد خبر: ۲۰۸۰۹۲
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۳
همچنین کمک به قضات دادگاه‌های خانواده جهت اتخاذ تصمیم مناسب و صدور حکم لازم و تعیین صلاحیت والدین برای سرپرستی فرزندان در مواردی که طلاق آخرین راه است، از دیگر اهداف این طرح سازمان بهزیستی است.
 «طرح مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق» سازمان بهزیستی برای گروه هدف زوج‌های متقاضی طلاق که به یکی از مراکز کاهش طلاق، دادگستری، مداخله در بحران فردی ، خانوادگی و اجتماعی که یا به صورت خود معرف و یا معرفی از دیگر سازمانها و بخش ها مراجعه کرده باشند،اجرا می‌شود.

 «طرح مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق» برای گروه هدف زوج‌های متقاضی طلاق که به یکی از مراکز کاهش طلاق، دادگستری، مداخله در بحران فردی ، خانوادگی و اجتماعی که یا به صورت خود معرف و یا معرفی از دیگر سازمانها و بخش ها مراجعه کرده باشند با هدف سعی در حفظ وتحکیم کیان خانواده، کاهش وقوع طلاق از طریق ارائه خدمات مشاوره‌ای و مددکاری اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از طلاق اجرایی می‌شود.

از دیگر اهداف این طرح سازمان بهزیستی،  شناخت عوامل موثر بر وقوع طلاق به منظور برنامه‌ریزی در جهت آگاه‌سازی جامعه، شناسایی و حل مسائل و مشکلات خانواده‌های آشفته و متقاضی طلاق، کاهش تنش‌ها و استرس‌های پس از طلاق به منظور متعادل کردن شرایط عاطفی – روانی پس از طلاق، بالا بردن آگاهی‌های زوجین درباره نحوه برخورد صحیح با فرزندان پس از طلاق و فراهم آوردن زمینه‌های مناسب برای تنظیم روابط صحیح فرزندان و والدین و تداوم ارتباط والدین با کودکان پس از طلاق است.

همچنین کمک به قضات دادگاه‌های خانواده جهت اتخاذ تصمیم مناسب و صدور حکم لازم و تعیین صلاحیت والدین برای سرپرستی فرزندان در مواردی که طلاق آخرین راه است، از دیگر اهداف این طرح سازمان بهزیستی است.

متقاضیان طلاق به شکل خود معرف از طریق دادگستری‌ها، مراکز مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی(اورژانس اجتماعی)، خط تلفن اورژانس اجتماعی(۱۲۳)، خدمات اجتماعی سیار و یا سایر مراکز درون سازمانی و برون سازمانی اعم از دولتی و غیر دولتی  به این مراکز ارجاع داده می‌شوند.

خدمات ارائه شده به این افراد، مددکاری اجتماعی، روان شناسی ، روان پزشکی ، حقوقی و ...است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین