کد خبر: ۲۰۵۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۷
دفتر نخست‌وزیر انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که محمد بن سلمان و ترزا می در این دیدار بر ضرورت مقابله با دخالت‌های ایران تأکید کردند.
 ولیعهد عربستان و نخست‌وزیر انگلیس ایران را به دخالت در امور دیگر کشورها متهم کردند.

 به نقل از روزنامه سعودی عکاظ، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان که پس از سفرش به قاهره به لندن رفته است،  با ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس دیدار و گفت‌وگو کرد.

دفتر نخست‌وزیر انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که محمد بن سلمان و ترزا می در این دیدار بر ضرورت مقابله با دخالت‌های ایران تأکید کردند.

در این بیانیه همچنین آمده است که دو طرف بر اهمیت ایجاد راه حل سیاسی در یمن و رساندن کمک‌های بشردوستانه به این کشور توافق کردند.

به گزارش ایسنا، ولیعهد عربستان در جریان سفرش به مصر نیز در یک نشست خبری در سفارت کشورش در قاهره در رابطه با جمهوری اسلامی ایران مدعی شد: ایران ببر کاغذی است.

وی همچنین در ادعایی گستاخانه ایران و ترکیه را در کنار تروریست‌ها در لیست دشمنان عربستان و مصر قرار داد.

بن سلمان مدعی شد: عثمانی‌ها(ترکیه)، ایران و گروهک‌های تروریستی «مثلث شر» هستند.

این ادعاها درحالی مطرح می شود که ائتلاف متجاوز عربی به رهبری عربستان نزدیک به سه سال است که زنان و کودکان یمنی را به قتل می‌رساند و از رسیدن کمک های بشردوستانه به آنها ممانعت می‌کند. این ائتلاف به دلیل جنایت‌های وحشیانه اخیرش در لیست سیاه سازمان ملل قرار گرفت.

بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان اخیرا با ابراز نگرانی شدید نسبت به تداوم جنگ افروزی و حملات بی وقفه علیه ملت مظلوم یمن و با یادآوری این موضوع مهم که متاسفانه اینک در آستانه آغاز سومین سال تهاجم نظامی ائتلاف ضد یمنی به این کشور مسلمان قرار داریم، بر لزوم اقدام قاطع جامعه جهانی برای توقف تجاوز نیروهای خارجی و جنگ افروزی و کشتار هزاران انسان بی‌گناه تاکید کرد و مسئولیت دفاع و حفاظت از زنان و کودکان بی‌پناه یمنی که به خاطر  تحمیل جنگی ویرانگر و تحریم، در معرض فاجعه‌ای انسانی قرار دارند را متوجه تمامی آنانی دانست که با فروش تسلیحات مدرن در تقویت زرادخانه‌های کشورهای متجاوز و تشدید این بحران و بی‌ثباتی منطقه، نقش مخربی را ایفا می کنند.

قاسمی با اشاره به رفتار اشتباه برخی از کشورها در شورای امنیت، افزود: عملکرد آمریکا و انگلیس در سه سال گذشته در شورای امنیت پراشتباه و غیر سازنده بوده و به جای استفاده از این ساز و کار بین‌المللی در جهت پایان جنگ، صرفا در جهت مشروعیت دادن به تجاوز و سرپوش گذاشتن بر جنایات جنگی صورت گرفته در یمن از آن جایگاه استفاده کرده اند. متاسفانه نوع رفتار و مواضع کشورهای  آمریکا، انگلیس و فرانسه بعنوان بانیان قطعنامه ای که به تصویب نرسید، نوعی آدرس غلط دادن و فرار از مسئولیت پاسخگوئی است زیرا این کشورها به عنوان حامیان اصلی و تامین کنندگان کلیدی تسلیحات مرگبار، نقش بسزائی در آتش افروزی و تداوم تجاوز نظامی عربستان به یمن دارند و بجای قطع این کمک ها و پاسخگوئی به جامعه جهانی، در موضع مدعی قرار گرفته و مسئولیت جنایات انجام شده علیه مردم مظلوم یمن و حمایت های همه جانبه و بیدریغ خود از متجاوزین را  نهان و به فرافکنی می پردازند.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین