معاون اول رئیسجمهور افزود: با توانمندی و ظرفیت فراوانی که در نیروهای دانشگاهی کشور وجود دارد و با برنامهریزی و سرمایهگذاریهایی که قرار است در بخش فناوری اطلاعات انجام شود، انتظار میرود دستگاههای اجرایی در خصوص برنامهها و چشماندازهای موجود در بخش فناوری اطلاعات و شبکه ملی اطلاعات به یک دیدگاه و رویکرد مشترک دست پیدا کرده و بطور هماهنگ در این زمینه تلاش کنند.
جهانگیری همچنین با تاکید بر اهمیت توسعه کریدورهای علمی و فناوری در کشور، خواستار تشکیل جلسهای کارشناسی متشکل از بخشهای مربوطه برای بررسی راهکارهای توسعه کریدورهای علمی و فناوری و ارائه گزارش آن در جلسات آتی این شورا شد.
در این جلسه که معاونان برنامهریزی و نظارت راهبردی و علمی و فناوری رئیسجمهور، وزرای دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، آموزش و پرورش، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ارتباطات و فناوری اطلاعات و مشاور فرهنگی رئیسجمهور نیز حضور داشتند، دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات گزارشی از پیشرفت طرح شبکه ملی اطلاعات، چالشهای پیش رو و الزامات این طرح ارائه کرد.
پیشنهاداتی نیز در این نشست به منظور تأمین محیط تعاملپذیری و بهرهمندی از خدمات پایه و مورد نیاز دولت الکترونیک مطرح شد که پس از بحث و بررسی و ارائه دیدگاههای مختلف، تکالیفی برای دستگاههای اجرایی تعیین شد.
در این نشست همچنین گزارشی از کریدورهای علم و فناوری کشور و ضرورت توسعه این کریدورها ارائه شد.
بر اساس این گزارش، کریدورهای علم و فناوری را ترکیب منسجمی از دانشگاهها، پارکهای فناوری، مراکز تحقیقی و پژوهشی، شرکتهای با فناوری برتر، سرمایههای مخاطرهپذیر، امکانات و زیرساختهای فیزیکی و نهادی و سرمایه انسانی میدانند که در یک محدوده خاص جغرافیایی با یک مدیریت متمرکز و ساختار حقوقی خاص با اتصال با یک بازار مصرف، محصولات و خدمات دانش محور را تولید میکنند.