کد خبر: ۲۰۲۹۶۷
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۰
وجود پتاسیم در تخم بلدرچین، قابلیت این خوراکی را برای کاهش فشار خون نشان می‌دهد. پتاسیم که یکی از مواد معدنی مهم است، به‌عنوان وازودیلاتور عمل می‌کند و درنتیجه فشار بیش از حد بر روی شریان‌های اصلی خون و دیگر رگ‌های خونی را کاهش می‌دهد.
 وجود پتاسیم در تخم بلدرچین، قابلیت این خوراکی را برای کاهش فشار خون نشان می‌دهد. پتاسیم که یکی از مواد معدنی مهم است، به‌عنوان وازودیلاتور عمل می‌کند و درنتیجه فشار بیش از حد بر روی شریان‌های اصلی خون و دیگر رگ‌های خونی را کاهش می‌دهد.

تخم بلدرچین، مجموعه غنی‌ای از ماده‌های مغذی مهم را به بدن می‌رساند و بنابراین، گزینه مناسب و ایمنی برای اضافه شدن به رژیم غذایی محسوب می‌شود. اگر با فواید تخم بلدرچین آشنایی ندارید، ادامه این مطلب را از دست ندهید.

تقویت بینایی
مقدار قابل توجهی از ویتامین A در تخم بلدرچین وجود دارد و این یعنی مصرف تخم بلدرچین به‌طور منظم برای محافظت از بینایی مفید است. فعالیت آنتی‌اکسیدانی ویتامین A می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا کمک کند و مانع از ابتلا به آب‌مروارید شود. درنتیجه شما می‌توانید با مصرف تخم بلدرچین، بینایی خودتان را تقویت کنید.

متعادل‌سازی سطح کلسترول
تخم بلدرچین حاوی مقدار مناسبی از اسیدهای چرب است و درنتیجه می‌تواند اثرات مثبتی برای تقویت قلب داشته باشد. کلسترول خوب خون یا HDL، نوع مفید کلسترول است که وجودش در بدن برای مقابله با اثرات منفی ناشی از کلسترول بد خون یا LDL ضرورت دارد. خوش‌بختانه، بیش از ۶۰ درصد از چربی موجود در تخم بلدرچین را همین کلسترول HDL تشکیل می‌دهد. با این‌ حال، افرادی که به بیماری کلسترول خون مبتلا هستند، نباید مقدار زیادی از تخم بلدرچین را به رژیم غذایی‌شان اضافه کنند، چون هر وعده مصرفی از تخم بلدرچین حاوی ۱.۶ گرم چربی اشباع است.

تحریک رشد
تخم بلدرچین مانند تخم‌ مرغ، پروتئین سالم و مطلوبی را به بدن می‌رساند که وجودش برای فرآیندهای مختلف در بدن ضروری است. پروتئین‌ها در بدن به ترکیبات ریزتری تجزیه می‌شوند و دوباره برای شکل‌گیری سلول‌های جدید، بافت‌ها، عضله‌ها، استخوان‌ها و رگ‌های خونی مورد استفاده قرار می‌گیرند. پروتئین موجود در تخم بلدرچین می‌تواند منبع مناسبی برای رشد طبیعی و مطلوب در بدن باشد.


کاهش فشار خون
وجود پتاسیم در تخم بلدرچین، قابلیت این خوراکی را برای کاهش فشار خون نشان می‌دهد. پتاسیم که یکی از مواد معدنی مهم است، به‌عنوان وازودیلاتور عمل می‌کند و درنتیجه فشار بیش از حد بر روی شریان‌های اصلی خون و دیگر رگ‌های خونی را کاهش می‌دهد. نکته مهم دیگر این است که پتاسیم موجود در تخم بلدرچین نسبت از تخم مرغ هم بیشتر است.

پاک‌سازی بدن
پاک‌سازی و سم‌زدایی از بدن، یکی از مهم‌ترین فرآیندهای بدن است که خصوصا در جهان امروزی از اهمیت بالایی برخوردار است، چون بیشتر ما هر روز با سموم، آلاینده‌ها و فلزات سنگین در تماس هستیم. مطالعات علمی نشان داده‌اند که اضافه کردن تخم بلدرچین به رژیم غذایی می‌تواند به دفع سموم مختلف از جریان خون کمک کند و همچنین به کاهش اندازه مثانه و سنگ‌های کلیه کمک برساند.

پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مزمن
آنتی‌اکسیدان‌ها از مهم‌ترین ترکیبات برای سلامت انسان‌ها هستند، چون بدن ما دائما درحال مقابله با رادیکال‌های آزادی است که می‌توانند باعث ابتلا به بیماری‌های مزمن و سرطان شوند. با این‌حا، تخم بلدرچین حاوی مقدار قابل توجهی از ویتامین C و A است که هر دو می‌توانند به خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد و محافظت از سلامت عمومی بدن کمک کنند.

درمان آلرژی
تخم بلدرچین سرشار از پروتئین اووموکوئید (ovomucoid) است که در بدن انسان به‌عنوان آنتی‌آلرژی طبیعی عمل می‌کند. بنابراین، اگر شما به مشکلاتی مانند گرفتگی بینی، التهاب و دیگر علائم واکنش‌های آلرژیک مبتلا هستید، مصرف تخم بلدرچین می‌تواند وضعیت شما را به حالت طبیعی بازگرداند.

تقویت متابولیسم
ویتامین B موجود در تخم بلدرچین، فعالیت‌های متابولیک بدن از جمله فعالیت‌های آنزیمی و هورمونی را تقویت می‌کند. پس اثرگذاری مثبت تخم بلدرچین بر عملکرد ارگان‌های داخلی بدن و فرآیندهای درونی بدن، اهمیت این خوراکی را برای شما بیشتر می‌کند.

بالا بردن سطح انرژی
مواد معدنی و ریزمغذی‌های موجود در تخم بلدرچین، در کنار پروتئین موجود در این خوراکی که به ۶ گرم در هر وعده مصرفی می‌رسد، تخم بلدرچین را به یکی از بهترین انتخاب‌ها برای تقویت انرژی و خلق‌وخو در اولین ساعات صبح تبدیل می‌کند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین