کد خبر: ۲۰۰۷۶۸
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۰
یک خطر جدی که وجود دارد خطر فلج شدن با خوردن مرغ نپخته می باشد.
  یک خطر جدی که وجود دارد خطر فلج شدن با خوردن مرغ نپخته می باشد.

مرغ به عنوان یک غذای خوشمزه در سفره ها نقش پررنگی دارد اما نحوه پخت مرغ بسیار مهم است زیرا می تواند موجب بیمار شدن شما شود.

یکی از خطراتی که خوردن مرغ به همراه دارد خطر فلج شدن است.اگر مرغ را به طور کامل نپزید خطر فلج شدن پس از میل نمودن مرغ شما را تهدید خواهد نمود.

مرغ چگونه باعث فلج شدن می شود؟

باکتری‌ای در مرغ خوب پخته نشده وجود دارد که می‌تواند سبب بروز سندروم گیلن باره شود ، این سندروم یک اختلال خود ایمنی است و علت اصلی فلج در دنیا محسوب می‌شود.

سندرم گیلن باره (Guillain-Barré syndrome)‏ اختلال نادری است که در اثر حمله سیستم ایمنی بدن به اعصاب محیطی ایجاد می شود.

به دنبال این حمله، احساس ضعف در ماهیچه ها، بی حسی، گزگز و گاهی اوقات فلجی دیده می شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین