کد خبر: ۱۹۹۷۶۳
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۷
یک روان‌شناس گفت: در بسیاری از مواقع این اثرات به صورت تخریبی بروز می‌کند خصوصاً وقتی که در حین رانندگی گوش دادن به موسیقی‌های تند صورت گیرد می‌تواند باعث پرت شدن حواس راننده یا تحریک هیجانات فکری افراد و بروز برخی از حوادث شود.
 طیبه حاج‌محمدی یزدی روانشناس و کارشناس مشاوره خانواده در گفت‌وگو با فارس، در خصوص گوش دادن به موسیقی‌های تند در حین رانندگی و ایجاد هیجانات فکری، توضیح داد: از نظر علم روانشناسی گوش دادن به موسیقی‌های تند و زننده بر روی سیستم اعصاب و روان افراد اثرات منفی خواهد گذاشت.

وی افزود: در بسیاری از مواقع این اثرات به صورت تخریبی بروز می‌کند خصوصاً وقتی که در حین رانندگی گوش دادن به موسیقی‌های تند صورت گیرد می‌تواند باعث پرت شدن حواس راننده یا تحریک هیجانات فکری افراد و بروز برخی از حوادث شود.

این روانشناس ادامه داد: وقتی در حین رانندگی به موسیقی‌های تند گوش می‌دهیم اثرات آن به گونه‌ای است که تعادل فرد از دست می‌رود و می‌تواند حواس راننده را در حین رانندگی پرت کند.

یزدی توصیه کرد: برخی از موسیقی‌ها آرام‌بخش هستند و می‌توانند تمرکز حسی ایجاد کنند که توصیه می‌شود در حین رانندگی از آنها استفاده شود. البته باید توجه داشته باشیم که صدای این آهنگ یا موسیقی‌ها نیز باید از حد معمول فراتر نرود. به دلیل اینکه صدای بلند آنها نیز می‌تواند بر روی سیستم شنوایی یا عصبی افراد اثرات منفی بگذارد.

این روانشناس با بیان اینکه گوش دادن به موسیقی‌های آرام می‌تواند در افراد ایجاد حس آرامش کند، گفت: توصیه می‌شود در زمان گوش دادن به موسیقی در مسیرهای طولانی برای مدت زمانی موسیقی قطع شود تا بعد بتواند آرامش فکری خود را به دست آورد اما به طور کلی گوش دادن به موسیقی‌های آرام در حین رانندگی در مسیرهای طولانی می‌تواند باعث خارج شدن حالت کسالت از افراد شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین