|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۰
کد خبر: ۱۹۸۵۶۹
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۹
با گسترش استفاده از بانکداری دیجیتال در آینده، کارکرد شعب در بانک ها تا حدود زیادی تغییر می کند چراکه خدمات مبادلات پولی به مرور از شعب خارج می شوند و مشتریان به طور کاملا فردی در قالب یک قرارداد با بانک در بستر دیجیتال، تمامی امور بانکی خود را با سرعت بیشتری انجام خواهند داد و شعب به عنوان مراکز مشاوره مالی و سرمایه گذاری جایگاه متفاوتی خواهند یافت.
 مدیر امور فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران از برنامه ریزی های گسترده برای استقرار بانکداری دیجیتال در این بانک همراستا  با توسعه فناوری های ارتباطی در کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، مجتبی عزیزیان با  اعلام این خبر گفت: کاهش ٢٠ تا ٤٠ درصدی هزینه مبادلات پولی در بستر بانکداری دیجیتال به راحتی قابل وصول است و بانک صادرات ایران برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی کرده است.

وی افزود : بانک صادرات ایران دارای زیر ساخت های قدرتمندی در حوزه بانکداری الکترونیک، فن آوری های اطلاعات و ارتباطی است و بر اساس نقشه راه بانک، گذر از بانکداری الکترونیکی و استفاده از فن آوری های روز دنیا برای کاهش هزینه ها، سهولت و امنیت مبادلات طبق برنامه ریزی های انجام شده در دستور کار بانک قرار دارد.

مدیر امور فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران با اشاره به اینکه امروزه در دنیا تقریبا بیش از یک میلیارد نفر از خدمات بانکداری با موبایل استفاده می کنند، گفت: با گسترش استفاده از بانکداری دیجیتال در آینده، کارکرد شعب در بانک ها تا حدود زیادی تغییر می کند چراکه خدمات مبادلات پولی به مرور از شعب خارج می شوند و مشتریان به طور کاملا فردی در قالب یک قرارداد با بانک در بستر دیجیتال، تمامی امور بانکی خود را با سرعت بیشتری انجام خواهند داد و شعب به عنوان مراکز مشاوره مالی و سرمایه گذاری جایگاه متفاوتی خواهند یافت.

عزیزیان در ادامه تاکید کرد: بنیان های قوی امنیت شبکه در بانک صادرات ایران، همچنان درحفاظت از دارایی های مشتریان، به عنوان یک مزیت نسبی، جایگاه ویژه خود را حفظ خواهد کرد. به گفته وی «رمز یاب ایستا با پیامک»، «رمز یاب نرم افزاری (USSD) » و «رمز یاب سخت افزاری» سه نوع رمز یاب در بانک صادرات ایران هستند که جهت ورود  به سامانه اینترنت بانک و همچنین امضای دیجیتال تراکنش های مالی مورد استفاده مشتریان بانک قرار می گیرند. استفاده هم زمان و یا انتخاب هر یک توسط مشتری امکان پذیر است که به واسطه آنها میزان ریسک مبادلات اینترنتی و قابلیت هک شدن  حساب مشتری غیر ممکن می شود.

وی همچنین درخصوص همکاری بانک با استارت آپ ها و فین تک ها گفت : در حال حاضر بانک صادرات ایران با همکاری شرکت ‌های زیرمجموعه، سعی در بررسی و جذب استارت‌آپ‌ های نوآور در جهت حمایت و ساماندهی دارد. در قسمت خدمات نوآورانه نیز، ارائه راهکارهای ساده و مقرون به صرفه جهت بهره‌برداری در کسب وکارهای کوچک
(small businesses) ارائه شده است و تاکنون موفق به تولید چند زیرساخت جدید شده‌ایم.  
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین