کد خبر: ۱۹۸۲۳۲
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۴
زمانی شهرمان سربلندترین شهر کشور بود و باید امروز نیز باید با اتکا به توان خود، تلاش کنیم تا در شاخص‌های مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، هویت خود را بازیابی کنیم.
  نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به رایزنی های مختلف برای برگزاری باشکوه رویداد تبریز 2018، گفت: با این نگاه قرار است سران 11 کشور جزو میهمانان ویژه مراسم افتتاحیه این رویداد بین المللی در سوم فروردین سال آینده هستند.

مسعود پزشکیان روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: به عنوان نماینده مردم با افراد شاخص و مسئولان ملی و نمایندگان گروه‌های مردم‌نهاد در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم بهترین بستر را برای توسعه شهر تبریز به ویژه در حوزه گردشگری ایجاد کنیم.

وی افزود: انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 میلادی بر اساس شاخص‌های مهم گردشگری صورت گرفته‌ است، باید این فرصت را قدر بدانیم و با بهترین تدارک، از این رویداد مهم استقبال کنیم.

پزشکیان با اشاره به اینکه تبریز شهر اولین‌هاست و در بسیاری از حوزه‌های توسعه و آبادانی همواره پیشتاز بوده است، افزود: 450 سال پیش در محله سرخاب تبریز، شهر دانشگاهی ربع رشیدی تبریز با هفت زبان زنده جهان، پذیرای دانشجویان و اساتید حوزه طب بود و داروهایی که در تبریز ساخته می‌شد از هند تا اسپانیا فراگیر بود.

وی ادامه داد: براساس مطالعات بنده، تبریز آن دوران شرایطی مشابه بهترین دانشگاه‌های امروز جهان را داشت و این امر در اقتصاد و اشتغال شهر نقش موثر داشت.
پزشکیان ادامه داد: با مطالعه چنین پیشینه‌ای، باید از خود بپرسیم، که بوده‌ایم و باید چه مسیری را طی کنیم؟

وی با بیان اینکه نوروز در اکثر کشورها به عنوان سنتی ارزشمند بین جوامع و ملل مختلف مطرح است، گفت: بر این اساس جشن جهانی نوروز امسال با حضور سران کشورهای مزبور همچنین نمایندگان استان‌های مختلف کشورمان در تبریز برگزار می‌شود.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی افزود: سران 11 کشور در نوروز 97 در تبریز حضور خواهند داشت، از این رو باید مرزهای خود را به روی ملل بگشاییم، اقشار مختلف ورزشکاران، هنرمندان، دانشگاهیان و فعالان اقتصادی و فرهنگی، باید در این فرآیند نقش فعال داشته باشند.

پزشکیان خاطرنشان کرد: در روزگاران قدیم بازار، حوزه و دانشگاه، محور ارتباطات و تجارب تبریز بوده و این شهر را در منطقه پیش انداخته است. معتقدیم، می توانیم مانند گذشته با اتکا به ارتباطات فرهنگی خود، مشکلات خود را مرتفع کنیم.

وی با اشاره به انتخاب باکو به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2019، یادآور شد: عنوان مشابه تبریز 2018، سال آینده در شهر باکو برگزار خواهد شد و این فرصت مهمی است که با اشتراک برنامه‌های فرهنگی و هنری و رویدادهای ورزشی، روابط خود را گسترش دهیم.

وی با تاکید بر اینکه نباید منتظر تاثیرگذاری عوامل بیرونی باشیم، اظهار داشت: زمانی شهرمان سربلندترین شهر کشور بود و باید امروز نیز باید با اتکا به توان خود، تلاش کنیم تا در شاخص‌های مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، هویت خود را بازیابی کنیم.

کلان شهر 1.8 میلیون نفری تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال 2018 انتخاب شده است؛ استقبال غیررسمی از این رویداد بین المللی دی ماه امسال با حضور نائیب رئیس مجلس، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان میرث فرهنگی و جمعی از مقام های ارشد کشوری و استانی در تبریز برگزار شد.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین