کد خبر: ۱۹۷۷۳
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۸
این نمایندگان و شخصیت‌های سیاسی، این سخنان را به گونه‌ای بیان می‌کنند که گویی از طرف تمام کسانی است که به روحانی رای نداده‌اند و یا به معنای درست تر، خود را صدای مردم می‌دانند. آنها در تمام سخنرانی‌ها و نطق‌های خود در مجامع عمومی و مجلس، دم از مردم می‌زنند و اعلام می‌کنند، که حرف آنها حرف مردم است.
حتما تا به امروز شما هم شنیده‌اید که برخی مخالفان دولت، روحانی را یک رئیس جمهور حداقلی می‌دانند، کسی که با ۵۰٫۷۱ ٪ آراء به عنوان هفتمین رئیس جمهور ایران معرفی شد. همین درصد آرا باعث شد تا از همان روزهای ابتدایی پیروزی روحانی، مخالفان او به میزان رای و درصد رئیس جمهور تازه ایران اشاره کنند و بگویند او یک رئیس جمهور حداقلی است.

 آنها می‌گویند که روحانی باید بداند که همه کشور به او رای نداده‌اند و بسیاری از مردم نظری برخلاف نظر رئیس جمهور دارند. بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از جمله افرادی بود که از واژه حداقلی برای دولت روحانی استفاده کرد و گفت:« رای روحانی یک رای حداقلی و لب مرزی است» جعفر شجونی، عضو جامعه روحانیت مبارز نیز می‌گوید:« روحانی فقط رای نصف مردم را دارد.»

آنها با این نیت می‌خواهند، این نظر را در جامعه القا کنند که کسانی که به روحانی رای نداده‌اند، مخالفان دولت او هستند و نقش اپوزیسیون را برای روحانی و دولتش بازی می‌کنند. این درحالی است که رئیس جمهور روحانی در سخنرانی‌های خود از ابتدایی پیروزی در انتخابات تا به امروز، اعلام کرده است که رئیس جمهور تمام ایرانیان است چه کسانی که به او را ی داده‌اند و چه کسانی که به او رای نداده‌اند.

این نمایندگان و شخصیت‌های سیاسی، این سخنان را به گونه‌ای بیان می‌کنند که گویی از طرف تمام کسانی است که به روحانی رای نداده‌اند و یا به معنای درست تر، خود را صدای مردم می‌دانند. آنها در تمام سخنرانی‌ها و نطق‌های خود در مجامع عمومی و مجلس، دم از مردم می‌زنند و اعلام می‌کنند، که حرف آنها حرف مردم است. این قشر از نمایندگان هنوز نتوانسته‌اند، پیروزی روحانی را هضم کنند، پیروزیی که بی شک میزان آن را باید رای مردم دانست. این عده اما با هر بهانه‌ای به دنبال تخریب دولت هستند.

نکته جالب توجه در این میان، رای خود این نمایندگان است، نمایندگانی رای مردم ایران به رئیس جمهور را حداقلی می‌دانند. هیچکدام از چهره‌های شناخته شده دولت در مجلس در استان‌های خود، نتوانسته‌اند 50 درصد آرای انتخابات را به خود اختصاص دهند. بسیاری از این نمایندگان با کمتر از 25 درصد آرا راهی مجلس شدند و بر صندلی‌های سبر بهارستان تکیه زدند.

در این میان سوالی از این نمایندگان محترم مطرح می‌سود و آنهم با توجه به استدلال این افراد در مورد رای روحانی و آن هم اینکه آی با توجه به میزان رای و درصد آرای شما در یک شهر و یا استان و نه در کل کشور، می‌شود شما را نماینده کل یک استان در شهر دانست؟ آیا شما می‌توانید به نام کل ملت سخن بگوئید؟ و خود را نماینده مردم بدانید.

می‌بیند به راحتی می‌شود برای، مخالفت یا فرد و یا افراد بهانه آورد، اما بهتر است فارغ از سیاسی کاری و سیاسی بازی، پیام ملت را درک و به مردم خدمت کنیم.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین