|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
کد خبر: ۱۹۷۶۵۸
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۰
بر اساس بررسی‌های دو نفر از محققان دانشگاه ایالتی نیویورک و دانشگاه بیرمنگام، خوابیدن به مدت کمتر از ۸ ساعت در شب، با آن دسته از افکار منفی که در اضطراب و افسردگی بروز می‌یابند، ارتباط دارد. مقاله‌ی این محققان در مجله‌ی Behavior Therapy and Experimental Psychiatry منتشر شده است.
 پروفسور «مِرِردیت کولز» و دکتر «جیکوب نوتا»، به ارزیابی زمان‌بندی و مدت زمان خواب در افرادی که با سطوح متوسط و بالای افکار منفیِ تکراری دست و پنجه نرم می‌کنند، پرداختند.

۵۲ فرد بزرگسال در معرض عکس‌های مختلفی قرار گرفتند که واکنش عاطفی افراد را برمی‌انگیخت. محققان توجه افراد را با حرکت چشمان‌شان مورد بررسی قرار دادند.

آنان دریافتند که اختلال خواب منظم با دشواری در دور نگه داشتن ذهن از اطلاعات منفی ارتباط دارد. این یافته نشان می‌دهد که خواب ناکافی در پایداری افکار مزاحم منفی و تداخل با زندگی افراد، نقش دارد.

پروفسور کولز گفت: «ما دریافتیم که افرادِ شرکت‌کننده در این مطالعه، تمایل دارند افکاری را به ذهن خود وارد کنند و افکارِ منفیِ این افراد، کار را برای آن‌ها در رهایی از محرک منفی خیلی دشوار می‌کند. اگرچه سایر افراد شاید بتوانند اطلاعات منفی را دریافت کرده و بدون توجه به آن‌ها به پیش بروند، اما افراد حاضر در مطالعه، توانایی صرف‌نظر کردن از آن اطلاعات را نداشتند.

انتظار می‌رود این افکار منفی افراد را در مقابل انواع مختلفی از اختلال‌های روانی مثل اضطراب و افسردگی آسیب‌پذیر کند. ما در طول زمان دریافتیم که این امر می‌تواند حائز اهمیت باشد؛ این افکار منفی مداوم با اختلال‌های مختلفی از قبیل اضطراب، افسردگی و خیلی دیگر از چیزها ارتباط دارد. بررسی هم‌پوشانی میان اختلال خواب و تاثیر آن بر فرآیندهای اساسی که در کنار گذاشتن آن افکار منفی مزاحم نقش دارند، کار جدیدی به‌حساب می‌آید.»

پروفسور کولز و دکتر نوتا به بررسی بیشتر این کشف پرداخته و نقش مدت‌زمان خواب را در توسعه یا حفظ اختلال‌های روانی مورد ارزیابی قرار می‌دهند. اگر نظریه‌های آنان درست باشد، تحقیقات‌شان این امکان را به روان‌شناسان خواهد داد تا اضطراب و افسردگی را با تغییر چرخه‌های خواب بیماران درمان کنند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین