|
|
امروز: يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۵
کد خبر: ۱۹۷۱۸۷
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۵
اشرفی در رابطه با رفع مشکل تنش آبی گفت: سوق دادن مردم به مزیت‌های تجاری و استفاده از مرز جایگزین طرح‌های کشاورزی شود و کشت محدود باید در دستور کار قرار گیرد‌.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سیستان و بلوچستان در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان ویژه شهرستان های سراوان، سیب و سوران و مهرستان که در فرمانداری سراوان تشکیل گردید گفت: 3 هزار روستای سیستان و بلوچستان با چالش جدی آب مواجه هستند.

 سکینه اشرفی افزود: مشکل آب؛ ابرچالش ایران و این استان است‌.

معاون استاندار در ادامه گفت: در این استان 3000 روستا با تانکر آبرسانی می‌شوند و مشکل جدی در حوضه آب وجود دارد‌.

اشرفی در رابطه با رفع مشکل تنش آبی گفت: سوق دادن مردم به مزیت‌های تجاری و استفاده از مرز جایگزین طرح‌های کشاورزی شود و کشت محدود باید در دستور کار قرار گیرد‌.

وی همچنین در همین رابطه اظهار کرد: به دلیل کمبود آب و محدودیت تعریف طرح‌هایی که به آب نیاز دارند، دولت دو بازارچه مرزی جدید با رویکرد معافیت گمرکی برای مرزنشینان شهرستان سراوان جهت ایجاد اشتغال و رونق امر تجارت کرده است.

معاون استاندار خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز گفت: آگاهی بخشی به مردم را در مساله کمبود آب در دستور کار خود قرار دهند.

وی افزود‌: طبق مصوبه شورای عالی امنیت نباید تصمیمات شورای تامین شهرستان‌ها مغایر شورای عالی آب باشد و بایستی با دستور العمل‌های مربوطه مطابقت داشته باشند‌.

وی در همین راستا افزود: برای حل مشکل آبی استان دو طرح مهم تامین آب از طریق آب‌های ژرف و تامین آب بوسیله انتقال آب دریای عمان در حال تصمیم گیری است و هر دو طرح در موازات هم اجرا می‌شوند‌.

اشرفی همچنین از تعریف میز خدمت در فرمانداری‌ها خبر داد و گفت: برای تسهیل و دسترسی آسان متقاضیان به قواعد و بخشنامه‌ها میز خدمت راه‌اندازی می‌شود و از این طریق دستگاه‌‌های اجرایی موظف به رفع مشکلات متقاضیان هستند.

معاون استاندار تصریح کرد: پرداخت یارانه به طرح‌ها فقط پس از بهره‌برداری پروژه امکان پذیر است.

وی توانمندسازی متقاضیان در اشتغال روستایی را از طریق آموزش‌های لازم جهت بهره وری مناسب ضروری دانست.




منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین