کد خبر: ۱۹۵۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۶
پس از این بررسی دریافته‌ایم که چه کارهایی نباید انجام دهیم تا ادامه فعالیت ما دچار مشکل نشده و اشتباهات گذشته تکرار نشود. به طور مثال بعضا بخش خصوصی که به بهانه همکاری و ارائه خدمات به فرهنگیان عضو موسسه به صندوق ورود کرده است، بیشتر با هدف سوءاستفاده از منابع و ظرفیت عظیم اعضای موسسه بوده است. بنابراین ما باید در این زمینه‌ها با حساسیت بسیار بالایی برخورد کنیم.
 مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه مبنای هرگونه تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی شناخت است، گفت: شناخت محیط داخلی و خارجی بنگاه اقتصادی، تعیین اهداف واقعی و برنامه‌ریزی دقیق برای رسیدن به اهداف مورد نظر، از اصول تفکر استراتژیک است که در نهایت به موفقیت هر شرکتی منجر می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، مهندس نیکدل در جمع مدیران موسسه و مدیران عامل شرکت های تابعه در کارگاه «بودجه‌بندی بر مبنای تفکر استراتژیک» در سالن همایش‌های موسسه تصریح کرد: داشتن چشم‌انداز و هدف یکسان در بین اعضای یک تیم بسیار مهم است و این مساله از طریق جریان دو سویه و بدون واسطه پیام ها از بالا به پایین و از پایین به بالا ممکن می‌شود. از این رو بهترین حالت این است که پیام‌ها به صورت مستقیم منتقل شود که به دلیل پیشرفت تکنولوژی، این امکان فراهم شده است.

وی با تأکید بر اینکه گذشته چراغ راه آینده است، افزود: اگرچه بارها اشاره کرده‌ام اما باز هم تاکید می کنم که تحقیق و تفحص یک فرصت استثنایی برای مجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان بوده و هست زیرا در طول یکسال گذشته با حضور تیم تحقیق و تفحص و نهادهای نظارتی مختلف، آسیب‌شناسی جدی از فعالیت‌های این مجموعه در طول دو دهه گذشته صورت گرفت.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه در طول مدت تحقیق و تفحص بیش از ١٠٠ هزار صفحه اطلاعات در اختیار نهادهای نظارتی قرار داده شد، گفت: بعضی از این نهادها توانستند در طول سه ماه بررسی‌های خود را کامل کنند اما فعالیت تیم تحقیق و تفحص به دلیل غیرتخصصی بودن آن، مدت بیشتری طول کشید. با این حال صندوق ذخیره فرهنگیان و شرکت‌های تابعه بیشترین همکاری را با تیم‌های موجود داشت و هر آنچه موجود بوده در اختیار آنها قرار داده است.

مهندس نیکدل در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی و بودجه‌بندی بر مبنای تفکر استراتژیک تصریح کرد: مبنای هرگونه تصمیم گیری و برنامه‌ریزی در بنگاه های اقتصادی شناخت است و بدون شناخت نمی‌توان به اهداف مورد نظر رسید. بنابراین بسیار مهم است که سازمان و محیط داخلی و خارجی آن را چگونه می‌بینیم.

وی با تأکید بر اینکه هدف‌گذاری‌های ما باید مبتنی بر شناخت باشد، افزود: شناخت ریسک و توانایی‌ها هر مجموعه اقتصادی بسیار مهم است.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به مسائل یکسال گذشته و تاثیر آن بر ادامه فعالیت‌های موسسه گفت: پس از این بررسی دریافته‌ایم که چه کارهایی نباید انجام دهیم تا ادامه فعالیت ما دچار مشکل نشده و اشتباهات گذشته تکرار نشود. به طور مثال بعضا بخش خصوصی که به بهانه همکاری و ارائه خدمات به فرهنگیان عضو موسسه به صندوق ورود کرده است، بیشتر با هدف سوءاستفاده از منابع و ظرفیت عظیم اعضای موسسه بوده است. بنابراین ما باید در این زمینه‌ها با حساسیت بسیار بالایی برخورد کنیم.

وی ضمن ارج نهادن به بررسی‌ها و توصیه‌های نهادهای نظارتی افزود: مدیران موسسه و شرکت‌های تابعه باید به دقت به این توصیه‌ها عمل کنند تا فعالیت مجموعه موسسه بدون هیچ ‌گونه اشکالی ادامه پیدا کند.

مهندس نیکدل تصریح کرد: مدیران شرکت‌های تابعه و وابسته صندوق ذخیره فرهنگیان باید نظم‌گرا و نتیجه‌گرا باشند و برنامه‌ها و اهداف آنها باید مبتنی بر واقعیت‌ها باشد. از این رو ما در شرکت‌ها نباید دنبال اهداف بدون پشتوانه باشیم بلکه باید هدف‌گذاری‌ها، واقعی و قابل دستیابی باشد.

وی با تأکید بر اهیمت برنامه‌ریزی استراتژیک برای رسیدن به اهداف مورد نظر سازمان و بنگاه اقتصادی گفت: برنامه‌ریزی استراتژیک به ما می‌گوید که باید به واقعیت‌ها توجه کنیم و اهداف قابل دستیابی برای خود تعریف کنیم و در نهایت، برنامه‌ریزی برای رسیدن به اهداف نیز باید واقعی باشد.

به گزارش روابط عمومی موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان در پایان یادآور شد که برای رسیدن به اهداف مدنظر خود باید تلاش کنیم زیرا تغییر وضع موجود، انرژی بر است و بنگاه‌های موفق فقط با برنامه‌ریزی و تلاش توانسته‌اند به اهداف مورد نظر خود دست یابند.

وی همچینن ضمن استقبال از برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی گفت: آموزش یکی از اولویت‌های سازمان‌ها و کارکنان یادگیرنده است و سرزندگی و موفقیت نیازمند تداوم این رویه است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین