|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۹
کد خبر: ۱۹۳۸۰۶
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۹
پس از این تلاش‌های فراوان، رئیس جمهور ترکیه و یمن در تماسی تلفنی به عباس اعلام کردند که از مساله فلسطین و تلاش‌ها برای برپایی کشور فلسطین مستقل حمایت می‌کنند.
وزیر خارجه فلسطین تأکید کرد، به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان کشوری مستقل در عرصه بین‌المللی شرطی اساسی برای بازگشت به فعالیت‌های سیاسی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای الحیاة، تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره مخالفت با تغییر ماهیت قانونی قدس و به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل از سوی آمریکا، باعث شده رهبران فلسطینی پیش از بازگشت به هرگونه فعالیت سیاسی تلاش‌های آتی خود را بر روی به رسمیت شناختن کشور فلسطین متمرکز کنند.

ریاض المالکی، وزیر خارجه فلسطین تاکید کرد، دستگاه تشکیلات خودگردان درخواست عضویت کامل در سازمان ملل را به شورای امنیت ارائه خواهد داد و قصد دارد کشورهایی را که هنوز فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند -به ویژه کشورهای اروپای غربی- ترغیب کند تا فلسطین را بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ و پایتختی قدس شرقی به رسمیت بشناسند.

المالکی گفت، پس از اقدام مذکور می‌توان به فعالیت سیاسی بازگشت و مرزهایی که جامعه بین‌الملل آن را به رسمیت شناخته، مطالبه کرد.

وی افزود، گام‌های فلسطین همچنین شاهد تلاشی در مجمع عمومی سازمان ملل،‌ شورای امنیت، دادگاه کیفری بین‌المللی و شورای حقوق بشر علیه ترامپ  خواهد بود.

۱۳۸ کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند و این تعداد از کشورهایی که اسرائیل را به رسمیت می‌شناسند، بیشتر است. همچنین این کشور در سال ۲۰۱۲ عضو ناظر در مجمع عمومی سازمان ملل شد.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در سفر روز جمعه خود به فرانسه از امانوئل ماکرون، رئیس جمهور این کشور خواست فلسطین را به رسمیت شناخته و برای برگزاری کنفرانس بین‌المللی صلح تلاش‌ها را از سر بگیرد.

پس از این تلاش‌های فراوان، رئیس جمهور ترکیه و یمن در تماسی تلفنی به عباس اعلام کردند که از مساله فلسطین و تلاش‌ها برای برپایی کشور فلسطین مستقل حمایت می‌کنند.

عباس در کنفرانس سران اسلامی درباره قدس در ترکیه اعلام کرد، فلسطین قصد دارد درخواست‌ها برای عضویت کامل در سازمان ملل را پی در پی به شورای امنیت ارائه دهد تا در نهایت موفق به عضویت در این سازمان شود.

همچنین وی اعلام کرد، در مرحله آتی جایگزینی برای میانجی‌گری به جای آمریکا در مساله روند صلح انتخاب خواهد کرد.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین