وي افزود: سازمان حج و زيارت به شرط اينكه هزينه سفر دريايي به عتبات با سفرهاي زميني و هوايي قابل رقابت باشد، همچنان به استفاده از اين امكان به ويژه براي ايام خاص علاقه مند است.
مديركل عتبات سازمان حج و زيارت با بيان اينكه مسير سفر دريايي عتبات از خرمشهر به بصره است، گفت: رقم مدنظر سازمان حج و زيارت ۷۰ تا ۹۰ هزار تومان بود كه مورد قبول واقع نشد و از طرفي در صورت در نظر گرفتن مبلغ ۱۸۰ هزار تومان براي سفر دريايي هزينه اعزام دريايي و هوايي به عتبات با يكديگر بسيار نزديك خواهد بود.
وي با اشاره به عدم استقبال زائران از اين طرح به علت افزايش هزينهها اظهار داشت: با توجه به اينكه بازخورد مردم نسبت به سفر دريايي به عتبات با افزايش هزينهها مثبت نبود و از طرفي براي شركت كشتيراني هم هزينه هايي را به دنبال داشت، سفر دريايي به عتبات در دستور كار قرار نگرفت.
نظافتي گفت: پيشنهاد ما براي كاهش هزينهها افزايش تعداد سفرهای دريايي بود، اما از آنجا كه برخي هزينههاي شركت كشتيراني والفجر به دلار است، توافق اوليه مبني بر اينكه هزينه سفر تا مبلغ مورد نظر سازمان پايين بيايد، عملي نشد.
مديركل عتبات سازمان حج و زيارت سفر دريايي عتبات را در حال حاضر منتفي دانست اما خاطرنشان كرد: سازمان حج و زيارت به شرط اينكه هزينه سفر دريايي قابل رقابت با سفرهاي زميني و هوايي باشد، همچنان به استفاده از اين امكان به ويژه براي ايام خاص علاقه مند است.
بر اساس اعلام سازمان حج و زيارت دور جديد ثبت نامهاي عتبات از دهم تيرماه آغاز خواهد شد و اعزام زائران از ششم مرداد ماه از سر گرفته مي شود كه اين دوره اعزام تا چهارم مهر ماه ادامه خواهد داشت.
به گفته مديركل عتبات سازمان حج و زيارت، اكنون هزينه سفر به عتبات به صورت زميني حدود ۹۰۰ هزار تومان و به صورت هوايي يك ميليون و ۲۰۰ تا يك ميليون و ۴۰۰ هزار تومان است.