|
|
امروز: چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۵:۲۵
کد خبر: ۱۹۳۵۲۷
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۰
انتخاب میان موز نارس یا رسیده برای عده‌ای بسیار ساده است و نیازی به فکر کردن ندارد، اما هر دو فواید و مضراتی دارند که انتخاب آن‌ها بستگی به خودتان دارد. علیرغم این که بیشتر مردم خوردن موز رسیده را ترجیح می‌دهند، بهتر است فواید و ضررهای این میوه را بدانیم.
  انتخاب میان موز نارس یا رسیده برای عده‌ای بسیار ساده است و نیازی به فکر کردن ندارد، اما هر دو فواید و مضراتی دارند که انتخاب آن‌ها بستگی به خودتان دارد. علیرغم این که بیشتر مردم خوردن موز رسیده را ترجیح می‌دهند، بهتر است فواید و ضررهای این میوه را بدانیم.

فواید موز
فرایند به بار آمدن و رسیدن، شامل تبدیل نشاسته‌ غیرقابل هضم به فیبر قابل هضم‌تری به نام پکتین است. هم­چنین موز رسیده دارای قند بیشتری است که باعث می‌شود طعم شیرین‌ تری داشته باشد. موز رسیده سریع‌ تر هضم می‌شود و حاوی آنتی‌اکسیدان‌ بیشتری است.
ویژگی منفی موز رسیده این است که می‌تواند برای بیماران دیابتی یا افرادی با قندخون بالا خطرناک باشد. قند این میوه باعث ایجاد نوسان در میزان قندخون می‌شود که برای افراد دیابتی مضر است.

موز نارس فواید و مضرات
خوردن موز نارس ممکن است انتخاب معمول و متداول نباشد اما فوایدی دارد که شگفت‌زده ‌تان خواهد کرد. موز با نشاسته‌ی بالا ، ممکن است طعم خوب و بافت نرمی نداشته باشد اما از آن‌ جا که هضم آن زمان زیادی ‌می‌برد، باعث می‌شود مدت بیشتری احساس سیری کنید و از پرخوری جلوگیری می‌کند.

علاوه بر این، نشاسته باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و چربی سوزی را افزایش می ‌دهد.
موز کال ممکن است طعم خوبی نداشته و حتی تلخ باشد. گاهی بافت آن گچی یا موم مانند است. محتویات موز کال، می‌‌تواند مانع تولید برخی آنزیم ‌های بد نشده، هضم کربوهیدرات ‌ها پیچیده را با مشکل مواجه کند و باعث از دست رفتن برخی مواد مفید میوه شود.

انتخاب بهترین گزینه دشوار است. هر یک بسته به نیازهای شما فوایدی دارند. تنها انتخاب قطعی میان موز رسیده و کال، در مورد بیماران دیابتی است که باید مصرف موز رسیده سرشار از قند خود را محدود کنند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین