|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۵
کد خبر: ۱۹۲۴۲۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۹
محسن هاشمی در این مراسم با بیان بخشی از زندگینامه آیت الله رفسنجانی اظهارداشت: هاشمی از کسانی بود که در دوران خفقان ستم شاهی مرجعیت امام خمینی را تبلیغ می کرد و وقتی در بطن مبارزه قرار گرفت از سوی ساواک دستگیر و زندانی شد.
 رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: نزدیک بودن بودجه به تولید ناخالص نشان می دهد ما همچنان وابسته به نفت هستیم و دولت بزرگ شده و کارآمدی آن به شدت کاهش یافته است.

مراسم نخستین یادواره آیت الله هاشمی رفسنجانی با عنوان کنگره تدبیر، امتداد سازندگی روز جمعه با حضور محسن هاشمی فرزند آیت الله رفسنجانی و عضو شورای اسلامی شهر تهران، عبدالمحمد زاهدی استاندار، سیده حمیده زرآبادی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی، محمد علیخانی عضو شورای شهر تهران، علی صفری شهردار قزوین و جمعی از مردم در سالن کوثر قزوین برگزار شد.

محسن هاشمی در این مراسم با بیان بخشی از زندگینامه آیت الله رفسنجانی اظهارداشت: هاشمی از کسانی بود که در دوران خفقان ستم شاهی مرجعیت امام خمینی را تبلیغ می کرد و وقتی در بطن مبارزه قرار گرفت از سوی ساواک دستگیر و زندانی شد.

وی گفت: ساواک هرگز نمی پذیرفت که یک روحانی جوان مقدمه ای عمیق و تاثیرگذار بر کتاب کارنامه استعمار سیاه که سرنوشت فلسطین را بازگو می کرد نوشته باشد و این تفکر عمیق در ۲۹ سالگی بیانگر شخصیت ارزشمند ایشان از ابتدای جوانی بود.

محسن هاشمی تصریح کرد: دغدغه پدر همواره پس از مبارزه با استعمار داخلی موضوع مبارزه با استعمار خارجی بود و امروز بسیار خوشحالیم که عدو سبب خیر شده و ترامپ با موضع گیری اخیر خود مبنی بر انتقال پایتخت اسرائیل موجب شده است باردیگر اتحاد مسلمین علیه رژیم اشغالگر قدس شکل بگیرد و احیا شود.

وی اضافه کرد: کتاب دوم ایشان امیرکبیر قهرمان مبارزه با استعمار است که بازتاب زیادی در میان فرهیختگان داشت و با زندانی شدن بیش از ۵ بار نقش ایشان در دوران مبارزه بسیار مشهود است.

رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی یادآورشد: با پیروزی انقلاب ایشان در مدیریت مجموعه یاران امام وارد می شود و برای پایان دادن به اعتصاب صنعت نفت وارد کار می شود که آن را حل می کند و سپس در جنگ، شکل گیری مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام نقش کلیدی ایفا می کند.

رفسنجانی به مبارزه با استعمار داخلی و خارجی اعتقاد داشت

هاشمی بیان کرد: آیت الله هرگاه انقلاب با مشکل مواجه می شد وارد صحنه می شد و با اینکه بارها مورد هجمه و اهانت و تهمت قرار می گیرد اما خود را بالانس می کند و هیچ ترسی از حضور در صحنه به خود راه نمی دهد تا زمانی که رد صلاحیت شد و اجازه ندادند مورد داوری مردم قرار گیرد.

وی گفت: بعد از این موضوع از آقای روحانی حمایت کردند و انتخابات آن گونه رقم خورد که اگر اینگونه نمی شد معلوم نبود چه سرنوشتی داشتیم و امروز جایشان در کشور خالی است.

محسن هاشمی اظهارداشت: ایت الله هاشمی فردی درون گرا بود و هرگز ناراحتی و اندوه و رنج خود را نشان نمی داد و به مسائل مثبت فکر می کرد و هرگز به اینده ناامید نبود.

وی اضافه کرد: رفسنجانی به کار علاقه بالایی داشت و همیشه دنبال ایجاد روابط مثبت بود و از ابتدای طلبگی به امور قرآنی علاقه داشت و بنیاد فرهنگی و مدرسه رفاه را بنیان نهاد و در اوج جنگ دانشگاه آزاد را تاسیس کرد که میلیونها دانشجو بدون کمک دولت تحصیل کردند و بیش از ۴۰ میلیون مترمربع فضای آموزشی برای دانشگاه آزاد ایجاد کرد که برگ زرینی در تاریخ علمی کشور است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: ایشان زمانی ساخت مترو را مطرح کرد که با مخالفت زیادی روبرو شد و حتی ایشان اعتقاد داشت که همه کلان شهرها باید از این وسیله استفاده کنند و این دیدگاه نشان می دهد ایشان شخصیت آینده نگری داشت.

آیت الله رفسنجانی شخصیتی فراشکوفا داشت

وی اضافه کرد: افراد مثبت گرا و ارزشمندی در جهان مانند گاندی، امیرکبیر، ماندلا و امام خمینی داریم که شخصیتی فراتر از شکوفایی داشتند و رفسنجانی نیز اینگونه بود و شخصیتی فراشکوفا داشت.

هاشمی بیان کرد: ایشان خودبینی نداشت و بر اعصاب خود مسلط بود و به خواری و ذلت تن نمی داد و با نگاه روان شناختی در مسیر انقلاب حرکت می کرد و تنها کسی است که هر روز خاطرات خود را نگارش می کرد و امروز بیش از ۳۵ دفترچه روزشمار از خاطرات آیت الله در دست است که به تدریج آن را چاپ و منتشر خواهیم کرد.

وی گفت: بررسی ۷۷ سال زندگی آیت الله رفسنجانی از ۵ سالگی تا ۸۲ سالگی و زمان رحلت ایشان بخوبی ثابت می کند که ایشان فراشکوفا بود که کمتر افرادی اینگونه هستند.

بودجه سال آینده زنگ خطر وابستگی به نفت را به صدا درآورده است

هاشمی در ادامه با اشاره به ارائه لایحه بودجه از سوی رئیس جمهور به مجلس یادآورشد: در بودجه سال اینده فقط ۶۰ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی پیش بینی شده که دولت فقط قادر است ۳۰ درصد آن را تامین و پرداخت کند که این وضعیت زنگ خطر را به صدا درآورده است.

وی اظهارداشت: نزدیک بودن بودجه به تولید ناخالص نشان می دهد ما همچنان وابسته به نفت هستیم و دولت بزرگ شده و کارآمدی آن بشدت کاهش یافته و این هم زنگ خطر دوم است.

محسن هاشمی گفت: بودجه نشان می دهد که ۵۰ درصد این بودجه همچنان وابسته به نفت است و فعالیتهای عمرانی با مشکل مواجه خواهد شد و در این شرایط باید احزاب به فکر چاره باشند و برای حل مشکلات کشور راهکار ارائه دهند.

وی بیان کرد: حزب کارگزاران سازندگی به دنبال تقسیم غنائم و گرفتن مسئولیت نیست که تاکنون هم نگرفته است و اعتقاد داریم باید احزاب به ویژه حزب کارگزاران برای مشکلات کشور راهکار و برنامه بدهد و با برنامه محوری، عدالت محوری، شهروند مداری و آرمانگرایی توام با عمل گرایی بدنبال حل مشکلات مردم و جامعه باشد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین