|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۱
کد خبر: ۱۹۱۰۱۵
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۸
بیل کلینتون به فرمان ممنوعیت مسافرتی دونالد ترامپ و مسائل دیگر مربوط به دولت فعلی آمریکا تاخت و سرانجام به اقدامات جمهوری‌خواهان واکنش نشان داد.
 بیل کلینتون به فرمان ممنوعیت مسافرتی دونالد ترامپ و مسائل دیگر مربوط به دولت فعلی آمریکا تاخت و سرانجام به اقدامات جمهوری‌خواهان واکنش نشان داد.

به نقل از دیلی میل، بیل کلینتون، رییس جمهور اسبق آمریکا، در مقاله‌ای که برای نیویورک‌ تایمز نوشت، به آمریکای تحت حکومت دونالد ترامپ، رییس جمهور فعلی آمریکا و چارچوب اجتماعی و رسانه‌هایی که به وی اجازه می‌دهند تا "تفرقه" را گسترش دهد، تاخت.

کلینتون در مقاله خود نوشت: مهم‌ترین چالش، تعیین این است که ما آمریکایی‌ها، به عنوان شهروند، جامعه و ملت، واقعا که هستیم؟ همه مسائل دیگر به پاسخ این سوال وابسته است.

با اینکه کلینتون در هیچ‌کجای مقاله‌اش نامی از رییس جمهور فعلی آمریکا نبرد، اما پس‌زمینه این مقاله درخصوص حکم دادگاه عالی در حمایت از تازه‌ترین ممنوعیت مسافرتی ترامپ بود که در هفته جاری صادر شد.

منتقدان این سیاست می‌گویند، ترامپ در اقدامات خود پیروان اسلام را هدف قرار می‌دهد. وی در زمان نامزدی انتخابات، علنا در پی "توقف تمام و کمال" ورود مسلمانان به آمریکا تا زمان حل شدن مشکل تروریسم در این کشور بود.

وکلای دولت اظهار کرده‌اند که این اقدامات پیروان مذهب خاصی را هدف قرار نمی‌دهد و تنها درخصوص افراد خاصی اعمال می‌شود که به عنوان تهدیدی علیه امنیت ملی شناخته شده‌اند.

کلینتون در مقاله خود به طور غیر مستقیم به این موضوع اشاره کرد و آن را "قبیله‌گرایی بر پایه نژاد، مذهب، هویت جنسی و محل تولد" دانست.

رییس جمهور سابق آمریکا نوشت: مکررا خشم، علت را تسخیر می‌کند، عصبانیت چشم ما را در مقابل جواب‌ها می‌بندد و تقدس اعتبار می‌بخشد.

وی اشاره کرد، چارچوب‌های رسانه‌های اجتماعی مانند اسنپ چت، توییتر و فیسبوک، گستره‌ی توجه آمریکایی‌ها را کاهش داده‌اند.

کلینتون نوشت: هنگامی که اعتماد ناپدید می‌شود و دانش به عنوان دفاعی در برابر وضعیت موجود، بی‌ارزش می‌گردد، هر چیزی ممکن است اتفاق بیافتد. هم‌اکنون شاهد محرومیت میلیون‌ها تن از شهروندان آمریکا به خاطر نژاد، قومیت و سن آن‌ها هستیم. بی‌مسئولیت‌ترین اعضای رسانه‌های سیاسی، پوشش هر جنجال و حرمت شکنی جدید را رونق می‌بخشند.

کلینتون همچنین از تغییرات اساسی حزب دموکرات در حوزه نظام سلامت که در دولت او با شکست روبه‌رو اما در دولت باراک اوباما، رییس جمهور پیشین آمریکا اجرایی شد، دفاع کرد.

وی اظهار کرد: اصلاحات نظام سلامت برای نخستین بار، برخورداری از بیمه درمانی را برای میلیون‌ها تن فراهم کرده اما زمان زیادی را در مبارزه بر سر اقداماتی برای لغو این پیشرفت هدر داده‌ایم؛ در حالی که باید مشکلات آن را حل می‌کردیم و برای مقابله با افزایش سن جمعیت آمریکا آماده می‌شدیم.

وی درخصوص مساله اعتراضات نژادپرستانه شارلوتزویل گفت: به ما یادآوری می‌شود که شکاف نژادی همچون نفرینی باقی می‌ماند؛ نفرینی که می‌تواند با پیامدهای ویرانگری احیا شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین