|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۳:۳۵
کد خبر: ۱۹۰۹۱۴
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳
مصطفی کواکبیان روز دوشنبه در آیین گرامیداشت روز دانشجو در جمع دانشجویان دانشگاه ملی ملایر با اشاره به وجود بی اخلاقی ها و بداخلاقی هایی در جامعه امروز، افزود: اخلاق نبوی گمشده جامعه ما و حتی جهان اسلام است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: محیط‌های علمی و دانشگاهی را نباید تک صدایی تلقی کنیم و باید همه صداها را بشنویم و بهترین را انتخاب کنیم.

مصطفی کواکبیان روز دوشنبه در آیین گرامیداشت روز دانشجو در جمع دانشجویان دانشگاه ملی ملایر با اشاره به وجود بی اخلاقی ها و بداخلاقی هایی در جامعه امروز، افزود: اخلاق نبوی گمشده جامعه ما و حتی جهان اسلام است.

اهم اظهارات کواکبیان به شرح زیر است:

* دانشجو باید در عرصه سیاسی و در جریان مسایل روز باشد و دانشگاه را زنده نگه دارد و این یک واقعیت است.

* امام راحل(ره) در این باره گفت که این توطئه بزرگتر از توطئه قبل از انقلاب است که می خواستند روحانیت را از سیاست جدا کنند، پس از انقلاب می گویند سیاست مخصوص علما و روحانیون است و می خواهند دانشگاه را از سیاست جدا کنند.

* دانشجو با آرمان خواهی خود نباید هیچگاه تسلیم واقعیت شود، چراکه دانشجو حقیقت گرا است و واقعیت را در راستای حقیقت پیش می برد.

* آزادی خواهی نخستین آرمان دانشجو است. دانشجو نباید از ترس اینکه بر دوش های وی ستاره بنشیند، در لاک محافظه کاری فرو برود، بلکه دانشجو باید بگوید من راحت نفس می کشم و هیچ کسی نمی تواند در مقابل نفس کشیدن من عرض اندام کند.  دومین آرمان دانشجو عدالتخواهی است. اگر ظلمی برپا می شود، از هر ناحیه که باشد، دانشجو نباید سکوت کند و در مقابل بی عدالتی ها در بخش های مختلف فرهنگ، سیاست، اقتصاد، سیستم اداری و حتی روابط مردم باید دانشجو، عدالت خواهی اش را فراموش نکند.

*دانشجو طرفدار مردم و دموکراسی خواهی از دیگر آرمان های دانشجویان است. حاکمیت مردم یک اصل برای دانشجو است و نباید اجازه دهیم برخی افراد با روحیه دیکتاتوری کم کم مردم را از صحنه خارج کنند. دانشجویان باید از دموکراسی و مردم سالاری پاسداری کنند.

*کشور ما باید به سمت توسعه برود، در حالیکه بر اساس چشم انداز تازه قرار است در سال 1404 کشور اول منطقه خلیج فارس و کشور دهم جهان شویم.

* دانشجوی آرمان گرا باید طرفدار اسلام ناب باشد و به زعم برخی اتهام ها به دانشجویان، فطرت زلال جوانان و دانشجویان ایرانی ما طرفدار اسلام حقیقی و ناب است.

*اسلام خواهی، آزادی خواهی، عدالت، توسعه و دموکراسی را پنج آرمان برای دانشجویان است. دانشجویان باید این آرمان ها را مطالبه گری و پرسشگری کنند.

* امر به معروف و نهی از منکر واجب شرع است، امر به معروف و نهی از منکر گیر دادن به حجاب دانشجویان نیست، بلکه به این معنا است که ضعیف ترین فرد جامعه بتواند به قویترین زمامدار امر به معروف و نهی از منکر کند.

*دانشجو باید زنده باشد و با فریادش در برابر منکرات بزرگ اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بایستد و امر کند؛ حتی همه مسئولان کشوری از جمله وزیر علوم را نیز رصد کند.

* آزادی باید در دانشگاه برای همه باشد و باید این مطالبات را فریاد کنید و این ویژگی را در خودتان تقویت کنید.

زاهدی: دادن آدرس غلط به دانشجو اشتباه است

همچنین مهر نوشت:

محمدمهدی زاهدی در جمع دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ویژه‌برنامه ۱۶ آذرماه با موضوع «رشد علمی در حاشیه» بابیان اینکه دولتمردان با مسائل سیاسی، جناح‌بازی و غیره موجب می‌شوند که خط‌مشی خود را محافظه‌کارانه انتخاب کنند که اگر در بین مسئولین این‌طور باشد قطعاً کشور فلج می‌شود و در درازمدت به ضرر کشور است.

اهم اظهارات زاهدی به شرح زیر است:
* عده‌ای سعی دارند یا ۱۶ آذر نباشد یا مسخ‌شده باشد اینکه آدرس غلط به دانشجویان بدهیم به دانشجو ظلم کرده‌ایم و جریان دانشجویی برای اینکه رسالت اصلی خود را حفظ کند باید انسجام و اقتدار کشور را سرلوحه کار خود قرار دهد.

* استکبارستیزی تنها به شعار مرگ بر آمریکا محدود نمی‌شود. باید در کنار شعار به عمل هم برسیم کما اینکه باید شعار هم داده شود. عده‌ای به دنبال به حاشیه بردن کشور هستند و باید با این افراد و فرصت‌طلبان مبارزه کرد.

* بایستی در معاملات، امور بانکی و غیره شفاف‌سازی صورت بگیرد و با رانت مقابله کرد و نباید اجازه داد به‌راحتی در بیت‌المال تصرف کنند و بیت‌المال را جیب خود بدانند و با توجه به اینکه خط فقر در جامعه بیداد می‌کند، چگونه میلیاردها پول داخل جیب بعضی از افراد می‌شود.

*قوه قضائیه با فاسدین اقتصادی باید برخورد کند و دادگاه‌های ویژه تشکیل شود کما اینکه مدارک را نیز ارسال می‌کنیم و شفافیت در قوه قضائیه نیز باید باشد و قطعاً شفافیت به نفع کشور است.

نماینده مجلس ششم: عبور از خاتمی فقط یک شعار نبود

داود سلیمانی نماینده مجلس ششم در نشست «تحکیم وحدت؛ از ظهور تا افول» که به همت انجمن اندیشه و قلم، با اشاره به پیشینه حضورش در دفتر تحکیم وحدت گفت: ما در ساختار حقوقی و حقیقی تحزب در کشور مشکل اساسی داریم، کمیسیون ماده ۱۰ احزاب یک چیز نیم بند است و با این قانون نمی‌شود حزب داشت. حالا در دوره ای یک فضایی پیش آمد که احزاب شکل بگیرند اما این موضوع جا را برای انجمن‌ها تنگ نکرد، اتفاقا از پتانسیل انجمن‌ها می‌شد به خوبی استفاده کرد و بخش عمده‌ای از بچه‌هایی که عضو حزب بودند هم سابقه تحکیمی داشتند. شما اگر به هیئت ۱۰۰ نفره موسس جبهه مشارکت نگاه کنید می بینید که بخش اعظم آنان تحکیمی هستند. به اعتقاد من درست است که فشار بیرونی روی انجمن‌ها زیاد است، تشکبل‌های موازی، انجمن‌سازی و برخی با نقش پنهان برای فروپاشی تحکیم عمل می‌کنند و همه اینها تاثیر دارد اما خود ما هم هستیم و طیف بندیهای علامه، شیراز، گیلان و... به وجود می آید که اینها دیگر درونی است. یکبار یکی از بچه ها به من گفت ما اسلام را قبول نداریم اما در انجمن اسلامی فعالیت میکنیم، این را باید یک علت فروپاشی درونی بدانیم.

*یک روز از آقای خاتمی که در شرایط برگزاری یا عدم برگزاری انتخابات بودند، خواستم که به دیدارشان بروم. ایشان وقت داد که ۹ صبح تا ۱۰ جلسه بگذاریم. ما رفتیم و جلسه تا ساعت ۱۲ طول کشید. ایشان در آن جلسه درددل می کرد و نامه انجمن اسلامی امیرکبیر را به من نشان داد و گفت آرم انجمن اسلامی را دارد اما زیرش را بخوان. خواندم دیدم کاملا لائیک است. پس باید افول و فروپاشی را فرآیندی دید. اینها یکباره اتفاق نمی افتد. ضمن اینکه عوامل درونی و بیرونی را باهم داشته است.

* اصلاحات زمانی که جلو می آید، قرائت از اسلام، امام و آموزه های انقلاب متکثر می شود. و این را من به عنوان یک گسست نمی بینم. در جریان انتخابات سال ۶۲ لیستی ارائه می شود، همان موقع فراکسیون های طیف راست در تحکیم شکل میگیرد. یک طیف ثمره هاشمی، محصولی، طبرزدی و شهاب الدین صدر هستند و یک تیپ میانه است مثل سید عباس نبوی و یک تیپ هم هستند که اساسا تیپ چپ هستند و ضدسرمایه داری که بچه مسلمانند از جمله کسانی چون اصغرزاده و عبدی و شمس وهابی که در عین حال که همه می گویند خط امام. اما چرا شما آن را تکثر نمی‌دانید.

* تحکیم وقتی گفت عبور از خاتمی فقط یک شعار نبود. این یک تئوری و تفکر پشتش است. همان موقع به دوستان میگفتم راهی که دارید میروید به بیراهه است. ما جز استراتژی اصلاحات راهی نداشتیم. ما جز رفرم راهی نداشتیم اما اینکه فکر کنیم همیشه اصلاحات باید یک راه را برود این اشتباه است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین