|
|
امروز: چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۵
کد خبر: ۱۹۰۶۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۲
بر این اساس، همزمان با برداشت برنج در کشور، واردات ممنوع می‌شود اما اواخر سال گذشته به دلیل کمبود برنج در بازار ضمن حذف مابه تفاوت 500 تومانی واردات برنج، حقوق ورودی برنج از 36 به 26 تقلیل یافت تا این کالا به میزان لازم وارد و به تبع نظام‌ قیمت‌ها در کشور ثبیت شود.
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: با توجه به میزان واردات برنج طی پنج ماهه ابتدایی سال،‌ وزارت جهاد خواستار ممنوعیت ثبت‌سفارش تا اطلاع ثانوی شد.

مجتبی خسروتاج معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران درخصوص ورود کالاهای کشاورزی همزمان با فصل برداشت محصولات به خبرنگار اقتصادی آنا گفت: دولت با دارا بودن ابزارهای متنوعی مانند سهمیه‌بندی، حقوق ورودی کالاهای وارداتی و وضع مابه‌تفاوت باید در راستای تنظیم بازار کشور، واردات را در کنار تولید ببیند.

وی ادامه داد: بر این اساس، همزمان با برداشت برنج در کشور، واردات ممنوع می‌شود اما اواخر سال گذشته به دلیل کمبود برنج در بازار ضمن حذف مابه تفاوت 500 تومانی واردات برنج، حقوق ورودی برنج از 36 به 26 تقلیل یافت تا این کالا به میزان لازم وارد و به تبع نظام‌ قیمت‌ها در کشور ثبیت شود.

رئیس سازمان توسعه تجارت با اشاره به آمار پنچ ماهه نخست سال، تاکید کرد: طی این مدت، حدود یک میلیون تن برنج به کشور وارده شده که نسبت به واردات سال گذشته دارای رشد بوده اما وزارت جهاد کشاورزی این میزان واردات را با توجه به حجم تولید داخلی برای نیاز کشور مکفی می‌داند.

خسروتاج با اشاره به اینکه برداشت برنج از آذرماه آزاد می‌شود، تصریح کرد: آزادسازی واردات برنج مختص به سال‌جاری نیست و هرساله در این ایام و پس از برداشت برنج داخلی،‌ واردات آن آزاد می‌شود.

وی همچنین به نامه وزارت جهادکشاورزی نیز اشاره داشت و افزود: این وزارتخانه، در نامه‌ای به وزیر صمت ضمن اشاره به حجم وارداتی برنج کشور طی پنچ ماهه ابتدایی سال خواستار جلوگیری از ثبت سفارش برنج تا اطلاع ثانوی شدند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان اظهارکرد: سیاست‌گذاری در زمینه تولید و تجارت محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلاتی و غیره به موجب قانون برعهده وزارت جهاد کشاورزی است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین