کد خبر: ۱۸۸۸۶۴
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۰
هر نوزادی پس از آنکه به دنیا می آید خیلی سریع رشد کرده و بزرگ می شود. سرعت رشد در چند سال ابتدایی زندگی بسیار بیشتر از باقی عمر است اما گاهی این رشد دچار مشکلات وحشتناکی می شود.
 هر نوزادی پس از آنکه به دنیا می آید خیلی سریع رشد کرده و بزرگ می شود. سرعت رشد در چند سال ابتدایی زندگی بسیار بیشتر از باقی عمر است اما گاهی این رشد دچار مشکلات وحشتناکی می شود.

«ساری رزیتا آریانتی» (Sari Rezita Ariyanti) زن اندونزیایی با 87 سانتی متر قد و 20 کیلوگرم وزن کاملا شبیه یک دختر 3 ساله به نظر می رسد، اما سن واقعی او 24 سال است.


«ساری» که در 16 اکتبر 1993 میلادی به دنیا آمد، قادر به راه رفتن نیست و برای انجام تمام کارهای روزانه اش به ویلچر متکی است؛ او حتی قادر نیست به خوبی صحبت کند.مادر این دختر می گوید که "تا 2 سالگی هیچ نشانه ای از بیماری فیزیکی در دخترش ندیده بود. «ساری» دومین فرزند بین 5 فرزند خانواده است که همچنان با مادرش در اندونزی زندگی می کند.

مادر «ساری»، می گوید:«وقتی بچه بود خیلی زیبا بود؛ نشانه بیماری نداشت اما در 2 سالگی متوجه شدم که او نمی تواند کاری را که بچه های هم سنش انجام می دهند، انجام بدهد؛ مثلا نمی توانست راه برود یا حرف بزند.” طبق این گزارش، «ساری»علیرغم ظاهر بچه گانه همچون افراد بالغ عادت ماهانه دارد که نشان از بالا بودن سن و بلوغش می دهد. به دلیل فقر مالی خانواده، نخستین آزمایش پزشکی ساری در سن 13 سالگی انجام شد.

تیم پزشکی بیمارستان ابن سینا در شهر «سیگلی» تشخیص دادند که بیماری «ساری» نوعی اختلال رشدی هورمونی است و احتمالا دلیل بیماری اش «سندروم ترنر» است؛ این سندروم نوعی اختلال ژنتیکی است که بر روی یک نوزاد بین هر 2000 تا 2500 نوزاد اثر می گذارد. لازم به ذکر است که این سندروم فقط بین دختران شایع است و می تواند مانع رشد اندام های کودک شوند.

گرچه درمان خاصی برای این بیماری نادر وجود ندارد، اما اگر بیماری در سنین پایین تشخیص داده شود می توان به خوبی آن را مدیریت کرد تا نوزاد بتواند در سنین بزرگسالی زندگی معمولی را داشته باشد.در حال حاضر «ساری» هر هفته یک مرتبه فیزیوتراپی می شود و مادرش امیدوار است که روزی دختر بالغش بتواند به تنهایی گام بردارد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین