|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶
کد خبر: ۱۸۸۷۳۹
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۶:۲۰
اگرچه ثروتمندترین افراد تنها یک درصد جمعیت جهان را تشکیل می دهند، با این حال واقعیت این است که کنترل نیمی از جهان در دستان آنها قرار دارد. آمارها حاکی از آن است که میزان دارایی 80 نفر اول فهرست ثروتمندترین افراد جهان برابر با 40میلیارد نفر طبقه متوسط است.
 اگرچه ثروتمندترین افراد تنها یک درصد جمعیت جهان را تشکیل می دهند، با این حال واقعیت این است که کنترل نیمی از جهان در دستان آنها قرار دارد. آمارها حاکی از آن است که میزان دارایی 80 نفر اول فهرست ثروتمندترین افراد جهان برابر با 40میلیارد نفر طبقه متوسط است.

این ارقام و آمارها در عین اعجاب انگیزی، این پرسش را در ذهن افراد به وجود می آورد که چگونه می توان به اینچنین دارایی دست پیدا کرد. ظاهر قضیه بیانگر اختلافی فاحش بوده که این امر به نوعی این باور را در افراد به وجود می آورد که رسیدن به سطح این افراد عملاً امری غیرممکن است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فرصت امروز، با این حال جالب است بدانید که اکثر افراد لیست ثروتمندترین ها، میلیاردرهای خودساخته بوده و بدون هیچ گونه پشتوانه به جایگاه فعلی خود رسیده اند. بدون تردید اگر آنها توانسته اند به موفقیت دست پیدا کنند، شما نیز می توانید. با این حال لازم است کارهایی را انجام دهید که افراد معمولی حاضر به تن دادن به آنها نیستند. در واقع شما باید رفتار خود را به قشر یک درصدی جهان نزدیک کنید. در همین راستا در ادامه به معرفی 9 ویژگی این دسته از افراد خواهیم پرداخت.

1- افراد ثروتمند به ارقام کوچک نیز توجه نشان می دهند
بسیاری از افراد با تصور این امر که هزینه های اندک تاثیری در وضعیت اقتصادی آنها ندارد، اقدام به خرج تراشی هایی در این رابطه می کنند. همین امر باعث می شود هزینه های به ظاهر کوچک پس از گذشت مدتی کوتاه، تاثیر زیادی روی بودجه افراد بگذارد. اگرچه همواره افراد ثروتمند متهم به خرج های افراطی می شوند، با این حال این امر در رابطه با افرادی است که به اصطلاح یک شبه به ثروت های کلان دست پیدا کرده اند. بدون تردید موفقیت امری پلکانی بوده و افرادی که موفق می شوند تا به بالاترین مرتبه های آن دست پیدا کنند، هرگز مسیری را که برای رسیدن به نقطه حال حاضر طی کرده اند از یاد نخواهند برد.
همین امر باعث می شود آنها کاری را خارج از برنامه ریزی اقتصادی خود انجام ندهند. این امر به این معنا است که حتی هزینه های کوچک نیز برای آنها از اهمیت بسیاری برخوردار است. در واقع این امر را نباید به علت خسیس بودن آنها دانست و واقعیت این است که آنها روی نظم و انجام امور طبق اصول تعریف شده تاکید دارند و مقید بودن آنها به این خاطر است که عادت های آنها دستخوش تغییر نشود.
در راستای کسب ثروت لازم است همواره امور مالی خود را تحت کنترل داشته و از اهمیت اقدامات خلاقانه در راستای کاهش هزینه ها غافل نشوید.

2- آنها تمرکز خود را روی فرصت ها گذاشته و به همین خاطر موانع نمی توانند مانع آنها شوند
یکی از وجه تمایزات افراد فقیر و ثروتمند این است که فقرا در اکثر موارد صرفا موانع را می بینند و این امر در حالی است که افراد موفق و ثروتمند توجه خود را معطوف به فرصت ها می کنند. در این رابطه یک مثال مشهور وجود دارد؛ فردی سعی در فروش کفش در منطقه ای دورافتاده داشت. با این حال به این علت که تصور وی همواره بر این باور استوار بوده است که نمی توان افرادی را که تا به حال از کفش استفاده نکرده اند، مجاب به خرید آن کرد، خیلی زود از کار خود منصرف شده و به منطقه ای دیگر رفت. با این حال فروشنده ای دیگر با این ذهنیت که پا به بازاری دست نخورده گذاشته است، توانست طی مدت کوتاهی کفش را به عنوان محصولی نوین در دل مخاطبان جای داده و به سودی فراتر از حد تصور دست پیدا کند.
در همین راستا لازم است همواره نیمه پر لیوان را مشاهده کرده و با امید و انگیزه کافی اقدام به انجام کارها کرد.

3- ارتباطات خود را با افراد موفق و مثبت اندیش حفظ می کنند
آمارها حاکی از آن است که رفتار شما ترکیبی از مجموعه رفتارهای نزدیک ترین افرادی که با آنها در ارتباط هستید، است. به همین دلیل و با توجه به تاثیر زیاد همنشین، افراد موفق همواره در تلاش هستند تا زمان خود را با افرادی سپری کنند که آنها را به سمت موفقیت و پیشرفت سوق می دهند. در واقع افرادی که دائم از همه چیز گله دارند و با دید منفی نسبت به مسائل مختلف نظر می دهند، در درازمدت روی نگرش شما نیز تاثیر خواهند گذاشت و این امر باعث خواهد شد نتوانید انگیزه خود را به خوبی حفظ کنید.
به همین خاطر همواره لازم است تا مجموعه ای از دوستان خود را تعریف کنید و در آن لیست تنها افرادی را قرار دهید که به بهتر شدن شما کمک خواهند کرد.
4- تمایل به ارتقای سطح خود از ویژگی های بارز آنها محسوب می شود
بسیاری از افراد تحصیلات دانشگاهی خود را نقطه پایان پیشرفت خود دانسته و پس از کسب مدرک دیگر اقدامی در این رابطه انجام نمی دهند. با این حال جالب است بدانید افراد موفق نگرشی کاملا متفاوت داشته و در این زمینه فعالیت های روزانه نیز دارند. برای مثال وارن بافت که به عنوان موفق ترین سرمایه گذار قرن بیستم شناخته می شود، هر روز یک کتاب را به پایان می رساند و این عادتی است که بنا به گفته وی حتی یک روز کنار گذاشته نشده است.
همچنین در راستای کسب ثروت کلان، لازم است محدوده توانایی های خود را افزایش دهید. بدون تردید تکیه بر یک مهارت نمی تواند ضامن موفقیت شما باشد و در صورتی که در بازار مطابق با دانش و مهارت خود با مشکل مواجه شوید، شما عملا دیگر قادر به انجام کاری دیگر نخواهید بود و این امر شما را به فردی محدود و آسیب پذیر تبدیل خواهد کرد.
در همین راستا توصیه می شود همواره برنامه ریزی کوتاه مدت و بلندمدت دقیقی برای پیشرفت خود مدنظر داشته باشید.

5- ثروتمندان خود را در نقطه ضعف قرار نداده و همواره از مشکلات قوی تر هستند
افراد فقیر همواره در مواجهه با مشکلات دچار سردرگمی شده و همین امر باعث می شود، نتوانند تصمیمات درستی در راستای برطرف کردن آنها اتخاذ کنند. با این حال در رابطه با ثروتمندان داستان کاملا متفاوت است. بدون تردید آنها به علت حوزه گسترده فعالیتی که دارند، همواره با مشکلات بیشتری مواجه هستند با این حال آنها به مشکلات خود اجازه نمی دهند روی عملکرد آنها تاثیر منفی گذاشته و به هر یک در زمان مناسب خود رسیدگی می کنند.
برای این امر لازم است شجاعت و اعتماد به نفس لازم را داشته باشید. به همین خاطر توصیه می شود ورزش را به عنوان عاملی تاثیر گذار در این رابطه جدی بگیرید.

6- فقرا در مواجهه با مشکلات تنها به دنبال خلاصی بوده در حالی که ثروتمندان سیاستی متفاوت در این رابطه دارند
فقر تنها شامل نداشتن سرمایه کافی تلقی نشده و بسیاری از افراد از نظر جنبه های دیگر زندگی نیز فقیر هستند. بدون تردید نداشتن پول نمی تواند باعث شود تا آخر عمر در وضعیت نامطلوب باشید، در این رابطه توجه به این عمر ضروری است که بسیاری از ثروتمندان در کودکی در خانواده ای سطح پایین زندگی کرده اند. با این حال اگر تفکر شما فقیر باشد، بدون تردید امکان رشد از شما سلب خواهد شد.
برای مثال همواره فقرا در مواجهه با مشکلات تنها به دنبال راهکاری جهت رهایی بوده و توجهی به سایر موارد ندارند. این امر در حالی است که افراد ثروتمند همواره اوضاع را مورد بازبینی قرار داده تا از وقوع دوباره آن جلوگیری کرده و خود را در برابر خطرات مشابه آن نیز ایمن کنند.
از دیگر موارد تعیین کننده هزینه فرصت است و این امر به این واقعیت اشاره دارد که شما زمان خود را صرف هر چیزی کنید، عملاً فرصت تمام کارهای دیگر را از دست داده اید. به همین خاطر لازم است همواره به این امر توجه داشته باشید که زمان خود را چگونه می گذرانید. این امر باعث خواهد شد بتوانید نظمی منطقی و در راستای اهداف، به برنامه زندگی خود دهید.

7- آنها اقدامات خود را در راستای افزایش اعتبار صورت می دهند نه صرفا کسب سود
این امر که صرفا به دنبال پول باشید، امری است که باعث می شود اقدامات خود را در راستای آن شکل دهید. بدون تردید این امر باعث خواهد شد در درازمدت نتوانید وجهه خوبی را به دست آورید. با این حال افراد ثروتمند با این تفکر پا به بازار می گذارند که باید در راستای ارتقای برند خود گام بردارند. این امر باعث می شود صرف مدت کوتاهی بتوانند در دل بازار جایی برای خود پیدا کرده و به سودی فوق العاده به واسطه آن برسند.
در همین راستا کسب سود را همواره نتیجه اقدامات مثبت خود بدانید و برندسازی را اولویت اول خود قرار دهید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین