|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
کد خبر: ۱۸۶۱۴۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۴
توتال همچنین مشتاق است خود را به عنوان یک سرمایه‌گذار بزرگ در صنعت انرژی آمریکا در واشنگتن مطرح کند. این شرکت شش هزار نفر را در آمریکا در فعالیت‌های تولید و پالایش نفت و گاز به خدمت گرفته است.
توتال با هدف تحکیم روابط با دولت آمریکا در شرایطی که آماده سرمایه‌گذاری میلیاردی در ایران می‌شود، دفتری در واشنگتن گشود.

 پاتریک پویانه، مدیرعامل توتال تایید کرد این شرکت نفت و گاز فرانسوی یک دفتر روابط دولتی در واشنگتن گشوده و به رویترز گفت: ما بایستی این کار را مدت‌ها قبل انجام می‌دادیم.

توتال در ژوئیه نخستین شرکت انرژی غربی شد که پس از رفع تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران در سال ۲۰۱۵، با ایران قرارداد امضا کرد و برای توسعه فاز ۱۱ میدان گازی فراساحلی پارس جنوبی با مجموع سرمایه‌گذاری ۵ میلیارد دلار توافق کرد.

اما پس از اینکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، ماه گذشته از تایید پایبندی ایران به برجام امتناع کرد و به کنگره تا اواسط دسامبر مهلت داد تا درباره وضع مجدد تحریم‌های آمریکا علیه ایران تصمیم‌گیری کند، آینده این پروژه نیز دچار ابهام شد.

پویانه در کنفرانسی که در چاتام هاوس در لندن برگزار شد، اظهار کرد: توتال در حال حاضر به برنامه‌هایش برای توسعه نخستین فاز پارس جنوبی که یک میلیارد دلار هزینه دارد، ادامه می‌دهد.

مدیرعامل توتال گفت: توتال مقررات تحریم‌هایی که مانع از فعالیت‌های این شرکت در ایران خواهد شد را رعایت می‌کند و تهران می‌داند اگر ما نتوانیم پیش برویم به دلیل تصمیم آمریکا است.

دفتر واشنگتن توتال که پنج کارمند دارد، به هماهنگ کردن روابط با وزارتخانه‌های خزانه‌داری و خارجه آمریکا برای اطمینان از پایبندی این شرکت فرانسوی به هر گونه تغییر در تحریم‌های آمریکا کمک خواهد کرد.

توتال همچنین مشتاق است خود را به عنوان یک سرمایه‌گذار بزرگ در صنعت انرژی آمریکا در واشنگتن مطرح کند. این شرکت شش هزار نفر را در آمریکا در فعالیت‌های تولید و پالایش نفت و گاز به خدمت گرفته است.

 این شرکت اوایل امسال ۱.۷ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری برای توسعه کارخانه پتروشیمی خود در پورت آرتور تگزاس را اعلام کرد.

پویانه اظهار کرد دفتر جدید به خنثی کردن ریسک‌های حقوقی که توتال در آمریکا با آنها مواجه است، کمک خواهد کرد. توتال به دلیل تخلفات کوچک از مقررات در فعالیت‌هایش در کارخانه‌های پورت آرتور، سالانه با ۵ تا ۶ میلیون دلار جریمه روبرو می‌شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین