|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۵:۱۰
کد خبر: ۱۸۵۹۶۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۰
اعضای باند کلاهبرداری شگرد جدیدی برای فریب شرکت‌های بیمه داشتند.
 اعضای باند کلاهبرداری شگرد جدیدی برای فریب شرکت‌های بیمه داشتند.

آنها در روستاها می‌گشتند و افرادی را که بر اثر حوادث مختلف مجروح شده بودند شناسایی می‌کردند تا با ایجاد تصادف ساختگی نقشه کلاهبرداری را عملی کنند. تحقیقات برای دستگیری اعضای این باند زمانی آغاز شد که متخصصان پزشکی‌قانونی استان گلستان هنگام معاینه فردی که ادعا شده بود در جریان تصادف دچار آسیب و شکستگی استخوان شده، دریافتند که برخی از جراحت او کاملا ساختگی و عمدی است.

با گزارش ماجرا به حفاظت اطلاعات دادگستری، پرونده‌ای در این زمینه تشکیل و تحقیقات آغاز شد. فرد مجروح مدعی بود که بر اثر تصادف با یک خودروی سواری دچار آسیب‌دیدگی شده است. از طرفی کروکی موجود در پرونده و گزارش پلیس نیز نشان می‌داد که او قربانی تصادف شده است اما متخصصان شک نداشتند که جراحت‌ها ساختگی است.

همه چیز از ماجرای یک کلاهبرداری حکایت داشت و مأموران به تحقیق از فرد مجروح پرداختند و او اعتراف کرد که فریب یک باند کلاهبرداری را خورده و قرار بوده بعد از گرفتن دیه، بخشی از این پول به‌عنوان دستمزد به این باند پرداخت شود. با اعترافات او، هویت اعضای این باند که 4نفر بودند، شناسایی شد و مأموران راهی مخفیگاه آنها در شهرستان کلاله شدند و در یک عملیات ضربتی تمامی آنها را دستگیر کرده و به پلیس آگاهی تحویل دادند. در بازرسی مخفیگاه این باند آمپول‌های بی‌حسی، آتل شکسته‌بندی و مدارکی کشف شد که نشان می‌داد آنها از شرکت‌های بیمه کلاهبرداری می‌کردند اما شگرد آنها برای اجرای نقشه‌هایشان چه بود؟

سرهنگ مجتبی مروتی، رئیس پلیس آگاهی استان گلستان به همشهری گفت: «اعضای این باند بیشتر طعمه‌های خود را از بین کسانی انتخاب می‌کردند که در حوادث مختلف دچار آسیب‌دیدگی شده‌ بودند. آنها با گشتن در روستاهای اطراف، کسانی را که بر اثر سقوط از کوه، حادثه هنگام کار، سقوط از بلندی و ... مصدوم و دچار شکستگی استخوان شده بودند، شناسایی می‌کردند.

سپس با آنها و خانواده‌هایشان وارد مذاکره می‌شدند و پیشنهاد می‌کردند که در صورت همکاری برای گرفتن دیه از شرکت‌های بیمه، بخشی از دیه را به‌عنوان دستمزد به این افراد پرداخت می‌کنند.» وقتی مرحله اول نقشه متهمان عملی می‌شد آنها مرحله نهایی را اجرا می‌کردند. اعضای باند با در اختیار داشتن خودرو یا موتورسیکلت‌هایی که بیمه شخص ثالث داشتند، همراه طعمه‌شان راهی جاده‌های خلوت می‌شدند و طوری صحنه‌سازی می‌کردند که طعمه‌شان بر اثر تصادف مجروح شده است.

وقتی پلیس وارد ماجرا می‌شد، از آنجا که صحنه‌سازی کاملا دقیق و بی‌نقص انجام شده بود، کروکی و گزارش تهیه و مصدوم به پزشکی قانونی معرفی می‌شد. به این ترتیب همه مراحل برای گرفتن خسارت از شرکت بیمه طی می‌شد و در نهایت نیز بی‌آنکه متهمان لو بروند، از بیمه خسارت دریافت می‌کردند که بخشی از آن را به فرد مجروح می‌پرداختند. اما اعضای این باند برای اجرای نقشه‌هایشان شگردی دیگری هم داشتند.

به گفته سرهنگ مروتی، آنها با تزریق آمپول بی‌حسی به برخی از طعمه‌هایشان، اقدام به ایجاد جراحت در اندام آنها کرده و با استفاده از سنگ‌پا ساییدگی‌هایی به‌وجود می‌آوردند که به نظر می‌رسید بر اثر تصادف اتفاق افتاده است. پس از آن نیز صحنه تصادف ساختگی راه‌ می‌اندختند و با گزارش ماجرا به پلیس و تهیه مدارک، برای دریافت خسارت و دیه به بیمه معرفی می‌شدند.

اعضای این باند در بازجویی‌ها به 11مورد کلاهبرداری از شرکت‌های بیمه با این شگرد اعتراف کردند و این در حالی بود که بخش اندکی از مبلغ کلاهبرداری را به افراد مجروح پرداخت می‌کردند و بقیه را به جیب می‌زدند. در همین حال هادی هاشمیان، رئیس کل دادگستری استان گلستان نیز گفت: متهمان با این شگرد نزدیک به 3میلیارد تومان از بیمه خسارت گرفتند. تحقیقات از اعضای این باند که بعضی از آنها سوابق مجرمانه دارند، ادامه دارد.

منبع : همشهری آنلاین
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین