|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۲:۴۵
کد خبر: ۱۸۲۲۲۵
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۵
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خمینی کشور گفت: تا سال 1400، جمعیت سالمندان ما به 10 درصد می‌رسد که می‌توان گفت یک کشور کاملاً سالمند خواهیم داشت.
 معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خمینی کشور گفت: تا سال 1400، جمعیت سالمندان ما به 10 درصد می‌رسد که می‌توان گفت یک کشور کاملاً سالمند خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، امروز 17 مهرماه فاطمه رهبر در اختتامیه همایش ملی تجلیل از سالمندان مددجوی کمیته امداد که در اردوگاه ثامن‌الائمه برگزار شد، ، اظهار کرد: سه میلیون نفر مستمری‌بگیر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی ( ره) هستند که یک میلیون و 400 هزار نفر آن سالمند هستند.

وی با بیان اینکه 6.5 میلیون سالمند در کشور وجود دارد گفت: هشت درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند؛ طبق آمارهای بین‌المللی کشورهایی با این درصد از سال‌خوردگان، یک کشور سالمند محسوب می‌شود.

رهبر با تاکید بر فرزندآوری اشاره کرد: تا سال 1400، جمعیت سالمندان ما به 10 درصد می‌رسد که می‌توان گفت یک کشور کاملاً سالمند خواهیم داشت. باید آینده کشور با فرزندآوری تضمین شود. اگر فرزندآوری کاهش یابد جمعیت کشور به سمت سالمندی حرکت خواهد کرد.

وی ادامه داد: 60 درصد سالمندان ما تنها زندگی می کنند و عمده سالمندان ما در روستاها هستند. این سالمندان نیازمند به سلامت روح و روان و کمک‌های درمانی هستند اما امکانات ما کافی نیست، باید شرایط این سالمندان بهبود یابد.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خمینی (ره) با بیان اینکه قوانینی در جهت حمایت‌های درمانی سالمندان و وجود مددکار تخصصی تصویب شده است، گفت: باید مددکار مختص سالمند داشته باشیم؛ متاسفانه هر مددکار ما باید به حدود 400 مددجوی سالمند، بدسرپرست، بی‌سرپرست از تمام اقشار کمک کنند که با مشکلات کمبود وقت، توان و عدم تخصص کافی در هر زمینه روبه‌رو می‌شوند.

رهبر خاطرنشان کرد: سالمند را باید در کنار خانواده دید و از تجارب آن‌ها استفاده کرد. متاسفانه فرهنگ غربی به خانه‌هایمان ورود یافته است و در برخی از خانواده‌ها عرف شده است که نسبت به والدین بی‌مهری می‌شود. در جامعه امروز حتی طرز نشست‌وبرخاست،  خوراک و پوشش خانواده‌ها با تاثیر از فضای مجازی و ماهواره‌ای است.

وی ادامه داد: مقام والای والدین در آیات، روایات و فرمایشات اندیشمندان بارها یاد شده است. بهترین کلام، کلام الهی است؛ در قرآن کریم پس از امر به یکتاپرستی و دوری از شرک، احترام به والدین آمده که نشان‌دهنده‌ جایگاه رفیع والدین است. شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای موجی را ایجاد کرده که این جایگاه متزلزل شده است.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی از وجود 192 هزار مددجو در استان خراسان رضوی خبر داد.

در ادامه این مراسم محسن مسعودیان، مدیرکل کمیته امداد، اظهار کرد: 192 هزار مددجو در استان خراسان رضوی داریم که 107 هزار نفر از این تعداد حقوق بگیر هستند.  

وی عنوان کرد: کمیته امداد توانسته الگوی خوبی برای سایر ارگان‌های حمایتی کشور باشد.

مسعودیان اشاره کرد: سالمندان گوهرهایی هستند که باید به آن‌ها احترام بگذاریم. آنان مرجع حل اختلافات خانواده و به‌عنوان حکم هستند و باید کانون توجه خانواده باشند. در میان این سالمندان نیز نخبگانی وجود دارند که باید از آن‌ها استفاده شود.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با اشاره به اینکه تا چند سال آینده 30 درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند، گفت: باید سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها در جهت امکانات رفاهی سالمندان نیز صورت گیرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین