|
|
امروز: چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۴:۵۶
کد خبر: ۱۷۷۳۴۵
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۵
علی ربیعی: قبول دارم که باید از فرهنگ نقد منصفانه و علمی حمایت و زمینه آن را فراهم کنیم چراکه قطعاً مردم باید صدای خود را در رسانه بشنوند و به آن اعتماد کنند.
 علی‌عسکری در دیدار با وزیر و معاونان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: تکریم کارآفرینان در قاب تلویزیون جای خود را باز کرده است و اگر در یک سال گذشته اینچنین در حوزه برنامه‌سازی، امیدآفرین عمل نکرده بودیم امروز فضای جامعه به‌گونه دیگری بود.

وی با بیان اینکه صداوسیما به‌ عنوان یک رسانه توسعه‌محور و پیشرفت‌مدار در زمینه رشد کارآفرینی و اشتغال، برنامه‌های امیدآفرینی دارد و این رویکرد مستمر خواهد بود، اظهار داشت: رسانه ملی همراه با دولت حمایت، از کارآفرینی و ایجاد اشتغال را در دستورکار خود قرار داده است و با پخش قصه زندگی نمونه‌های کارآفرینی، موجب ایجاد انگیزه برای شروع کسب‌وکارهای جدید می‌شود.

رییس صداوسیما با بیان اینکه دستیابی به توسعه از طریق افزایش اشتغال یکی از راهبردهای مطلوب است، تصریح کرد: رسانه ملی رصد دقیق، علمی و باورپذیر میزان تولید شغل در سال‌جاری را از وظایف ذاتی خود می‌داند.

علی عسکری انتقاد درست، بجا، علمی و منصفانه رسانه را موجب بالا رفتن تحرک در کشور و افزایش بهره‌وری دانست و خاطرنشان کرد: انتقاد سازنده ما باعث می‌شود که مقام مسئول بتواند از زیرمجموعه‌اش مطالبه‌گری و ضعف‌ها را برطرف کند و در نهایت تحرک کشور بالا رود.

وی با بیان اینکه سال تولید و اشتغال یک مأموریت بزرگ برای مدیران و کارآفرینان در تمامی عرصه‌های کشور ایجاد کرده است، ابراز داشت: با تشکیل کمیته‌ای مشترک میان سازمان صداوسیما و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی می‌توان برای معرفی مشاغل مختلف با محور آموزش فنی و حرفه‌ای، تقویت فرهنگ کار و وجدان کاری، برنامه‌ریزی و برای برنامه‌سازان جهت‌گیری‌های ویژه مشخص کرد.

رئیس صداوسیما توجه به عدالت اجتماعی را یکی از مهم‌ترین اهداف نظام اسلامی خواند و بیان کرد: انفاق جزء ذات اقتصاد اسلامی است و رسانه ملی آمادگی دارد در کنار وزارت تعاون و رفاه اجتماعی نهضت خیر جمعی را شکل دهد.

علی عسکری خواستار توجه به حوزه تعاون و معرفی فعالیت‌های آن در رسانه ملی شد.

علی ربیعی وزیر در این دیدار ضمن تشکر از حمایت‌های رسانه ملی از فعالیت‌های مهم این وزارتخانه یادآور شد: قبول دارم که باید از فرهنگ نقد منصفانه و علمی حمایت و زمینه آن را فراهم کنیم چراکه قطعاً مردم باید صدای خود را در رسانه بشنوند و به آن اعتماد کنند.

وی نقش صداوسیما در فرهنگ‌سازی را برجسته دانست و عنوان کرد: ساختار صندوق‌های بازنشستگی، بیکاری، آسیب‌های اجتماعی و معیشت و فقر مردم سه مشکل عمده حوزه کاری این وزارتخانه است که قطعاً با همکاری صداوسیما می‌توانیم این مشکلات را به حداقل برسانیم.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: گفتمان‌سازی و راه‌حل‌سازی، حول هر کدام از این مشکلات به گونه‌ای که هم آرامش جامعه حفظ شود و هم سیاستگزاران را به‌سمت تصمیم‌گیری درست رهنمون کند با کمک رسانه ملی ممکن می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه این وزارتخانه بیش‌ترین ارتباط را با مردم دارد، گفت: امیدوارم با همکاری مشترک با رسانه ملی این ارتباط به بهترین شکل تقویت شود.

در این جلسه همچنین برخی معاونان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و معاونان رسانه ملی به بیان دیدگاه‌ها و راهکارهای خود برای تقویت همکاری‌ها پرداختند.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین