|
|
امروز: چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۰
کد خبر: ۱۷۶۱۶۸
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۸
: هر تهدید کننده همان‌قدر که سعی در ترساندن طرف مقابل دارد، خودش هم می‌ترسد؛ چراکه تا نترسد و حس ترس را درک نکند نمی‌تواند بفهمد که ترس یک ابزار کنترل محسوب می‌شود.
یک روان‌شناس تاکید کرد: بهترین راه برای مقابله با تهدید، بی‌اعتنایی به تهدیدات است. البته تا جایی که موجب آسیب‌های جسمی و روانی نشود.

فرناز امیراصلانی  اظهار کرد: شاید برای هر کدام از ما عجیب باشد که بدانیم تهدید یک نوع ارتباط محسوب می‌شود و این واقعیتی است که روان‌شناس‌ها و زبان‌شناس‌ها به آن پی برده‌اند. محققان معتقدند که وقتی کسی تهدید می‌کند؛ در واقع سعی دارد تا به نحوی نیاز خود را به طرف مقابل انتقال بدهد. اما چون ابزار ارتباطی و تعاملی کافی در اختیار نداشته و یا از اقتدار و آرامش لازم برخوردار نیست، از زبان تهدید برای ارتباط گرفتن استفاده می‌کند.

این روان‌شناس ادامه داد: هر تهدید کننده همان‌قدر که سعی در ترساندن طرف مقابل دارد، خودش هم می‌ترسد؛ چراکه تا نترسد و حس ترس را درک نکند نمی‌تواند بفهمد که ترس یک ابزار کنترل محسوب می‌شود. از این‌رو می‌توان هر تهدید کننده‌ای را متقابلا و درست به شیوه خودش تهدید کرد. اما باید بدانیم که این تهدید به تنهایی کافی نیست و اصلا ابزار مناسب و معقولانه‌ای برای ارتباط محسوب نمی‌شود.

وی افزود: وقتی تهدید کننده پا را فراتر گذاشته و بیش از حد به طرف مقابل نزدیک می‌شود، باید پاسخی قاطع، کوبنده و با قدرت دریافت کند و این مساله را درک کند که اگر به ناهنجاری‌های خود ادامه دهد، بدون شک اولین کسی که ضرر می‌کند خود اوست. متاسفانه آن‌هایی که از تهدید شدن می‌ترسند و یا دلشان برای فرد تهدید کننده می‌سوزد، همچنین آن‌هایی که به تعبیر عامیانه از آبروریزی می‌ترسند و از همه بدتر هنوز فرد تهدید کننده را دوست دارند، ناخودآگاه طوری رفتار می‌کنند که فرد ناهنجار جسارت بیشتری پیدا کند و آزارهای خود را استمرار ببخشد.

امیراصلانی تاکید کرد: باید به خاطر داشته باشیم که فرار از مشکلات و افراد مشکل‌ساز هیچ‌وقت راه حل مناسبی برای رسیدن به آرامش و حفظ امنیت نیست و در نهایت فرد تهدید کننده چاره‌ای ندارد جز این‌که خود را تسلیم قانون، پلیس و خانواده بکند؛ در واقع هیچ‌کس حق ندارد که عزت نفس کسی را نشانه بگیرد و یا عقده‌ها و اختلالات روحی خود را روی اطرافیانش پیاده کند. از این‌رو، تنها کسی که می‌تواند از آبرو، عواطف و عزت نفس ما محافظت کند، خود ما هستیم.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین