|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۴
کد خبر: ۱۷۳۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۰
دانشمندان و کارشناسان مسائل نظامی بر این باورند که موشک قاره‌پیمایی که کره شمالی روز ۲۸ ژوئیه آزمایش کرد، پس از طی مسافتی حدود ۱۰۰۰ کیلومتر در نقطه‌ای بین ژاپن و شبه‌جزیره کره سقوط کرده است.
 کره شمالی ظاهرا موفق به تولید کلاهک‌های هسته‌ای کوچکی شده که می‌توانند بر روی موشک‌های بالستیک نصب شوند. در صورت صحت داشتن این خبر، نقاطی از اروپا و آمریکا نیز در تیررس موشک‌های قاره‌پیمای این کشور خواهند بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، خبرگزاری فرانسه به نقل از روزنامه "واشنگتن پست" گزارشی از تحولات و دستاوردهای اتمی کره شمالی منتشر کرده است. با توجه به افزایش تنش بین کره شمالی و ایالات متحده آمریکا و متحدانش در منطقه یعنی ژاپن و کره جنوبی، خبر ساخت یک کلاهک کوچک هسته‌ای توسط کره شمالی، خبری نگران کننده است.

موشک‌های بالستیک

کلاهک‌های هسته‌ای کره شمالی کوچک و سبک بوده و می‌توانند توسط موشک‌های قاره‌پیمای این کشور حمل شوند. به گزارش ایسنا،کره شمالی اخیرا اقدام به آزمایش یک موشک قاره‌پیمای بالستیک کرد. آزمایشی که به ادعای رهبر آن کشور موفقیت آمیز بوده است. این در حالی است که کارشناسان نظامی این ادعا را تایید نمی‌کنند.

تایید منابع نظامی آمریکا

روزنامه واشنگتن پست خبر ساخت این کلاهک‌های هسته‌ای کوچک توسط کره شمالی را به نقل از سازمان مخفی نظامی آمریکا اعلام کرده است. سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا DIA در گزارش خود اعلام کرده است که سرعت پیشرفت فعالیت‌های هسته‌ای کره شمالی بیش از برآوردها و ارزیابی‌ها بوده است.

خطری جدی برای اروپا و آمریکا

کره شمالی موشک‌های گوناگونی تولید کرده است. به عنوان نمونه موشک‌های بالستیک KN-08 و تائپودونگ ۲ می‌توانند نقاطی از اروپا و آمریکا را هدف قرار دهند. به دنبال اوج گرفتن تنش بین کره شمالی و آمریکا، پیونگ یانگ اعلام کرد که رهبران نظامی این کشور اقدام به بررسی موضوع حمله به جزیره گوام و پایگاه نظامی آمریکا کرده‌اند.

تهدید ژاپن و کره

به گزارش دویچه‌وله؛ ژاپن و کره جنوبی نیز به موازات آمریکا نگران آزمایش‌های اتمی و موشکی کره شمالی هستند. این دو کشور نیز از سوی رهبری کره شمالی بارها تهدید شده‌اند. چین نیز از رهبری کره شمالی خواسته است به آزمایش‌های هسته‌ای و موشکی خود خاتمه دهد.

آزمایش‌های اتمی

رهبری کره شمالی مدعی است که تا کنون ۵ بار اقدام به آزمایش هسته‌ای کرده است. کارشناسان نظامی آمریکا بر اساس اطلاعاتی که توسط سازمان مخفی نظامی خود به دست آورده‌اند، می‌گویند، کره شمالی موفق به تولید کلاهکی هسته‌ای شده که از منظر قدرت با بمب هسته‌ای که آمریکا در سال ۱۹۴۵ در ناکازاکی پرتاب کرد، برابری می‌کند. کره شمالی از جمله در روز ۹ سپتامبر سال ۲۰۱۶ اقدام به یک آزمایش اتمی کرده بود.

ایالت آلاسکا در تیررس موشک‌های کره شمالی

اوایل ماه ژوئیه کره شمالی اقدام به آزمایش موشک جدیدی به نام هواسونگ‌ ۱۲ کرد که بنا بر ارزیابی کارشناسان نظامی آمریکا برد آن ۶۷۰۰ کیلومتر است. به این ترتیب، این موشک می‌تواند نقاطی در ایالت آلاسکای آمریکا را هدف قرار دهد. موشک‌هایی که برد آن‌ها بیش از ۵۵۰۰ کیلومتر باشد، در شمار موشک‌های قاره‌پیما هستند.
تردیدهای کارشناسان

دانشمندان و کارشناسان مسائل نظامی بر این باورند که موشک قاره‌پیمایی که کره شمالی روز ۲۸ ژوئیه آزمایش کرد، پس از طی مسافتی حدود ۱۰۰۰ کیلومتر در نقطه‌ای بین ژاپن و شبه‌جزیره کره سقوط کرده است. بنا بر اظهارات مایکل المن، یکی از کارشنان موسسه مطالعات استراتژیک این موشک پیش از سقوط در آب متلاشی شده است.

کره شمالی هنوز یک قدرت اتمی نیست

زیگفرید هکر، کارشناس جنگ‌افزارهای هسته‌ای در دانشگاه استنفورد معتقد است که کره شمالی فاقد تجربه لازم در آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای است و از این رو هنوز در موقعیتی نیست که بتواند کلاهک‌های هسته‌ای مقاومی برای تجهیز موشک‌های قاره‌پیما تولید کند. به باور او کره شمالی برای رسیدن به چنین هدفی به ۵ سال فعالیت هسته‌ای و موشکی نیاز دارد. به این ترتیب، کره شمالی هنوز به یک قدرت اتمی بدل نشده است.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین