کد خبر: ۱۷۱۹۹۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۴
واگذاری مراکز علمی کاربردی به بخش های خصوصی یکی از سیاست‌های دانشگاه به شمار می‌رود یعنی به دنبال این هستیم که بخش‌های خصوصی سیاستگذاری‌های دانشگاه علمی کاربردی را در مراکز اجرایی کنند.
 رییس دانشگاه علمی کاربردی با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ مرکز علمی کاربردی تعطیل نشده است، گفت: این مراکز می‌توانند به بخش‌های خصوصی واگذار شوند اما هیچ مرکزی تعطیل نخواهد شد.

دکتر محمد حسین امید با اعلام این مطلب اظهار کرد: در حال حاضر بیش از  ۱۵۰۰ مرکز در دانشگاه جامع علمی کاربردی وجود دارد که از این تعداد فقط ۲۳ مرکز متعلق به خود دانشگاه است و بقیه، مراکزی هستند که یا به دستگاه‌های اجرایی وابستگی دارند یا به بخش خصوصی مرتبط می‌شوند. برای مثال وزارت‌خانه های صنعت، معدن و تجارت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، قوه قضائیه و ... همه مؤسسه دارند، این مؤسسات در چارچوب مقررات دانشگاه عمل می‌کنند ولی متعلق به دانشگاه نیستند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه تا کنون هیچ مرکزی از مراکز علمی کاربردی تعطیل نشده و در آینده نیز تعطیل نخواهند شد،‌ تصریح کرد: هیچ برنامه ای برای تعطیلی مراکز علمی کاربردی وجود ندارد بلکه این مراکز می توانند خصوصی شوند دستگاه های دولتی اجازه دارند که مراکز علمی کاربردی زیر نظر خود را به بخش های خصوصی واگذار کنند.

دکتر امید تاکید کرد: واگذاری مراکز علمی کاربردی به بخش های خصوصی یکی از سیاست‌های دانشگاه به شمار می‌رود یعنی به دنبال این هستیم که بخش‌های خصوصی سیاستگذاری‌های دانشگاه علمی کاربردی را در مراکز  اجرایی کنند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان خاطرنشان کرد: ما به دنبال افزایش تعداد مراکز  این دانشگاه هستیم. بنابراین تعطیلی مراکز علمی و کاربردی دولتی صحت ندارد و تاکنون نیز هیچ نهادی اصرار به تعطیلی مراکز علمی کاربردی خود نکرده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین