|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۷
کد خبر: ۱۷۰۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۴
مجموعه دستگاه‌ها، برنامه‌هایی برای بهبود وضعیت موجود در سکونت‌‌گاه‌های غیر رسمی کشور دارند و تلاش بر این است تا از طریق آموزش، در راستای توانمند سازی ساکنان این مناطق اقدام شود.
 معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: دولت یازدهم اقدامات گسترده‌ای در خصوص رفع حاشیه‌نشینی انجام داده و شاهد رشد چشمگیر شاخص‌ها در حاشیه شهرها و نقاط کم برخوردار هستیم.

به نقل از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، شهیندخت مولاوردی در حاشیه بازدید از یک مرکز گذری کاهش آسیب زنان در حاشیه شهر مشهد مقدس اظهار کرد: توسعه این گونه مراکز در مشهد مقدس و به ویژه نقاط حاشیه‌ای آن ضرورتی غیر قابل انکار است.

وی با بیان این که هدف از این بازدیدها، اشراف بیشتر از وضعیت موجود به منظور برنامه ریزی برای ساماندهی، مدیریت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است، افزود: پیش بینی‌های لازم در برنامه ششم توسعه صورت گرفته و ذیل شورای اجتماعی کشور و کارگروه‌های تخصصی آن نیز پروژه‌هایی به همین منظور تعریف شده است.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: مجموعه دستگاه‌ها، برنامه‌هایی برای بهبود وضعیت موجود در سکونت‌‌گاه‌های غیر رسمی کشور دارند و تلاش بر این است تا از طریق آموزش، در راستای توانمند سازی ساکنان این مناطق اقدام شود.

مولاوردی تاکید کرد: دولت نیز با همراهی نهادهای مدنی، سازمان‌های مردم و مشارکت ساکنان این پهنه‌ها، سهم خود را برای توسعه متوازن ادا می‌کند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در مراسم افتتاح طرح تاب‌آوری اجتماعی زنان در خراسان اظهار کرد: سیاست دولت یازدهم در حوزه آسیب‌های اجتماعی کنار گذاشتن انکار آن و پرهیز از سرپوش گذاشتن روی آنها است.

وی با بیان این که در گذشته سیاستی بر خلاف رویه موجود در این حوزه حاکم بوده است، افزود: در دولت یازدهم سعی شد به منظور ساماندهی و مهم‌تر از آن، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و با هدف جلب مشارکت عمومی ازظرفیت نهادهای مدنی، سمن‌ها و دولت در کنار یکدیگر استفاده شود.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در این خصوص گفت: شاهد جهت گیری‌های خوبی از سوی نظام، حاکمیت و دولت در این حوزه هستیم.

مولاوردی یادآور شد: طی برنامه پنجم توسعه و دولت یازدهم چارچوبی مشخص شده که در راستای توانمند سازی زنان برنامه‌ریزی و اقدام شود.

وی یکی از کلیدهای اساسی و تحقق توانمند سازی زنان را آموزش دانست و تصریح کرد: همه آحاد جامعه اعم از والدین، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مدنی در این حوزه دارای مسئولیت و دخیل هستند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده به موضوع حاشیه نشینی اشاره و اظهار کرد: برخورداری از مواهب توسعه و حقوق انسانی در گرو توسعه متوازن است که یکی از رویکردهای اصلی دولت است.

مولاوردی گفت: دولت یازدهم اقدامات شاخص و گسترده‌ای در این خصوص انجام داده و شاهد رشد چشمگیر شاخص‌ها در حاشیه شهرها و نقاط کم برخوردار هستیم.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین