|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴
کد خبر: ۱۶۶۱۸۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۰
معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتا ناجا گفت: در بحث فروش سوالات امتحان نهایی 8 کلاهبردار را در کشور شناسایی و دستگیر کردیم.
 معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتا ناجا گفت: در بحث فروش سوالات امتحان نهایی 8 کلاهبردار را در کشور شناسایی و دستگیر کردیم.
 
سرهنگ حسین رمضانی درباره لو رفتن سوالات نهایی افزود : یکی از موضوعات و مشکلاتی که در خرداد امسال پیش آمد و در خرداد سال گذشته نیز در فضای مجازی  با آن مواجه بودیم ، بحث فروش سوالات نهایی در فضای مجازی بود.
 
وی گفت : براساس شکایت های مسئولان آموزش و پرورش از افراد سودجو و کلاهبردار و برحسب دستورات مقامات قضایی همکاران بنده در پلیس فتای استان های سراسر کشور وارد عمل شدند و بلافاصله تحقیقات فنی و پلیسی خود را آغاز کردند .
 
معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتا ناجا گفت : در تحقیقات مشخص شد ، تمام مواردی که در فضای مجازی انتشار پیدا کرده بود اینها سوالات امتحان نهایی نبود بلکه همه این اقدامات با نیت کلاهبرداری و سودجویانه  توسط مجرمین صورت گرفته است .
 
وی افزود : ما تمام نمونه سوالات کلاهبرداران را با مسئولان آموزش و پرورش تطبیق دادیم و فقط در یک مورد سوالات  لو رفته بود و آن هم در یک شهرستان کوچک در یکی از استان های جنوبی کشور بود که در واقع از زمان لو رفتن سوالات تا آغاز امتحانات دانش آموزان ، زمان بسیار کمی باقی مانده بود .
 
سرهنگ رمضانی ادامه داد : در اصل می توان گفت که سوالات به صورت واقعی به دست دانش آموزان همان شهرستان کوچک نیز نرسیده بود و پلیس فتای این استان خیلی سریع آن فرد را شناسایی و دستگیر کرد و تحویل مقامات قضایی داد .
 
وی گفت : در این خصوص 8 نفر از افراد کلاهبردار را در کشور شناسایی و دستگیر کرده ایم که تحویل مقامات قضایی شده اند و 10 نفر دیگر را نیز شناسایی کرده ایم که منتظر صدور دستورات مقامات قضایی هستیم تا این افراد را نیز دستگیر کنیم .
 
معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتا ناجا افزود : در بحث پیگیری این پرونده ها ما در کمیسیون آموزش ،  تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی نیز حضور پیدا کرده و گزارش مستندی از اقدامات پلیس فتا در این خصوص ارائه دادیم  .
 
وی گفت : براساس مصوبات کمیسیون آموزش ، تحقیقات و فناوری مجلس ، تصمیم بر این شد که وزارت آموزش و پرورش به منظور برطرف سازی دغدغه والدین دانش آموزان مسیر و فرایند طراحی ، توزیع و اجرای امتحانات را یکبار دیگر بازبینی کنند چرا که حساسیت بسیار ویژه ای در این خصوص وجود دارد تا ان شاءالله یک فرایند مطمئن و ایمنی را نسبت به گذشته و به روز ، تولید کنند تا جای هیچ گونه خطای وجود نداشته باشد .
 
سرهنگ رمضانی افزود: همچنین مقرر شد که قانون مجازات انتشار دهندگان سوالات امتحانی که مربوط به اواخر سال 1340 است ، بازنگری و به روز رسانی شود .
 
وی گفت : ما نیز در این مقوله به وزارت آموزش و پرورش کمک می کنیم تا لایحه ای به کمیسیون آموزش ، تحقیقات و فناروی مجلس ارائه شود تا نمایندگان به قید فوریت این لایحه را در مجلس به تصویب برسانند .
 
وی ادامه داد : دلیل آن نیز این است که میزان مجازات در این مسئله باید افزایش پیدا کند تا قدرت ریسک مجرمین پایین بیایید .
 
معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتا ناجا گفت: تمام کسانی که در فضای مجازی به این شکل رفتار می کنند ، قطعا نیت های کلاهبرداری و سودجویانه دارند و در ایام مختلف از احساسات مردم استفاده و اقدام به کلاهبرداری می کنند به عنوان مثال در همین ایام ماه مبارک رمضان که با عید سعید فطر مواجه هستیم این افراد کمپین های برای حمایت از ایتام و دریافت زکات و فطریه مردم ایجاد می کنند که در واقع این افراد نیت های کلاهبردارانه دارند .
وی افزود : مردم باید توجه داشته باشند حتی در پرداخت های خودشان در حوزه زکات و فطریه نیز به مبادی رسمی که خود سازمان های مانند کمیته امداد پیش بینی می کند اعتماد و از آن طریق اقدام کنند تا در دام کلاهبرداران قرار نگیرند .
 
سرهنگ رمضانی افزود : در حوزه امتحانات نیز به همین شکل است ، سودجویان و کلاهبرداران در ایام امتحانات که دانش اموزان و دانش جویان درگیر مسائل امتحانی هستند از احساسات دانش آموزان استفاده و اعلام می کنند که سوالات امتحان را در اختیار دارند و مبالغی را پیشنهاد می دهند که در قبال دریافت آن مبالغ می توانند سوالات را در اختیارشان قرار دهند اما در بسیاری از این موارد پس از اینکه دانش آموزان مبلغ را ( به حساب کلاهبرداران) واریز کردند یا آن افراد دیگر پاسخگوی تلفن ها نبوده اند یا یکسری سوالات غیر واقعی را که هیچ ارتباطی با امتحان ندارد در اختیار انها قرار داده اند .
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین