کد خبر: ۱۶۶۰۰۳
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۴
بورس تهران امروز در حالی معاملات ۹۰ میلیارد تومانی را تجربه کرد که با وجود آغازی امیدوار کننده اما در نهایت به دلیل غلبه عرضه بر تقاضای معامله‌گران اغلب حقیقی در نمادهای شاخص‌ساز نتوانست روزی با طراوات را به پایان برساند.
 شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز شنبه 3 خرداد ماه 96 با کاهش 83 واحدی روی رقم 78 هزار و 652 واحد ایستاد.

شاخص کل هم ‌وزن اما با افزایش 50 واحدی عدد 17 هزار و 14 واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص سهام آزاد شناور نیز با کاهش 17 واحدی به رقم 85 هزار و 608 واحد دست یافت.

شاخص بازار اول اما در حالی با کاهش 76 واحدی به رقم  54 هزار و 160  واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با کاهش 79 واحدی عدد  176 هزار و 728  واحد را به نمایش گذاشت.

امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) با کاهش 5 واحدی به 898 واحد رضایت داد.

براساس این گزارش، امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت‌های بانک ملت با 41 واحد، پالایش نفت بندر عباس با 20 واحد و گروه مپنا با 15 واحد کاهش بیشترین تاثیر منفی را بر محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.

در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی سه شرکت توسعه معادن روی ایران با 14واحد، ایران خودرو و خدمات انفورماتیک هر یک تا 11 واحد و کالسیمین با 7 واحد افزایش بیشترین تاثیر مثبت را در برآورد این نماگر به دوش کشیدند.

به گزارش فارس، ارزش کل معاملات امروز بورس تهران در حالی به بیش از 11 میلیارد تومان نمایش داده شد که در بازار نقدی این بازار از 90 میلیارد تومان تنها اندکی بالاتر رفت که ناشی از دست به دست شدن بیش از 428 میلیون و 706 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 27 هزار و 907  نوبت داد و ستد بود.

طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های پتروشیمی فارابی، معدنی دماوند، نساجی بروجرد، توسعه معادن روی ایران، حق تقدم خرید سهام تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا، اختیار خرید و فروش سهام توسعه معادن روی ایران، حق تقدم خرید سهام بیمه حافظ و توسعه معادن روی ایران از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های ایران ارقام، پتروشیمی آبادان، مهندسی حمل و نقل پتروشیمی، ایران‌خودرو دیزل، کارخانه‌های تولیدی و صنعتی ثابت خراسان، لبنیات کالور، قند مرودشت، زرین‌معدن آسیا، صنایع آذراب، سرمایه‌گذاری توسعه و عمران استان کرمان، کشت و صنعت شهداب ناب خراسان، متوقف شدند.

 امروز در بازار 2 بورس تهران که به معاملات درون‌گروهی سهامداران عمده اختصاص دارد اندکی بیش از 83 میلیون سهم مخابرات ایران به ارزش بیش از 16.5 میلیارد تومان با معاملات انتقالی میان سهامداران عمده همراه بود. در بانک آینده اما اندکی بیش از 40 میلیون سهم به ارزش بیش از 5 میلیارد تومان میان سهامداران این ناشر با معاملات انتقالی روبه‌رو شد.

همچنین کمتر از 23 میلیون سهم پتروشیمی مبین به ارزش بیش از 8 میلیارد تومان کد به کد شد. در سرمایه‌گذاری مسکن شمال غرب نیز بیش از 19 میلیون سهم به ارزش بیش از 2 میلیارد تومان از سوی سهامدار عمده کد به کد شد.

بر اساس این گزارش، امروز 16.5 میلیون سهم سرمایه‌گذاری توسعه گوهران امید به ارزش بیش از 1.5 میلیارد تومان با معاملات درون‌گروهی سهامدار عمده همراه شد و در سرمایه‌گذاری مسکن پردیس نیز بیش از 13 میلیون سهم به ارزش 2.5 میلیارد تومان کد به کد شد.

همچنین کمتر از 12 میلیون سهم سرمایه‌گذاری مسکن تهران به ارزش بیش از یک میلیارد تومان با معاملات درون‌گروهی سهامدار عمده مواجه شد و اینکه در ایران‌ترانسفو امروز 11.5 میلیون سهم به ارزش بیش از 7 میلیارد تومان کد به کد شد در حالی که در توسعه معادن و فلزات بیش از 10 میلیون سهم به ارزش بیش از یک میلیارد تومان با معاملات انتقالی از سوی سهامدار عمده همراه شد. در عین حال کمتر از 8 میلیون سهم سرمایه‌گذاری مسکن الوند به ارزش 2 میلیارد تومان با معاملات انتقالی از سوی سهامدار عمده همراه شد. در عین حال بیش از 6 میلیون سهم سرمایه‌گذاری مسکن زاینده‌رود به ارزش کمتر از 800 میلیارد تومان کد به کد شد.

5 میلیون سهم بانک انصار به ارزش بیش از یک میلیارد تومان در حالی کد به کد شد که در بیمه ملت نیز امروز 5 میلیون سهم به کدهای درون‌‌گروهی سهامدار عمده انتقال یافت. همچنین 4 میلیون سهم پتروشیمی جم به ارزش 3.5 میلیارد تومان با معاملات انتقالی سهامدار عمده روبه‌رو بود.

در بازار معاملاتی بلوکی سهام نیز امروز 800 میلیون سهم بانک آینده به ارزش بیش از 94 میلیارد تومان از کد سهامدار حقوقی به کد سهامدار حقیقی کد به کد شد.

بر اساس این گزارش امروز بورس تهران در حالی زیر سایه سنگین معاملات درون‌گروهی و کد به کد اغلب حقوقی‌ها در روزهای پرترافیک فصل مجامع آغاز کرد که با وجود ایجاد بارقه‌هایی از امید تازه برای اغلب خریداران سهام اما در نهایت با فشرده‌تر  شدن عرضه‌های سهام از سوی معامله‌گران اغلب حقیقی در گروه‌های شاخص‌ساز همچنان شاهد بازاری کوتاه‌مدت‌نگر و ضعیف بود.

بازاری که این روزها هرگونه حمایت و یا ورود خریداران تازه‌نفس را فرصتی برای خروج از بازار و یا اصلاح فوری سبد سرمایه‌گذاری‌های خود می‌داند.

به گزارش فارس، در این بین سلطه بلامنازع بازار بدهی بر کل بازار سرمایه باعث شده تا سهام ارزان در بورس تهران از چشم همگان بیفتد، بازاری که با نرخ سود 24 درصدی بانکی انگیزه‌ای برای حضور در بازار سهام با نرخ بازدهی نهایتاً 17 درصدی باقی نمی‌گذارد.
منبع: فارس
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین