کد خبر: ۱۶۳۶۴۲
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۲۰
«ترزا می» نخست وزیر انگلیس با تاکید بر اینکه حوادث تروریستی اخیر در این کشور ارتباطی با دین مبین اسلام ندارد وعده داد در صورت پیروزی حزب محافظه کار در انتخابات سراسری فردا (پنجشنبه) تلاش می کند تا همکاری هایش را با جامعه مسلمانان توسعه دهد.
 «ترزا می» نخست وزیر انگلیس با تاکید بر اینکه حوادث تروریستی اخیر در این کشور ارتباطی با دین مبین اسلام ندارد وعده داد در صورت پیروزی حزب محافظه کار در انتخابات سراسری فردا (پنجشنبه) تلاش می کند تا همکاری هایش را با جامعه مسلمانان توسعه دهد.

به گزارش ایرنا، «ترزا می» نخست وزیر انگلیس در گفت وگو با نشریه انگلیسی «مسلم نیوز» بیان داشت: جرائم نفرت نژادی و مذهبی در جامعه ما جایگاهی ندارد و این مهم است که پلیس آنها را با دقت ثبت کند.

وی افزود: ما بایستی تلاش کنیم تا مسلمانان به پلیس اعتماد کرده و حوادثی از این دست را گزارش کنند.

نخست وزیر انگلیس در عین حال انکار کرد که حوادث تروریستی اخیر در انگلیس سبب شده است تا دولت و سیاستمداران این کشور مسلمانان را به دید افراد افراطی و تروریست نگاه کنند.

وی تصریح کرد: آنچه منجر به این حوادث شده است قرائت هایی از اندیشه اسلامی است که ارتباطی با اسلام ندارد.

نخست وزیر انگلیس اضافه کرد: ما بایستی با جامعه مسلمانان همکاری کنیم تا آنها احساس کنند که قادر هستند در جامعه ما به طور کامل ایفای نقش کنند.

«ترزا می» با بیان اینکه «مسلمانان در حال حاضر در اقتصاد و جامعه انگلیس ایفای نقش می کنند» افزود: ما نسبت به فرزندانشان که در آینده قادر باشند از خدمات بهداشتی و آموزشی استفاده کنند امیدها و نگرانی هایی را داریم. در این حوزه ما قادر هستیم با یکدیگر همکاری و اطمینان حاصل کنیم که همه ما بخشی از جامعه انگلیس هستیم.

نخست وزیر انگلیس در بخش دیگری از اظهاراتش ضمن تاکید بر لزوم مبارزه با افراط گرایی، از ایجاد نهاد ضدافراط گرایی در صورت پیروزی در انتخابات خبر داد و گفت: این اقدام در شرایط کنونی بسیار مهم است؛ چون ما تنها با یک نوع افراط گرایی مواجه نیستیم و لذا در این ستاد تلاش می شود تا با انواع افراط گرایی مقابله کنیم.

وی در همین راستا راهبرد کنونی دولت انگلیس برای مقابله با افراط گرایی موسوم به «پرونت» را حائز اهمیت توصیف کرد و گفت: در این راهبرد ما تلاش می کنیم تا از افراطی شدن افراد آسیب پذیر جلوگیری کنیم. این راهبرد تاکنون جلوی افراطی شدن افراد زیادی را گرفته است.

راهبرد 'پرونت' یکی از چهار بخش راهبرد مبارزه با تروریسم ( The Counter-Terrorism and Security Act ) است که از بودجه ای بالغ بر 40 میلیون پوند برخوردار است. این طرح با هدف مبارزه با افراط گرایی و گرایش انگلیسی ها به تفکرات افراطی و گروه های تروریستی مطرح شده است.

منتقدین بر این باور هستند که اقلیت مسلمان اصلی ترین قربانیان طرح یاد شده به شمار می روند؛ این در حالی است که افزایش فعالیت جریانات دست راستی که در آخرین مورد، به یک مرکز اسلامی در شهر لیورپول حمله ور شده و خسارت های گسترده ای را به ساختمان وارده ساخته اند، تدبیری نمی شود.

نشریه مسلم نیوز همچنین با «تیم فارون» رهبر حزب لیبرال دمکرات درباره دیدگاه وی نسبت به اسلام هراسی در انگلیس گفت وگویی را داشته است.

این نشریه اسلامی نوشت: فارون می گوید از زمانی که به رهبری این حزب انتخاب شده تلاش کرده است تا به صورت عملی مساله گوناگونی اجتماعی را مورد توجه قرار دهد.

مسلم نیوز افزود: فارون بیان داشت که از سال 2015 با رهبران اسلامی دیدار و از مساجد گوناگون در انگلیس دیدن کرده است. او ادعا می کند که اگر انتخابات زودهنگام برگزار نمی شد به راهبردش برای توسعه روابطش با جامعه مسلمانان ادامه می داد.

مسلم نیوز به نقل از وی نوشت: مرتبط دانستن دین یک فرد با خصوصیات اخلاقی او اقدام نژادپرستانه ای است. به نظر من اسلام هراسی یک خیانت آشکار و حساب شده است.

این نشریه اسلامی افزود: رهبر حزب لیبرال دمکرات اذعان داشت که به دنبال رای مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا، سطح جرائم نفرت نژادی و مذهبی افزایش داشته است.

مسلم نیوز نوشت: وی عنوان کرد: به نظر من پلیس در بسیاری از مناطق از این مساله آگاه است، اما هم منابع انسانی زیادی در اختیار ندارد و هم از سوی دولت دستورالعملی برای مقابله با اسلام هراسی و حوادث مرتبط با آن ندارد.

این نشریه انگلیسی ادامه داد: فارون می گوید که برای مقابله با اسلام هراسی دولت انگلیس بایستی «آستین هایش را بالا بزند».

مسلم نیوز افزود: رهبر حزب لیبرال دمکرات در بخش دیگری از اظهاراتش درباره راه حل مناقشه فلسطین و اسرائیل گفت: من همواره به راه حل تشکیل دو دولت فلسطین و اسرائیل با هدف احترام به دو طرف تمایل داشتم. هیچ کدام از طرفین نبایستی احساس شکست کنند. اما هرچه اسرائیل به شهرک سازی هایش در کرانه باختری ادامه دهد، این راه حل غیر ممکن می شود.

این نشریه اسلامی به نقل از فارون نوشت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل بایستی درک کند که او دارد آخرین روزنه رسیدن به راه حل را از بین می برد. تمام آنهایی که رسیدن به توافق دوجانبه را بهترین راه حل مناقشه جاری می دانند، بر این باور هستند که زمان رو به پایان است. اگر نتانیاهو به اشغال غیر قانونی فلسطین ادامه دهد، جامعه جهانی همان رویکردی را اتخاذ خواهد کرد که در سند مجلس اعیان به آن اشاره شده است.

گفتنی است که مجلس اعیان انگلیس در ماه گذشته میلادی گزارشی را منتشر کرد که در آن به دولت انگلیس تاکید شده بود تا دولت مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

کمتر از 24 ساعت دیگر انتخابات سراسری انگلیس برگزار خواهد شد و حزب پیروز این انتخابات سکان دولت این کشور را به مدت پنج سال در دست خواهد داشت.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین