کد خبر: ۱۶۰۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۴
این وضعیت موجب ناخرسندی و تکدر خاطر فضای انتخاباتی و حامیان نظام مردم سالار ایران اسلامی است.
  واعظ‌زاده، حسام‌الدین - در این روزهای حساس و ملتهب انتخابات، اقدامات متعددی از سوی صدا و سیما در راستای تبلیغ له یا علیه کاندیداهای ریاست جمهوری دیده می شود که خارج از انصاف، مروت و اخلاق اسلامی است.

این وضعیت موجب ناخرسندی و تکدر خاطر فضای انتخاباتی و حامیان نظام مردم سالار ایران اسلامی است.

این تصادفی نیست که برنامه های انتخاباتی صدا و سیما، فقط مردم ناراضی و منتقد دولت روحانی را نمایش می دهد. آیا این دولت حتی یک برنامه و عمل مثبت به نفع مردم انجام نداده است؟ آیا رسانه رسمی کشور در گفتگو با مردم، حتی این مقدار صبر و خویشتنداری ندارد با یک نفر حامی دولت روحانی مصاحبه کند؟ همه ما وضعیت وخیم اقتصاد، امنیت و تنزل عزت ملی را در دولت قبل دیده ایم . هنوز زخم های ناکارآمدی و اقدامات خلق الساعه اقتصادی، گرانی روزافزون و تورم افسارگسیخته دوران احمدی نژاد بر معاش و زندگی مردم این کشور از جمله نگارنده این سطور فراموش نشده است. وجدان انسان های نظاره گر، تا چه زمانی باید شاهد ادامه این وضعیت غیرعادی که ضد وحدت ملی و منافع کشور است، باشند.

موارد متعدد جانبداری از سایر کاندیداها و تلاش برای تخریب چهره آقای روحانی در مناظره ها و هجمه هایی که در مستندهای تبلیغاتی علیه ایشان پخش می شود همه قابل بررسی است، به عنوان نمونه، این سازمان در پخش تصاویر اجتماع جوانان حامی آقای روحانی در استادیوم دوازده هزار نفری آزادی فقط به دو ثانیه آن اکتفا کرد، در حالی که در مستند تبلیغاتی آقای قالیباف صحنه های تعرض به اتومبیل آقای روحانی را بدون سانسور و با بازه زمانی چند دقیقه ای پخش کرد. این وضعیت جانبدارانه نوعی تصورمنفی را در افکار عمومی ایجاد می کند که صدا و سیما دارای موضع سیاسی و بدنبال طرفداری از کاندیدای خاصی است. با استمرار و تکرار این وضعیت به نظر می رسد نهادهای نظارتی بر این سازمان نیز در انجام وظایف خود ناتوان و یا بی اعتناء هستند.

این درحالی است که در برنامه های پخش شده انتخاباتی صدا و سیما، حتی یک مورد از ضعف و ناکارآمدی اقدامات و حیف و میل منابع و خلاف های شهردارتهران با مدیریت 12 ساله اش بر این کلان شهر نقد و بررسی نشده است. ما تاجیکستان، زیمباوه و کره شمالی نیستیم. در این کشور انقلابی ارزشی و با عظمتی رخ داده است برای اینکه رسانه ملی اش انصاف و قسط و عدل را سرلوحه برنامه هایش قرار دهد. اما این نوع برخوردهای جانبدارانه واقعا شایسته نظام جمهوری اسلامی و انقلاب متمدنانه آن نیست که همه رهبرانش بویژه رهبر فرزانه اش، فرهیخته، عالم و دانشمند هستند، با داشتن مردمی فهیم و باهوش که زبانزد خاص و عام می باشند. با احساسات و بصیرت مردم شریف و نجیب ایران این گونه برخورد نکنید. در طول سالیان گذشته، با توجه به سازوکار تعیین شده نظارتی بر صدا و سیما، این سازمان درعمل نشان داده است از نهادهای نظارتی حرف شنوی ندارد.

اما در این روزها، وظیفه این سازمان ملی درکنترل التهابات و حساسیت های مردم، بسیار خطیر و حساس است لذا در هر برنامه ای بایستی نسبت به جناح های سیاسی داخل نظام، قسط و عدل را حتی برای ثانیه ای مراعات نماید. لذا با توجه به موارد متعددی که قابل بررسی است، این نهاد و رسانه که باید ملی باشد خطوط قرمز و اصل فراحزبی و فراجناحی را رعایت نمی کند و در انجام وظیفه ملی اش با کاستی مواجه است. بسیاری از دوست داران ایران اسلامی، منتظر تغییر روش صدا و سیما براساس تذکرات أکید رهبری انقلاب مبنی بر رعایت حق الناس هستند. زمانی که نهادهای نظارتی نیز در انجام وظایف خود ناتوان می باشند، دستور صریح و علنی مقام معظم رهبری این سازمان را به وظایف خود آگاه و مسئول می سازد.

 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین