|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۰
کد خبر: ۱۵۸۶۶۷
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۴
دبیر علمی سی و سومین کنگره رادیولوژی ایران با بیان اینکه میانگین سن ابتلا به سرطان در ایران 10 سال پایین‌تر از میانگین جهانی است، گفت: نتایج آخرین مطالعات نشان می‌دهد که سرطان به ویژه سرطان پستان در کشور ما طی سالیان اخیر در مراحل ابتدایی‌تری تشخیص داده می‌‌شود که بخشی از این موضوع به علت افزایش آگاهی در جامعه و نیز ارتقا دانش رادیولوژیست‌ها در این حیطه است.
 دبیر علمی سی و سومین کنگره رادیولوژی ایران با بیان اینکه میانگین سن ابتلا به سرطان در ایران 10 سال پایین‌تر از میانگین جهانی است، گفت: نتایج آخرین مطالعات نشان می‌دهد که سرطان به ویژه سرطان پستان در کشور ما طی سالیان اخیر در مراحل ابتدایی‌تری تشخیص داده می‌‌شود که بخشی از این موضوع به علت افزایش آگاهی در جامعه و نیز ارتقا دانش رادیولوژیست‌ها در این حیطه است.
 
 دکتر امیر رضا رادمرد در ارتباط با برگزاری سی و سومین کنگره بین المللی رادیولوژی ایران، اظهار کرد: در این کنگره 25 تا 30 مهمان خارجی حضور دارند و 3 موضوع اصلی مورد بحث و گفت‌و‌گو قرار می‌گیرد.
 
وی خاطرنشان کرد: این سه موضوع اصلی به ترتیب تصویربرداری سیستم عصبی و مداخله‌ای اعصاب، تصویربرداری سیستم عضلانی- اسکلتی و تصویربرداری زنان شامل تصویربرداری پستان ، بارداری و ژنیکولوژی است.
 
دبیر علمی سی و سومین کنگره رادیولوژی ایران ادامه داد: ارائه تازه‌های علمی و جدیدترین دستاوردها در حوزه رادیولوژی و ارتقا دانش همکاران و تبادل تجربیات و اطلاعات میان صاحبنظران و شرکت کنندگان از اهداف برگزاری این کنگره است.
 
وی عنوان کرد: رادیولوژیست‌هایی نیز که در مناطق محروم و دورافتاده کشور مشغولند با شرکت در این کنگره قادر خواهند بود تا با به روز کردن دانش خود به ارائه هرچه بهتر خدمات بپردازند.
 
رادمرد ادامه داد: انتخاب سه موضوع اصلی برای بحث در کنگره به دلیل دغدغه‌هایی بوده که در این زمینه در جامعه رادیولوژی وجود داشته است. به طور مثال افزایش امید به زندگی در ایران ناشی از ارتقا سطح خدمات پزشکی، موجب طولانی‌تر شدن عمر هموطنان شده در نتیجه با افزایش بروز بیماری‌هایی نظیر زوال عقل (آلزایمر، پارکینسون و...) و یا سکته‌های مغزی مواجه شده‌ایم. براین اساس رادیولوژیست‌ها دانش خود در زمینه آخرین یافته‌های تشخیصی و یا مداخله‌ای درمانی در اینگونه بیماری‌های سیستم عصبی را باید تا حدامکان ارتقا بخشند.
 
وی گفت: تصویربرداری در حیطه سیستم عضلانی - اسکلتی نیز در دنیا یکی از پرطرفدارترین شاخه‌های فوق تخصصی رادیولوژی محسوب می‌شود و در این کنگره نیز به عنوان یکی از موضوعات اصلی مدنظر قرار گرفته است؛ این رشته در کشور ما از جنبه دیگری نیز حایز اهمیت مضاعف است چرا که آمار تصادفات و حوادث در ایران بالاست به طوری که ما سالانه حدود 28 هزار کشته در تصادفات جاده‌ای و چیزی بیش از 10 برابر آن یعنی 300 هزار مصدوم داریم. لذا دانش رادیولوژیست در حوزه فوق تخصصی تصویربرداری سیستم عضلانی - اسکلتی می‌تواند نقش موثری در جهت تشخیص صحیح آسیب‌های اندام‌ها و ستون فقرات داشته و بیش از پیش به بهبود مصدومان کمک کند.
 
رادمرد با بیان اینکه آمار ابتلا به سرطان پستان در ایران رو به افزایش بوده و میانگین سن ابتلا به این بیماری در ایران 10 سال پایین‌تر از میانگین جهانی است، گفت: نتایج آخرین مطالعات نشان می‌دهد که سرطان پستان در کشور ما در طی سالیان اخیر در مراحل ابتدایی‌تری تشخیص داده می‌‌شود که بخشی از این موضوع به علت افزایش آگاهی در جامعه و نیز ارتقا دانش رادیولوژیست‌ها در این حیطه است. بنابراین یافتن توده‌های کوچک سرطانی در پستان در حین غربالگری که می‌تواند پیش آگهی بهتری را برای بیمار رقم بزند، نیازمند دانش و نیز دقت بیشتر رادیولوژیست‌هایی است که در حیطه فوق تخصصی تصویربرداری پستان فعالیت می‌کند.
 
وی گفت: بروز شدن دانش رادیولوژیست‌ها در تصویربرداری پستان و آشنا شدن آنها با تکنیک‌های جدیدی نظیر ام آر آی، توموسنتزیس و یا الاستوگرافی از موضوعات مهمی است که دراین کنگره مورد توجه خاص قرار گرفته است.
 
بر اساس این گزارش، سی و سومین کنگره رادیولوژی ایران 19 تا 22 اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.
منبع: آنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین