تاملي بر سناريوي ارتفاعات نقندر
کد خبر: ۱۵۳۵۰۸
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۶
دليل و انگيزه اين افراد از چنين صحنه آرائي مشخص نيست اما منتقدان هميشگي صنعت خودرو كشور، از اين فرصت استفاده كرده و براي اين ويدئوها،‌ تحليل گري كرده و بر چسب اعتراض به كيفيت خودروهاي داخلي را چسبانده اند.
 شبكه هاي اجتماعي در ادامه انتشار افسار گسيخته تصاوير و مطالبي كه اطلاعات كامل و مشخصي  پيرامون آنها وجود ندارد، در روزهاي اخير حامل و منتشر كننده ويدئوهايي از پرتاب شدن يك خودرو به يك دره در استان خراسان بوده است.

اتفاقا همين نامعين بودن چند و چون رويدادها، مانند فيلم هاي سینمایی است که پاياني باز دارند، دست افراد، و گروه هاي مختلف را باز مي گذارد تا هر كسي از ظن خود يار شود و براساس منافع فردي يا گروهي خود، به آن تفسيري دلخواه بچسباند.

در دو ويدئوي منتشر شده از اقدام چند شهروند در استان خراسان كه گفته مي شود در ارتفاعات نقندر بوده است،‌ ابتدا فيلمبردار و ساير دوستانش در جايگاه مناسب مستقر شده و براساس برنامه ريزي صورت گرفته، يكي از آنها يك دستگاه خودرو را راهي دره مي كند. خودرو نيز در مسير بيش از 50متري واژگون شده و پس از وارد شدن آسيب هاي فراوان در انتهاي دره آرام مي گيرد.

در ويدئوي ديگري كه مشخصا لحظاتي بعد از ويدئوي نخست فيلمبرداري شده است، همان فيلمبردار و عده اي ديگر از دوستانش، اطراف خودرو تقريبا منهدم شده حلقه زده اند و به شوخي و خنده و تمسخر مشغول هستند.

دليل و انگيزه اين افراد از چنين صحنه آرائي مشخص نيست اما منتقدان هميشگي صنعت خودرو كشور، از اين فرصت استفاده كرده و براي اين ويدئوها،‌ تحليل گري كرده و بر چسب اعتراض به كيفيت خودروهاي داخلي را چسبانده اند.



حال چند نكته قابل تامل را مي توان شامل حال اين رويداد دانست:

- در هيچ بخشي از اين ويدئوها اشاره اي به انگيزه و دليل اين افراد براي چنين عملي عنوان نشده است. فرض محال اينكه اين اقدام به نشانه اعتراض به كيفيت خودروهاي داخلي صورت گرفته باشد، پرسش اين است كه چرا برنامه ريزان و تداركچيان اين اقدام، در ويدئوها و سناريوچيني هاي خود، كوچكترين اشاره اي به موضوع اعتراضي و انتقادي خود نكرده اند؟

-خودرويي كه به دره پرت مي شود، از محصولاتي است كه حدود 8سال از توقف توليد آنها مي گذرد و جزء محصولات از رده خارج به شمار مي آيند. آيا اعتراض به كيفيت اين محصول 8سال پس از توقف توليد آنها بايد صورت گرفته باشد؟

-اگر بانيان و برنامه ريزان اين اقدام، انسان هاي معترض و ناراحت هستند، پس دليل خنده ها و قهقهه هايي كه به وفور در اين ويدئوها شنيده مي شود،‌ چيست؟ شهرونداني چنين شاد و سرخوش، قطعا منطق و آرامش فكر كردن به نتيجه كاري كه انجام مي دهند را دارند. زيان چند ده ميليون توماني كمترين نتيجه اين حركت آنان است.

-آيا منطقي است كه يك انسان عادي با حال طبيعي، همراه با خنده و شوخي، لااقل 25ميليون تومان به خود ضرر بزند؟ راستي، شهرونداني كه اين خودرو را به دره پرتاب كردند، واقعا مالك يا مالكان اين خودرو بوده اند؟ اگر ويدئوي دوم كه پس از پرتاب خودرو به دره گرفته شده است را با دقت بيشتري ببينيد، متوجه مي شويد كه برخي قطعات اصلي و بزرگ و كوچك خودرو از جمله موتور خودرو وجود ندارد. احتمالا از اي.سي.يو (مركز كامپيوتري خودرو) هم خبري نيست. خودرو مورد نظر يك بدنه است و تمام! خودرويي كه تقريبا اوراق شده و قطعات اصلي و ارزشمند آن كه قابليت استفاده داشته،‌ از آن جدا شده است. و حالا يك پرسش؛ اينكه قطعات اصلي و ارزشمند يك خودرو از آن جدا شود و مابقي جايي رها شود (يا در دره پرتاب شود) شيوه مرسوم و معمول سارقان خودرو نيست؟

-    احتمال سرقتي بودن خودروي پرتاب شده به دره چندان دور از ذهن نيست و به احتمال فراوان در روزهاي آينده و از طريق پيگيري مراجع ذي صلاح مشخص خواهد شد اما نكته حائز اهميت بهره برداري از چنين فرصت هايي براي افراد، گروه ها و جناح هاي خاص است كه متاسفانه به يك رسم ناپسند تبديل شده است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین