کد خبر: ۱۵۱۹۲۶
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۹
دومین روز ثبت نام از داوطلبان کاندیداتوری پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا صبح اولین روز از بهار 96 در حالی آغاز شد که 16375 نفر تا پایان وقت اداری روز اول با حضور در فرمانداری‌ها و بخشداری‌های سراسر کشور ثبت نام کردند.
 دومین روز ثبت نام از داوطلبان کاندیداتوری پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا صبح اولین روز از بهار 96 در حالی آغاز شد که 16375 نفر تا پایان وقت اداری روز اول با حضور در فرمانداری‌ها و بخشداری‌های سراسر کشور ثبت نام کردند.

به گزارش ایسنا، پنجمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا همزمان با دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در روز 29 اردیبهشت و در در 150 شهر که اعضای شورای آن‌ها بین 7 تا 9 نفر است انتخابات تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور، برابر اعلام پورعلی مطلق دبیر ستاد انتخابات کشور، گزارش روز اول ثبت نام داوطبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ؛ کل ثبت نام ۱۶۳۷۵ نفر؛ شامل ۱۰۸۸ زن و ۱۵۲۸۷ مرد به شرح زیر اعلام کرد: داوطلبان ثبت نام شده برای شوراهای اسلامی شهر:  ۵۹۲۶ نفر شامل ۶۴۹ زن و ۵۲۷۷ مرد  و داوطلبان ثبت نام شده برای شوراهای اسلامی روستا: ۱۰۴۵۳ نفر شامل ۴۳۹ زن و ۱۰۰۱۰ مرد.

رییس هیات مرکزی نظارت بر پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ساعات اولیه دومین روز از شروع به کار ثبت نام از داوطلبان این انتخابات با حضور در فرمانداری تهران از محل ثبت نام داوطلبان کاندیداتوری بازدید کرد.
همکاری خوبی بین دستگاهای اجرایی وجود دارد

محمد محمودی شاه‌نشین با بیان این‌که «شوراهای شهر ورستا بسیار مهم هستند؛ زیرا مدیریت شهرها و روستاها در دست این شوراهاست» اظهار داشت: شکر خدا علی‌رغم تعطیلات سال نو از پنجمین دوره ثبت نام شوراهای شهر و روستا استقبال خوبی به عمل آمده است و همکاری خوبی بین دستگاهای اجرایی وجود دارد.

وی هم‌چنین خاطرنشان کرد: نهادها و ارگان‌هایی مثل نیروی انتظامی  و ثبت‌ احوال همکاری خوبی تاکنون داشته‌اند .

رئیس هیات نظارت بر انتخابات شوراها گفت: 150 هزار نفر دذر قالب هیات‌های نظارت بر انتخابات در استان‌ها آموزش دیده‌اند؛ بخشی از انتخابات شوراهای شهر و روستا به صورت الکترونیک بر گزار می‌شود و چون انتخابات  ریاست جمهوری و شوراها را در پیش داریم آموزش این افراد مهم است .

وی ادامه داد: همان‌طور که قبلا گفته شد، انتخابات شوراهایی که تعداد اعضای آن 7 نفر باشند به صورا الکترونیک بر گزار می‌شود و بر اساس شرایط موجود سخت‌افزاری 10 هزارشعبه  برای انتخابات شهر و روستا در نظر گرفته شده است.هم‌چنین 34 هزار صندوق برای انتخابات الکترونیک در نظر گرفته شده است.

وی افزود: مشکل عمده‌ای تا این لحظه وجود نداشته و فقط دانشجویانی که در شهر ستان تحصیل می‌کنند چون گواهی نداشتند با مشکل روبه‌رو شدند که با اخذ گواهی اولیه این مشکل بر طرف شد. در مورد گواهی تعهد 15 روزه هم باید گفت افراد این تعهدنامه را امضا می‌کنند و در واقع نوعی خود ظهاری است.

شاه‌نشین با بیان این‌که «بررسی صلاحیت‌های نامزدها از لحظه‌ای که ثبت‌نام آن‌ها تمام شود توسط مراجع چهار گانه به صورت شکلی انجام می‌شود و سپس سوابق نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد» گفت: تعدا افرادی که در سال 95 سلب عضویت شده‌اند از شوراها کنار گذاشته شدند به تعداد انگشتان دو دست هم نمی‌رسد که عمده دلیل آن هم مربوط به ترک محل سکونت بوده است؛ از بین 136 هزار نفر عضو شورای شهر کمتر از 10 نفر در چنین شرایطی هستند،  پس مشخص می‌شود درصد افرادی که شرایط عضویت شورای شهر را از دست می‌دهند بسیار ناچیز است.

وی درباره هیات نظارت بر انتخابات شوراها نیز گفت: در صحن علنی مجلس انتخاباتی برگزار شد و 5 نفر از سلایق مختلف سیاسی به عضویت هیات مرکزی نظارت بر انتخابات درآمدند  و هیات‌های نظارت استانی و شهرستان‌ها نیز تشکیل شده است. این‌ها از افراد خوشنامی هستند که ارتباطی با مسائل شورای شهر ندارند؛ این افراد مورد تائید مراجع مختلف شهرستان هستند. آموزش لازم به ناظران داده شده و کارشناسان استان به استان عوامل نظارتی را آموزش داده اند و هنوز واحد آموزش فعال است. ما دنبال برگزاری یک انتخابات خوب هستیم که در شان نظام, مورد خشنودی دولت، مردم و بویژه مقام معظم رهبری باشد.

وی در عین حال گفت: البته نگرانی دوستان به حق است، چون بین 250 تا 400 هزار نفر ثبت نام می‌کنند و بررسی صلاحیت آن‌ها باید در یک فرصت یک ماه انجام شود. از سویی اساس کار هیات های نظارت بررسی شکلی است نه استصوابی؛ بنابراین برخی دوستان نگران هستند تا از ورود افرادی که در مدیریت شهری سو استفاده کرده یا خللی ایجاده کرده‌اند جلوگیری شود که کاملا این دلنگرانی برخی از جاها مصداق داشته است اما ما سعی می‌کنیم نظارت کاملی داشته باشیم و افراد صالح را انتخاب کنیم.
ابزار انتخابات الکترونیکی به لحاظ امنیتی چک شده است

عضو هیات نظارت مرکزی یر انتخابات شوراهای اسامی شهر و روستا گفت: سخت‌افزار و نرمافزار انتخابات الکترونیکی به لحاظ امنیتی کاملا چک شده است.

به گزارش ایسنا، قاسم میزایی نکو نیز با حضور در فرمانداری تهران و در حاشیه بازدید از محل ثبت‌نام داوطلبان کاندیداتوری پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در جمع خبرنگاران درباره امنیت انتخابات الکترونیکی  اظهار داشت: صندوق‌های الکترونیکی در زمان برگزاری انتخابات هیچ ارتباطی با هیچ کسی ندارد و نرم افزاری هم به آن‌ها وصل نمی‌شود و حتی اگر برق هم برود، صندوق‌ها چند ساعت با باطری کار می‌کند.

وی افزود: در 10هزار شعبه،30هزار صندوق الکترونیکی در شهرهای که تعداد اعضای شورای آنها بین 7تا9 نفر است بکار گرفته می‌شود. 5هزار صندوق هم به عنوان بک‌آپ در تظر گرفته‌ایم.

وی در پایان تصریح کرد: بزودی اسامی شهرهایی که انتخابات الکترونیکی در آنجا برگزار می‌شود را اعلام می‌کنیم.
الله کرم: شهرداری تهران نیازمند مدیریت استراتژیک است

هم‌چنین دبیرکل سابق انصار حزب‌الله گفت: هدف من از حضور در انتخابات شوراها، اتحاد برای آبادانی ایران است.

به گزارش ایسنا، حسین الله کرم با حضور در فرمانداری تهران و در حاشیه بازدید از محل ثبت‌نام داوطلبان کاندیداتوری پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با اشاره به این‌که «من به صورت مستقل در انتخابات شرکت کرده‌ام»، اظهار داشت: البته امروز ثبت‌نام نکرده‌ام و قصدم این است که روز آخر ثبت‌نام کنم؛ زیرا در روز آخر شور و هیجان ایجاد خواهد شد.

وی در پاسخ به این پرسش که شما چه تجربه و تخصصی دارید که می‌توانید در اختیار شهر تهران قرار دهید؟ گفت: من دکترای علوم سیاسی و همچنین دکترای مدیریت استراتژی دارم. شهرداری تهران نیازمند مدیریت استراتژیک است. تاکنون هم مدیریتی که دیده‌ام، مدیریت عمومی و عادی بوده است. در حالی که مدیریت استراتژیک برای تهران کاربرد دارد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: جامعه کانونی ما یک جامعه سیاست‌زده است و باید به اصل خود برگردد و تبدیل به جامعه‌ای شود که برای مردم دستاوردهایی داشته باشد.

این فعال سیاسی در پاسخ به این پرسش که آیا شما نماینده انصار حزب‌الله هستید؟ گفت: الگوی ما حزب‌الله لبنان است؛ بنابراین باید در کارهای اجتماعی و خدماتی شرکت کنیم. مکان‌های فعالیت حزب‌الله مکان‌های خدمت‌رسانی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از ابتدا تاکنون جای مدیریت استراتژیک در این صحنه‌ها خالی بوده است و من فکر می‌کنم در این جهت می‌توانم خدمت‌رسانی کنم.
کدام افراد شناخته شده تاکنون ثبت نام کرده‌اند؟

تا لحظه ارسال این گزارش شخصیت‌هایی از جمله؛ رضا ایرانمنش، محسن پیرهادی،  محمدعلی زم، حسن رسولی، اسماعیل دوستی، غلامعلی رجایی، مهدی خورشیدی، علیرضا دهقان، مجید نصیرپور، مجتبی حسینی توسل و ... برای کاندیداتوری در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا داوطلب شده‌اند.

در روز اول نیز شخصیت‌هایی از قشرهای متفاوت از جمله؛  شهربانو امانی، ابراهیم اصغرزاده، هادی ساعی،  عبدالحسین مختاباد ، انصاری، حقانی ، علی صابری ، مرتضی الویری و ... با پایگاه‌های سیاسی، اجتماعی ، فرهنگی و هنری و .. تاکنون برای کاندیداتوری در این انتخابات ثبت نام کردند.

* لازم به ذکر است که در جدول زیر هیچ ترتیبی برای نوشتن اسامی در نظر گرفته نشده است.

1 شهربانو امانی فعال سیاسی
2 ابراهیم اصغرزاده فعال سیاسی
3 هادی ساعی عضو شورای شهر تهران
4 عبدالحسین مختاباد هنرمند
5 غلامرضا انصاری عضو فعلی شورای شهر تهران
6 محمد حقانی عضو فعلی شورای شهر تهران
7 علی صابری عضو فعلی شورای شهر تهران
8 مرتضی الویری شهردار اسبق تهران
9 حسن رسولی فعال سیاسی
10 محسن پیرهادی عضو فعلی شورای شهر تهران
11 محمدعلی زم رییس سابق حوزه هنری وزارت ارشاد
12 مجتبی حسینی توسل رییس سابق سازمان زیباسازی شهرداری تهران
13 غلامعلی رجایی فعال سیاسی
14 مجید نصیرپور نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی
15 علیرضا دهقان نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی
16 مهدی خورشیدی مشاور رییس‌ دولت دهم
17 اسماعیل دوستی عضو فعلی شورای شهر تهران
18 مصطفی سلیمی شهردار سابق منطقه ١٨ تهران
19 رضا ایرانمنش بازیگر


ثبت نام 398 نفر در دو روز اول ثبت نام انتخابات شوراها در تهران

رئیس ستاد انتخابات شهرستان تهران گفت: داوطلبانی که گواهی عدم سوء پیشنه در زمان ثبت نام برای کاندیداتوری در انتخابات شوراها همراه نداشته باشند با اخذ تعدنامه ثبت نام می‌شوند و اگر تا ۱۵فرودین گواهی عدم سوء پیشینه را ارائه نکنند ثبت نام آن‌ها نهایی نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، علی اصغر ناصر بخت روز سه شنبه و در پایان دومین روز از نام نویسی نامزدهای انتخابات شورای شهر تهران به خبرنگاران،گفت: در 2 روز نخست نام نویسی انتخابات شورای شهر تهران، 398 نفر از نامزدهای انتخابات شورای شهر  با حضور در فرمانداری ثبت نام کردند؛  از این تعداد 57 نفر را بانوان (معادل 15درصد از کل ثبت نام کنندگان) و 341 نفر را آقایان تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: احتمال می‌دهیم تا پایان وقت نام‌نویسی امروز شمار نامزدهای ثبت نام شده از مرز 450 نفر نیز عبور کند. با توجه به مراجعه تدریجی نامزدها، روند ثبت نام، شتاب مناسبی دارد.

وی در مورد ارائه گواهی عدم سوءپیشینه از سوی ثبت نام کنندگان، گفت: تا 15 فروردین فرصت برای ارائه این گواهی با اخذ تعهد از ثبت نام شدگان وجود دارد. افرادی که گواهی عدم سوء پیشینه ندارند و تعهدنامه ارائه می‌دهند باید تا 15 فروردین گواهی را ارائه نمایند در غیراین‌صورت ثبت‌نام آن‌ها ملغی تلقی می‌شود.

معاون سیاسی فرمانداری تهران از نامزدها خواست که کار نام نویسی را به روز آخر موکول نکنند و اظهار داشت: از فردا با راه‌اندازی یک سایت کمکی ، ساعت ثبت نام را برای هر فرد کوتاهتر می‌کنیم و تلاش می‌کنیم که سرعت ثبت نام بالاتر رود.

وی از نامزدها خواست حتما همه مدارک لازم شامل اصل شناسنامه، کارت ملی ،پایان خدمت، مدرک تحصیلی، استعفانامه،عکس و کپی مدارک را همراه خود داشته باشند تا فرایند نام نویسی به سهولت انجام شود.

وی گفت: از دیروز کار استعلام از مراجع چهارگانه مورد نظر وزارت اطلاعات را آغاز کردیم و امیدواریم در مهلت 10 رویه قانونی، افرادی که در روز سی ام اسفند نام نویسی کرده‌اند، در روز دهم فرودین استعلام آن‌ها تهیه شود.

رئیس ستاد انتخابات شهرستان تهران گفت:در این 2 روز از چهره‌های شاخص از جمله مدیران اجرایی،شخصیت‌های سیاسی و آحاد مردم نام نویسی شده است.

وی پیش بینی کرد که در مجموع حدود 2 تا سه هزار نفر در انتخابات این دوره ثبت نام کنند در حالی‌که در دوره قبلی شورای شهر حدود 2 هزار نفر نام نویسی کردند.

وی گفت: مهلت ثبت نام تمدید نمی‌شود اما ممکن است در روز آخر بر تعداد ساعات نام‌نویسی بیفزائیم.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین