|
|
امروز: چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۷
کد خبر: ۱۵۱۸۱۴
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۰
خوردن بیش از حد آجیل شور باعث افزایش فشار خون می شود.
 خوردن بیش از حد آجیل شور باعث افزایش فشار خون می شود.

به گزارش مهر، حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: شهروندان در ایام عید نوروز از خوردن بیش از شیرینجات و همچنین آجیل خودداری کنند.

وی با بیان اینکه مصرف بی رویه تخمه باعث ترشح مکرر اسید معده می شود، افزود: خوردن بیش از حد آجیل شور باعث افزایش فشار خون می شود.

عبدالعزیزی با بیان اینکه مصرف ۱۵ تا ۲۰ عدد تخمه در روز کافی است، اظهار کرد: اغلب افراد در روزهای عید در حال صحبت کردن و تماشای تلویزیون مشغول خوردن تخمه هستند و فراموش می‌کنند چه میزان تخمه خورده اند، در حالی‌که مصرف بیش از حد تخمه باعث ترشح مکرر اسید معده شده و فرد را دچار ورم معده می‌کند.

وی تاکید کرد: در برخی از انواع آجیل‌ها نمک و مواد لایه رویی قابل دیدن است که توصیه می‌کنیم از سطح مواد برداشته ‌شود چرا که استفاده بیش از حد نمک افزایش فشار خون و عوارض دیگری ایجاد می‌کند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین