کد خبر: ۱۵۰۹۷۵
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۶
افرادی همچون آقای جلیلی و آقای احمدی‌نژاد نباید فراموش کنند که اگر امروز جایگاهی دارند، به‌واسطه حمایت اصولگرایان از آنها ایجاد شده است، بنابراین نباید نردبانی را که روزی ازطریق آن بالارفتند، روی زمین پرتاب کنند.
  سعید جلیلی برای حضور در انتخابات دعوت شد، اما نه ازسوی اصولگرایان، بلکه از سوی ۱۴۲نفر از مردم ایلام! گروهی از مردم ایلام طی اقدامی جالب بیانیه‌ای منتشرکردند که در آن از جلیلی به‌عنوان «اصلح» نام برده شده و از او خواسته‌اند که برای تجلی بارقه امید و خرمی بهار در زندگی ایرانیان پا به عرصه انتخابات بگذارد. این گروه که به‌امضای چهره‌هایی ناآشنا رسیده، بسیار زودتر از جبهه نیروهای مردمی انقلاب، به گزینه اصلح اصولگرایی دست یافته‌اند. برخی امضاکنندگان این بیانیه، تحت عناوین جالبی همچون پیشکسوت و معتمد آن را امضا کرده‌اند. جلیلی که یک‌بار در انتخابات سال۹۲ به‌رغم پیش‌بینی‌ای که کرده بود، شکست سنگینی از روحانی خورد، بار دیگر قصد دارد در انتخابات نامزدشود. او در سال۹۲ حتی در رتبه‌دوم انتخابات هم نایستاد و پس از قالیباف، و با حدود ۴میلیون رای سوم شد. شکست از قالیباف نشان می‌دهد که او در میان اصولگرایان هم جایگاه خوبی ندارد و مشخص نیست به چه دلیل قصد دارد تا در انتخابات سال۹۶ هم حضور یابد.

از جلیلی اصرار، از اصولگرایان انکار!

اصرار جلیلی برای حضور در انتخابات حتی بر اصولگرایانی مانند باهنر نیز پوشیده است. چرا که محمدرضا باهنر بارها به جلیلی به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم گفته با «جمنا» ائتلاف کند و به‌عنوان نامزد وارد انتخابات نشود، اما رئیس تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای دولت احمدی‌نژاد توجهی به تذکرهای چهره‌های بانفوذ اصولگرا نداشته و کماکان قصد دارد برای انتخابات سال۹۶ نام‌نویسی کند. سعید جلیلی در سال۹۲ مورد حمایت اکثریت اصولگرایان هم قرارنگرفت و تنها مورد حمایت جبهه پایداری قرار گرفت. او نامزد اصلی جبهه پایداری نبود و به این دلیل که باقری لنکرانی، ردصلاحیت شده بود، جبهه پایداری مجبور به پذیرش جلیلی به‌عنوان نامزد انتخاباتی شد. اما امروز جلیلی از پایداری‌ها هم عبورکرده و تنها به‌فکر رسیدن به پاستور است؛ رویایی که به‌نظر می‌رسد تعبیرش از سال۹۲ هم دشوارتر باشد. یکی از دلایل اینکه جلیلی در سال۹۶ بخت کمتری دارد، این است که حتی جبهه‌پایداری نیز از او حمایت نکرده‌است. برخی چهره‌های با نفوذ پایداری نه‌تنها از او حمایت نمی‌‌کنند، بلکه به رفتارهای او انتقاداتی را نیز وارد می‌کنند. یکی از این افراد، موسوی‌لارگانی است که در آخرین اظهارات خود طعنه‌ها وکنایه‌هایی را به جلیلی زده است. او درحالی به جلیلی انتقاد کرده که از او در انتخابات۹۲ حمایت می‌کرد. این نشان می‌دهد جلیلی حتی جبهه‌پایداری را از خود رانده و قصد دارد بدون چتر حمایتی آنها پا به عرصه انتخابات بگذارد. سیدناصر موسوی‌لارگانی، عضو فعال جبهه‌پایداری در مجلس‌دهم، دررابطه با جدایی چهره‌های اصولگرا از جمنا تصریح کرد: به‌نظر بنده برخی از این جدایی‌ها یا منفک‌شدن گروه‌ها از نیروهای ولایی و جبهه اصولگرایان حساب‌شده است، چراکه عده‌ای سعی می‌کنند بین گروه‌های اصولگرا اختلاف ایجادکنند تا بتوانند به نتیجه موردنظرشان برسند و اگر ما به‌جای یک گروه منسجم به چندگروه تقسیم شویم، با اینکه هرکدام از کاندیداها تعدادی رای برای خود دارند، اما این روند به‌طور قطع به شکست اصولگرایان منتهی خواهدشد. وی یادآورشد: افرادی همچون آقای جلیلی و آقای احمدی‌نژاد نباید فراموش کنند که اگر امروز جایگاهی دارند، به‌واسطه حمایت اصولگرایان از آنها ایجاد شده است، بنابراین نباید نردبانی را که روزی ازطریق آن بالارفتند، روی زمین پرتاب کنند، چراکه این اقدام نه به‌صلاح خودشان و نه به‌صلاح اصولگرایان کشور است. این عضو فراکسیون ولایت تاکید کرد: اصولگرایان اگر دلسوز نظام و ولی‌امر مسلمین، مقام معظم رهبری هستند و می‌خواهند ایشان بیشتر از این آزار نبینند، باید اتحاد و انسجام را حفظ‌کنند و روی یک یا دونفر که هم توانمندی اداره کشور را دارد و هم برنامه داشته باشد، به اجماع برسند که بعد از روی‌کارآمدن با عملکردش اصولگرایی را زیرسوال نبرد. وی خاطرنشان کرد: به‌نظر بنده اگر قرار باشد در آستانه برگزاری انتخابات جامعتین به یک‌طرف بروند، آقای جلیلی به یک طرف و جبهه مردمی انقلاب هم به یک طرف برود، نتیجه‌ای جز شکست برای اصولگرایان به‌همراه نخواهد داشت.

منبع:آرمان

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین