کد خبر: ۱۴۸۴۱۲
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۹
رئیس هیات مدیره انجمن بیماران سوخته گفت: میزان سوختگی در ایران هشت برابر متوسط جهانی است و سالانه 200 تا 210 هزار نفر در کشور دچار سوختگی می شوند که نیاز به مراجعه به بیمارستان دارند.
 رئیس هیات مدیره انجمن بیماران سوخته گفت: میزان سوختگی در ایران هشت برابر متوسط جهانی است و سالانه 200 تا 210 هزار نفر در کشور دچار سوختگی می شوند که نیاز به مراجعه به بیمارستان دارند.
 
 دکتر محمدجواد فاطمی روز یکشنبه در نشستی با خبرنگاران به مناسبت فرارسیدن چهارشنبه آخر سال اظهار کرد: از میان افرادی که هر ساله در ایران دچار سوختگی می شوند، 180 هزار نفر به صورت سرپایی درمان می شوند اما 30 هزار نفر نیاز به بستری در بیمارستان دارند.
 
وی افزود: افرادی که به دلیل سوختگی در بیمارستان بستری می شوند، دچار بیش از 10 درصد سوختگی شده اند که بیشتر در نواحی حساس بدن مانند صورت و دست است.
فاطمی یکی از دلایل آمار بالایی سوختگی در ایران را اهمیت ندادن مردم به امر پیشگیری عنوان کرد و گفت: به عنوان نمونه بسیاری از افراد در منزل یا خودروی خود کپسول آتش نشانی ندارند و اگر هم داشته باشند، نحوه استفاده از آن را نمی دانند و به همین دلیل در مواجهه با خطر دچار مشکل می شوند.
 
وی ادامه داد: همچنین طبق آماری که پلیس راه امسال منتشر کرد، 85 درصد افرادی که به علت بارندگی در جاده ها گیرکرده بودند و زنجیر چرخ هم داشتند، نمی دانستند که چطور باید آن را به چرخ ماشین ببندند.
 
فاطمی به حادثه ساختمان پلاسکو اشاره کرد و گفت: در پی این حادثه، عنوان شد که 30 بار به مسئولان این ساختمان تذکر داده شده بود اما به این تذکرات توجهی نشده بود؛ این مساله نشان می دهد که بیشتر مردم حتی برای حفظ سلامت و جان خود اهمیت قائل نیستند.
 
وی ادامه داد: طبق قانون شهرداری می تواند هرجا که خطری مردم را تهدید می کند، بعد از سه بار تذکر، وارد عمل شود و ایمن سازی را انجام دهد و هزینه آن را با 15 درصد اضافه از فرد خاطی دریافت کند؛ اما در مورد این ساختمان این اقدام انجام نشد.
 
رئیس انجمن بیماران سوخته بر اهمیت توجه مردم به پیشگیری از حوادث و جدیت دستگاه های اجرایی در عمل به برنامه های پیشگیرانه تاکید کرد.
 
فاطمی به حادثه آتش سوزی در مدرسه شین آباد هم اشاره کرد و افزود: همین حادثه برای هر کشوری کافی است که عبرت بگیرد و تمام مدارس خود را در برابر آتش سوزی مجهز و ایمن کند. اما مشاهده می کنیم که بعد از شین آباد نیز سال گذشته در مشکین شهر یک مدرسه دچار آتش سوزی شد و در خور و بوشهر نیز آتش سوزی در چند مدرسه رخ داد.
 
وی ادامه داد: 35 درصد از کلاس های درس کشور، سیستم گرمایشی استاندارد ندارند و اگر اتفاقی در آنها رخ دهد، به دلیل نبود سیستم های اطفای حریق و پائین بودن سطح آگاهی در زمینه نحوه خاموش کردن آتش، ممکن است با فجایع بزرگی روبه رو شویم.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین