کد خبر: ۱۴۶۶۷۴
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۳:۴۰
نیروهای راهداری و فوریت های پزشکی کردستان در 2 شهرستان سقز و بانه جان هشت زن باردار را از مرگ حتمی نجات داده اند و تداوم بارش برف باعث بسته شدن تمامی راه های ارتباطی به سقز شده است.
 نیروهای راهداری و فوریت های پزشکی کردستان در 2 شهرستان سقز و بانه جان هشت زن باردار را از مرگ حتمی نجات داده اند و تداوم بارش برف باعث بسته شدن تمامی راه های ارتباطی به سقز شده است.

به گزارش ایرنا، این مادران به علت تداوم بارش برف و باران در جاده های این 2 شهرستان گرفتار بودند که با حضور به موقع نیروهای راهداری و فوریت های پزشکی به نزدیکترین بیمارستان ها منتقل شده اند.

مدیر راهداری اداره کل راهداری، حمل و نقل جاده ای کردستان در این ارتباط به خبرنگار ایرنا گفت: امروز عوامل راهداری شهرستان سقز موفق شده اند به پنج مورد زن باردار امدادرسانی کنند.

مدرس گرجی با اشاره به اینکه راهداران هم در محورهای ارتباطی مستقر و به مسافران امداد رسانی می کنند افزود: در شبانه روز گذشته به 300 مسافر درراه مانده نیز در قالب 150 دستگاه خودروی گرفتار در برف توسط این عوامل امداد رسانی شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بانه نیز در این ارتباط گفت: نیروهای امدادی بانه نیز با کمک نیروهای هلال احمر و فوریت های پزشکی و راهداران جان سه زن باردار را از روستاهای نجات و به بیمارستان منتقل کرده اند.

به گفته علی شالباف، این زنان از روستاهای روستای 'برده ره‌‌ش' و 'سالوک' به شهر منتقل و هم اکنون در پانسیون های شبانه بیمارستان اسکان داده شده اند.

نیروهای امدادی کردستان از ابتدای شروع بارش های برف امسال جان 24 زن باردار را در جاده ها و محورهای سخت گذر استان نجات داده اند.

** تمامی مسیرهای منتهی به سقز مسدود است

به گزارش ایرنا از روابط عمومی فرمانداری سقز، مسیر سقز- بانه به دلیل ریزش بهمن و مسیر سقز به دیواندره و سقز به بوکان و سقز به مریوان هم به دلیل شدت بارش بسته است.

تلاش راهداران برای بازگشایی مسیرها ادامه داشته و شهروندان تا اطلاع بعدی از تردد در این مسیرها خودداری کنند.

براساس اعلام ستاد بحران فرمانداری سقز، تمام جاده های روستایی شهرستان نیز به دلیل بارش سنگین برف و کولاک مسدود یا تردد در آنها به سختی انجام می شود.

شهرستان 235 هزار نفری سقز در 195 کیلومتری شمال سنندج مرکز کردستان واقع شده و دروازه استان های آذربایجان شرقی، غربی به استان کردستان بوده و دارای 309 روستا است.

علاوه بر نیروهای امدادی مستقر در جاده ها، شامگاه چهارشنبه جمعی از اعضای ستاد بحران کردستان و معاون هماهنگی و امور عمرانی استانداری از وضعیت جاده ها و امدادرسانی به مسافران بازدید کردند.

تداوم بارش برف در چند روز گذشته و شدت آن از شامگاه سه شنبه راه ارتباطی 500 روستا نزدیک به یک سوم از یک هزار و 700 روستای کردستان را در محاصره خود قرار داده است و تمامی نهادهای خدمت رسان برای جلوگیری از حوادث غیرمترقبه در جاده های مواصلاتی برای امداد رسانی مستقر شده اند.

در استان کردستان حدود هشت هزار کیلومتر راه وجود دارد که 90 درصد این راه ها در مناطق کوهستانی و تپه ماهور واقع شده است.

همچنین در کردستان 40 گردنه مهم وجود دارد که از این لحاظ استان در رده استان های اول کشور است و وجود 15 منطقه با امکان ریزش بهمن به طول هشت تا 10 کیلومتر، کردستان را در رده استان های حائز اهمیت در بحث راهداری زمستانی قرار داده است.

در استان کردستان همچنین 16 منطقه کولاک گیر به طول 16 کیلومتر وجود دارد.

از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون 190 میلیمتر بارندگی در کردستان ثبت شده که این مقدار در مقایسه با 414 میلیمتر بارندگی سال قبل 54 درصد و در مقایسه با میانگین بلند مدت 32 درصد کاهش یافته است.

استان کردستان در یک منطقه سرد و کوهستانی واقع شده و هر ساله بارش باران در این استان از اوایل پاییز شروع می شود.

میانگین سالانه بارش باران در استان کردستان بیش از 540 میلیمتر بوده که این مقدار 2 برابر میانگین کشور است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین