|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۸
کد خبر: ۱۴۰۰۲۸
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۸
پاپ فرانسیس رهبر مذهبی کاتولیک ها در نامه ای خطاب به اسقف های سراسر جهان، موارد کودک آزاری کشیشان را به شدت محکوم و از قربانیان طلب بخشش کرد.
 پاپ فرانسیس رهبر مذهبی کاتولیک ها در نامه ای خطاب به اسقف های سراسر جهان، موارد کودک آزاری کشیشان را به شدت محکوم و از قربانیان طلب بخشش کرد.

به گزارش ایرنا، پاپ در این نامه با محکوم کردن موارد کودک آزاری کودکان اظهار داشت: کلیسا (واتیکان) از درد و رنجی که برخی از فرزندانش توسط برخی کشیشان متحمل آزار جنسی شده اند، می گرید و طلب بخشش دارد. این جرم باعث شرمندگی ما می شود زیرا افرادی که مسئولیت نگهداری از این کودکان را برعهده داشتند، کرامت انها را نابود کردند.

پاپ در نامه خود از اسقف ها دعوت کرد تا مراقب باشند و شجاعت لازم را برای ترویج ابزار لازم جهت حفظ جان و کرامت کودکان پیدا کنند تا اینکه این چنین جرایمی دیگر تکرار نشوند و در برابر اینچنین گناهی، قاطعانه برخورد کرده و صبر نداشته باشند.

رهبر مذهبی کاتولیک ها افزود: این گناهی است که باعث شرمندگی ما شده است. ما با رنج قربانیان ابراز نزدیکی می کنیم و برای گناهان مرتکب شده (توسط برخی کشیش ها) اشک می ریزیم و طلب بخشش می کنیم. برای گناه غفلت در مراقبت، گناه پنهان کاری و نفی کردن، گناه سوء استفاده از قدرت.

موارد کودک آزاری توسط کشیش های کاتولیک، مشکلی است که در سال های اخیر در نقاط مختلف جهان علنی شده به نحوی که در طول یک سال 800 فقره شکایت در این زمینه به واتیکان رسیده است و در مجموع 900 کشیش نیز در طول 10 سال به خاطر این گونه تخلفات خلع لباس شده اند. واتیکان در سال 2013 اعلام کرده بود که موارد کودک آزاری توسط کشیش های کلیسای کاتولیک سالانه به حدود 600 مورد می رسد.

معضل کودک آزاری کشیش ها، یک رسوایی بزرگ برای کلیسای کاتولیک (واتیکان) است که 'بندیکت شانزدهم' پاپ مستعفی را مجبور به اتخاذ تصمیم های جدی علیه این پدیده کرد، این خط مشی توسط پاپ فرانسیس نیز دنبال شد و در طول مدت پاپی خود، یک سری تصمیمات قوی برای مقابله با این پدیده اتخاذ کرد که از جمله آنها محاکمه یک سفیر واتیکان به نام ژوزف وزولوسکی (Jozef Wesolowski) در سال 2014 در واتیکان و عزل وی بود.

واتیکان در سال 2014 میلادی و به مناسبت دادخواست کمیته ضد شکنجه سازمان ملل، اعلام کرد که از سال 2004 تا 2013 میلادی مجموعا 900 کشیش به اتهام کودک آزاری خلع لباس شده و عملا از کلیسا اخراج شده اند و دیگر نمی توانند کشیش شوند.

علاوه بر شمار زیاد موارد کودک آزاری کشیش ها در کشورهای مختلف، هزینه تحمیل شده به کلیسا برای پرداخت غرامت به قربانیان نیز بسیار بالا است.

کلیسای کاتولیک در آمریکا در 10 سال اخیر، از زمانی که شکایت ها علنی شده و به دادگاه های قضایی کشیده شد، مجبور به پرداخت سه میلیارد دلار برای معامله کردن، درمان و هزینه های قضایی شد.

'شان پاتریک او مالی' کاردینال کنونی آمریکا که توسط پاپ فرانسیس برای ریاست کمیسیون موارد کودک آزاری واتیکان انتخاب شد، تصمیم به فروش ساختمان اسقفی برای پرداخت غرامت به قربانیان کودک آزاری شد.

پاپ فرانسیس تاکنون به دفعات از رسوایی های مربوط به کشیش ها و کلیسای کاتولیک عذرخواهی و طلب بخشش کرده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین