|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
کد خبر: ۱۳۹۹۸۵
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۷
دادستان کل کشور با بیان اینکه برای آسیب‌های جدی فضای مجازی باید ستاد بحران تشکیل دهیم گفت: مسوولان در نظام جمهوری اسلامی ایران باید همه توان خود را در برقراری امنیت، اخلاقی جامعه بکار بگیرند.
 دادستان کل کشور با بیان اینکه برای آسیب‌های جدی فضای مجازی باید ستاد بحران تشکیل دهیم گفت: مسوولان در نظام جمهوری اسلامی ایران باید همه توان خود را در برقراری امنیت، اخلاقی جامعه بکار بگیرند.

محمد جعفر منتظری در آیین تودیع و معارفه دادستان سابق و جدید قم با گرامیداشت یاد و خاطره قیام ۱۹ دیماه سال ۵۶ و آرزوی علو درجات برای شهدای ۱۹ دی با بیان روایتی از امیرالمومنین (ع) در باب شرایط تحقق عدالت در جامعه بر تدبیر و دور اندیشی همراه با برخوردهای مناسب به منظور حفظ حرمت مراجعان به دستگاه قضایی اعم از شاکی و متهم تاکید کرد و گفت: عمده وظیفه دادستان احقاق حقوق عامه به عنوان مرجع تظلم خواهی است که شامل توجه به حقوق و تظلم خواهی‌های فردی و عمومی می‌شود.

دادستان کل کشور تاکید کرد: عوامل دادسرا‌ها در سراسر کشور با کمال احترام با افراد برخورد کنند و نباید بشنویم که فردی وارد، دادسرا شود و با او به تندی برخورد کنند.

او افزود: البته برخی مجرمان بهرحال از انواع حیله‌ها و دروغ‌ها استفاده می‌کنند که باید با سیاست و تدبیر قضایی در مقابل این افراد پی به حقیقت برد.

منتظری بر لزوم توجه جدی به حقوق عمومی نیزتاکید کردو گفت: در قانون جدید آیین دادرسی وظایف دادستانی کل و دادستان‌های مراکز استان اختیارات ویژه‌ای دارند که باید با دوراندیشی و تدبیر مناسب در تحقق این وظایف عمل کنیم.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه در عملکرد‌ها و انجام وظایف باید مطابق با، واقع بینی پیش رفت و حقایق را انگونه که هست؛ نه بزرگ‌تر و نه کوچک‌تر دید، افزود: خوشبختانه در راستای انجام وظایف دادستان‌ها ابزار‌های لازم پیش بینی شده و با این شرایط نباید در شهر‌ها و مناطق مختلف شاهد ناامنی باشیم.

او امنیت عمومی، مالی و اقتصادی، سیاسی و اقتصادی را چهار رکن اصلی امنیت در جامعه برشمرد و با تاکید بر این نکته که در خصوص امنیت عمومی، اقتصادی و سیاسی بحمدالله در، وضعیت قابل قبولی هستیم؛ امنیت اخلاقی جامعه را دارای ضعف دانست و خواستار همدلی، تلاش و بسیج عمومی در جهت برقراری امنیت اخلاقی در جامعه و مقابله با تهاجم و شبیخون فرهنگی، و اخلاقی دشمن شد.

دادستان کل کشور در این زمینه تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر به شدت مورد تهاجم و تعرض اخلاقی دشمن هستیم و در این حوزه مشکل داریم.

او افزود: برنامه جدی دشمن سرگرم کردن، مردم وجوانان به مسایل غیر اخلاقی و جنسی، اعتیاد ومانند آن است و همه ما در این زمینه باید کاملا بیدار و هوشیار باشیم.

او فضای مجازی را به تعبیر مقام معظم رهبری قتلگاه جوانان توضیف کرد و خواستار پرهیز از نگاه‌های سیاسی و جناحی به مقوله مقابله با فضای مجازی شد.

منتظری تاکید کرد: متاسفانه اراده‌ای قوی برای ساماندهی وضعیت فضای مجازی چه در دولت قبل و چه دولت فعلی وجود ندارد.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه البته دولت در این مسیر قرار گرفته است گفت: به عنوان دادستان کل کشور اعلام می‌کنم که امروز، فضای مجازی و محتوای آن به گونه است که آسیب جدی به جامعه و کشور ما می‌زند و باید برای آن ستاد بحران تشکیل داد.

او همچنین خواستار تلاش و تمرکز جدی وزارت ارتباطات در تشکیل شبکه ملی اینترنت و فضای مجازی در کشور شد و گفت: در دادستانی کل کشور معاونتی برای رصد فضای مجازی داریم؛ بنده در مراجعه به این بخش شاهد موارد متعددی بودم که وحشت کردم و بر خود لرزیدم اما در عین حال برخی‌ها می‌گویند این شبکه‌ها ۲۰ میلیون کاربر دارند؛ چه کار کنیم. نمی‌شود کاری کنیم. اما آیا فردای قیامت می‌گویید خدایا چون ۲۰ میلیون کاربر داشت، کاری نکردیم؟

منتظری هدف شبیخون دشمن از طریق فضای مجازی را سلب اعتماد مردم به اسلام و نظام، اسلامی دانست و گفت: به عنوان نمونه عرض، می‌کنم که قضیه‌ای محدود شامل زندگی تاسف بار عده‌ای افراد که طرد شده خانواده‌هایشان و معتاد بوده‌اند؛ و گور خواب شده‌اند در رسانه‌ای منتشر می‌شود و بعد خوراک، تبلیغی رسانه‌های بیگانه شده و به دنبال آن عالیترین مقام کشور نیز درباره آن سخن، می‌گوید. در حالی که نباید به دست خودمان جامعه را تضعیف کنیم.
منبع: ایلنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین