|
|
امروز: جمعه ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۳
کد خبر: ۱۳۹۵۵۵
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۴:۲۰
به نظر من اظهارات ظریف جای تقدیر و تشکر دارد و از طرفی هم باید از کریمی قدوسی تمجید کرد که این اظهارات را افشا کرد.
  به نظر من اظهارات ظریف جای تقدیر و تشکر دارد و از طرفی هم باید از کریمی قدوسی تمجید کرد که این اظهارات را افشا کرد.

محمد علی پور مختار عضو فراکسیون قضایی مجلس دهم و از افراد امضا کننده اظهارات کریمی قدوسی در جلسه کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه اظهارات کریمی قدوسی افشاگرانه بود و نباید این صحبت ها را اقدام علیه امنیت ملی بدانیم گفت: باید از آن ها درس بگیریم.

در ادامه مشروح گفت‌وگوی«قانون» با رییس‌پیشین کمیسیون اصل 90 را پی می‌گیریم:

نظر شما در رابطه با افشای محتویات محرمانه کمیسیون امنیت ملی توسط کریمی‌قدوسی چیست؟
به نظر بنده حتی اگر محمد‌جواد ظریف،وزیرخارجه کشورمان،اظهاراتی که بیان شد را در جامعه ومیان اقشار مختلف مردم بزند ایرادی ندارد. ظریف واقعیتی را مطرح کرد تا مردم ماهیت آمریکا و سران این رژیم را بیشتر بشناسند و بدانند که آن‌ها به هیچ عهد و پیمانی پایبند نیستند. اظهارات کریمی قدوسی را ما باید به مصداق یک افشاگری تلقی کنیم. ما باید فرمایش مقام معظم رهبری که ما به این ها اعتماد نداریم را سرلوحه کار خود قرار دهیم. ما باید از اینکه ادعا و قول سران کشوری که ادعای کد خدایی دارند تا این اندازه سست و بی‎اعتبار است، درس بگیریم و از آن در روابط آینده کشور با آن‌ها استفاده کنیم. به نظر من اظهارات ظریف جای تقدیر و تشکر دارد و از طرفی هم باید از کریمی قدوسی تمجید کرد که این اظهارات را افشا کرد. نباید این اظهارات را از مصادیق اقدام علیه امنیت ملی خطاب کنیم. این موضوع ماهیت آمریکا را نشان می دهد که یک مسئول بلند مرتبه ایرانی که خودش این موضوع را از نزدیک تجربه کرده است آمریکایی ها را نامطمئن و فریب کار خطاب می‌کند. چرا ما باید ناراحت شویم؟ چرا دوستان اصلاح طلب ناراحت می شوند و این موضوع را علیه دولت تلقی می کنند. ما به تبع فرمایشات رهبری به شجاعت و امانت داری ظریف ایمان داریم، اما در این موضوع ما شاهد فریب آمریکا هستیم، آقای ظریف به هر دلیلی به قول شفاهی مسئولان آمریکا اعتماد کرده، در حالی که ما می بینیم آن ها به قول کتبی خود عمل نمی کنند. این موضوعی که رخ داده باید درس عبرتی برای دولت مجلس و آیندگان شود تا اعتماد به آمریکا را از دستور کار خود خارج کنند.

افزایش بودجه قوه قضاییه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
بودجه قوه قضاییه قرار است شش درصد در طول برنامه پنج ساله افزایش پیدا کند. از دلایل افزایش این بودجه می‌توان به کمبود قاضی و نیروی انسانی نسبت به مراجعین اشاره کرد. امروزه حجم شکایات به 15 میلیون پرونده می رسد که با تعداد کم قضات رسیدگی کننده، طبیعی است که در رسیدگی و پاسخگویی تاخیرایجاد کند. از طرفی ما در قوه قضاییه نیاز به جذب قضات، نیروی انسانی و نیازهای سخت افزاری مانند ساختمان داریم و میزان افزایش بودجه نیز با توجه به مشکلات دولت در بخش اقتصاد، کم است. در حال حاضر دولت با شش درصد افزایش بودجه و حکم جذب 800 قاضی و 3200 نیروی انسانی طی پنج سال موافقت کرده که با توجه به رشد جمعیت، کمتر از پنجاه درصد از نیازهای مورد نیاز جامعه را پاسخگو است.

روند بررسی پرونده‌های احمدی نژاد به کجا رسید؟
در حال حاضر با توجه به جابه‌جایی بنده از کمیسیون اصل 90 به کمیسیون حقوقی و قضایی اطلاع‌لازم را ندارم ولی پرونده‌ها راه خود را پیش می‌رود.

منبع : قانون
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین