|
|
امروز: يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۶
کد خبر: ۱۳۴۵۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۹
ولی اکنون مدلی که برای ارزیابی دانشگاه های علوم پزشکی خارج از کشور ارایه شده، براساس رتبه بندی بین المللی است، یعنی اگر دانشگاهی رتبه ۷۰۰ یا ۸۰۰، تایمز، شانگهای و یا کیو اس را داشت، این دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت است.
 قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت اعلام کرد: دانشجویان از مراجعه به موسسات اعزام دانشجو برای اطلاع از وضعیت دانشگاههای خارج خودداری کرده وآخرین اطلاعات را از وزارت بهداشت دریافت کنند.

دکتر حمید اکبری  با اشاره به ارزیابی دانشگاههای علوم پزشکی خارج از کشور گفت: مدلی که برای ارزشیابی دانشگاه های علوم پزشکی خارج از کشور تا به حال انجام می شد، بررسی دانشگاه به دانشگاه بود این کار بسیار سخت انجام می شد.

وی ادامه داد: ولی اکنون مدلی که برای ارزیابی دانشگاه های علوم پزشکی خارج از کشور ارایه شده، براساس رتبه بندی بین المللی است، یعنی اگر دانشگاهی رتبه ۷۰۰ یا ۸۰۰،  تایمز، شانگهای و یا کیو اس را داشت، این دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت است.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت افزود: لیست این دانشگاه ها منتشر شده، اگر دانشگاهی در لیست نبود، مورد تایید نیست و مدارک آن دانشگاه ارزشیابی نمی شود.

وی ادامه داد: برای دانشجویانی که در حال تحصیل هستند، ملاک همان لیست قبلی است و اگر دانشجویی نیز مهر امسال وارد شده و درحال تحصیل است برای وی نیز مشکلی وجودد ندارد و لیست قبلی ملاک است. اما دانشجویانی که قصد دارند از اول سال های  ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ شروع به تحصیل کنند، باید براساس لیست جدید دانشگاه را انتخاب کنند.

اکبری تاکید کرد:دانشجویان و خانواده آنان باید توجه داشته باشند که اطلاعات مربوط به دانشگاه های علوم پزشکی خارج از کشور را از وزارت بهداشت دریافت کنند، برخی مواقع این دانشجویان اطلاعات مورد نیاز را از موسسات اعزام دانشجو دریافت می کنند که اطلاعات ناقصی است و می تواند برای دانشجو مشکل ایجاد کند.

وی افزود: بنابراین دانشجویان حتما از آخرین تصمیمات وزارت بهداشت مطلع شده بعد دانشگاه را انتخاب کرده و شروع به تحصیل کنند.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین