کد خبر: ۱۳۳۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸
حبیب مسیح با اشاره به اینکه مقدار ریزگردها تا ساعت 10 صبح چهارم آذر 550 میکروگرم بر متر مکعب بوده است، خاطرنشان کرد: با توجه به نوسان های آب و هوایی و کاهش و افزایش سرعت وزش باد نمی توان پیش بینی درستی از وضعیت ریز گردها در ساعت های آینده داشت.
‌غلظت ریزگردها در بندرعباس به شرایط خطرناک رسیده است.

 معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست هرمزگان با اعلام این خبر افزود: غلظت ریزگردها در بندرعباس با گذر از 300 psi استانداردهای هوای سالم را پشت سر گذاشته و به شرایط خطرناک رسید.

حبیب مسیح با اشاره به اینکه مقدار ریزگردها تا ساعت 10 صبح چهارم آذر 550 میکروگرم بر متر مکعب بوده است، خاطرنشان کرد: با توجه به نوسان های آب و هوایی و کاهش و افزایش سرعت وزش باد نمی توان پیش بینی درستی از وضعیت ریز گردها در ساعت های آینده داشت.

صبح امروز پنجشنبه چهارم آذر بیشینه سرعت وزش باد در بندرعباس به 65 کیلومتر بر ساعت رسید و میدان دید افقی را از چهار و نیم کیلومتر در شب گذشته به 500 متر کاهش داد.

کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی هرمزگان در این باره گفت: با تقویت بیشتر فعالیت سامانه پر فشار سرد سیبری، تداوم وزش باد شدید و گرد و غبار در مناطق شرقی و مرکزی استان، تنگه هرمز، شرق خلیج فارس و دریایی عمان با شدت و ضعف تا صبح روز هفت آذر ادامه می یابد.

مجتبی حمزه نژاد خاطرنشان کرد: بر اثر فعالیت این سامانه، صبح امروز چهارم آذربیشینه سرعت وزش باد در بندرعباس به 65 کیلومتر بر ساعت رسید و میدان دید افقی را از چهار و نیم کیلومتر در شب گذشته به 500 متر کاهش یافت.

وی اضافه کرد: دمای هوای هرمزگان حدود هشت درجه کاهش یافته به گونه ای که دمای هوا در شهر بندرعباس از یک تا چهارم آذر هشت درجه کاهش داشته و از 28 درجه به 20 درجه رسیده است که این شرایط تا پایان فعالیت سامانه سرد سیبری ادامه خواهد داشت.

به گفته حمزه نژاد از روز یکشنبه هفته آینده با خروج این دو سامانه شرایط جوی دریایی پایداری بر هرمزگان حاکم خواهد شد، با وجود افزایش یک تا دو درجه دما، هوای استان خُنَک باقی می‌ماند.

همچنین مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی ناسلام و خطرناک مردم این استان جز برای کارهای ضروری از منازل خود خارج نشوند.

دکتر فاطمه نوروزی با بیان اینکه شرایط کنونی برای همه گروه‌های سنی خطرناک است، اظهار کرد: افرادی که ناچار از رفتن به محل کار هستند در همان مدت کوتاهی که در معرض هوای آزاد قرار می گیرند نیز بدون ماسک نباشند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: بیشتر افرادی که دچار سوانح رانندگی شده‌اند نیز از موتور سیلکت سواران بوده‌اند که توصیه می‌شود در شایط کنونی از این وسیله نقلیه استفاده نشود، اگر افرادی ناچار به استفاده از موتور سیکلت هستند باید کلاه ایمنی بر سر گذارند و همه موارد ایمنی را رعایت کنند وهمچنین توصیه می‌شود از مایع ها و میوه و سبزی ها در این مدت بیشتر استفاده شود.

گرد و غبار و باد شدید که از روز دوشنبه یکم آذرماه وارد استان هرمزگان شده،‌ دید افقی را به 100 متر رسانده، تمام پروازهای فرودگاه بندرعباس به سایر نقاط کشور لغو یا با تاخیر انجام گرفته، تردد همه شناورهای مسافری از بندرهای استان متوقف و مدارس هم از روز دوشنبه تعطیل شده است.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین