|
|
امروز: دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۶
کد خبر: ۱۳۱۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۲
در این جلسه ابتکار با اشاره به سابقه همکاری‌های میان دو کشور، ابراز امیدواری کرد که این همکاری‌ها در زمینه اجرای توافق‌نامه پاریس و دستیابی به اهداف محیط زیستی برای منطقه مستحکم‌تر تداوم یابد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تاثیر توفان‌های گرد و غبار ناشی از خشک شدن تالاب هامون و عوارض آن از سلامتی مردم گرفته تا گسترش نا امنی برای دو کشور، تاکید کرد که کارگروه فنی میان دو کشور برای رفع اختلافات هر چه سریع‌تر باید تشکیل شود.

 معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور دیروز پس از ورود به مراکش برای شرکت در کنفرانس بین المللی بررسی تغییرات آب و هوایی با رئیس سازمان محیط زیست افغانستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
ابتکار در این دیدار که محور اصلی آن موافقت‌نامه محیط زیستی با افغانستان بود، پیگیر نهایی شدن متن و رفع اختلاف از مواد مورد بحث برای همکاری به ویژه در زمینه تالاب‌های مشترک و دریافت حق‌آبه تالاب هامون شد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اکنون مجموعه تالاب‌های بین‌المللی هامون پس از تلاش‌های جدی به ثبت یونسکو رسیده و از این فرصت که برای دو کشور مغتنم است باید بهره برد.

ابتکار با اشاره به تاثیر توفان‌های گرد و غبار ناشی از خشک شدن تالاب هامون و عوارض آن از سلامتی مردم گرفته تا گسترش نا امنی برای دو کشور، تاکید کرد: کارگروه فنی میان دو کشور برای رفع اختلافات هر چه سریع‌تر باید تشکیل شود.

مصطفی ظاهر،رئیس سازمان محیط زیست افغانستان نیز با اشاره به تاثیرات تغییر اقلیم بر کشورش مانند آب شدن سریع یخچال‌ها، به شرح موارد اختلاف در موافقت نامه پرداخته و برای رفع آنها ابراز امیدواری کرد.

وی گفت: به دلیل حساسیت‌های موجود در کشورش، این موضوع باید در سطوح بالاتر و تا تایید رئیس جمهور افغانستان پیگیری شود.

معصومه ابتکار دیروز همچنین با زاهد حمید وزیر تغییر اقلیم پاکستان دیدار و گفت‌و‌گو داشت.

در این جلسه ابتکار با اشاره به سابقه همکاری‌های میان دو کشور، ابراز امیدواری کرد که این همکاری‌ها در زمینه اجرای توافق‌نامه پاریس و دستیابی به اهداف محیط زیستی برای منطقه مستحکم‌تر تداوم یابد.

ابتکار با اشاره به تصویب برنامه اقتصاد کم کربن در دولت ایران، افزود: از مهم‌ترین چالش‌های کشور ما، معضل گرد و غبار است که به این منظور تلاش می‌کنیم تالاب‌ها را احیاء کنیم.

وزیر تغییر اقلیم پاکستان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه پاکستان هفته گذشته توافق‌نامه پاریس را به تصویب مراجع ملی رسانده، تاکید کرد: در کشور ما 20 میلیون نفر تحت تاثیر پدیده تغییر اقلیم قرار گرفته‌اند و این معضل باید مورد توجه جدی دولت باشد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین