اما به تازگی شرکت فرآوردههای گوشتی تهران (سولیکو)، برای نخستینبار به این پرسش پاسخ داده است. این شرکت با یادآوری این که تمام محصولات گوشتی در ایران به صورت پخته و پاستوریزه به دست مشتری میرسد، تاکید کرده که اکنون چیزی به اسم «سوسیس خام» در کشور تولید نمیشود و بنابراین میتوان همه سوسیسها را بدون نیاز به پختن هم میل کرد.
سولیکو اشاره داشته که به طور معمول، سوسیسها به مدت یک ساعت در دمای 82 درجه سانتیگراد پخته میشوند، اما هر نوع کالباس مدت زمان خاصی باید در اتاق پخت باشد که ممکن است بین 2 تا 10 ساعت طول بکشد؛ اما دمای 82 درجه سانتیگراد تغییری نمیکند و همیشه ثابت است.از سوی دیگر همه میکروبها در درجه حرارتی 82 درجه سانتیگراد از بین میروند. اما اگر میکروبی آنقدر مقاوم باشد که بتواند این دمای بالا را در زمان پخت تحمل کند، حتما باید کشته شود تا محصول کاملا سالم به دست مشتری برسد. به همین دلیل، متخصصین فرآوردههای گوشتی پس از مرحله پخت، محصول را برای اطمینان بیشتر وارد مرحله شوک سرد میکنند تا مرحله پاستوریزاسیون انجام شود.
هرچند خام خوردن سوسیس مشکلی ایجاد نمیکند، اما در هر حال مصرف هر چیزی، حتی آب آشامیدنی، باید به اندازه مناسب باشد تا سلامتی با خطر مواجه نشود.