کد خبر: ۱۳۰۸۶۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۵
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با تأکید بر اینکه برای ما هیچ تفاوتی بین هیلاری کلینتون و ترامپ وجود ندارد،‌ گفت: با رئیس جمهور شدن ترامپ هیچ اتفاق خاصی در عرصه روابط آمریکا با ایران رخ نمی‌دهد.
 یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با تأکید بر اینکه برای ما هیچ تفاوتی بین هیلاری کلینتون و ترامپ وجود ندارد،‌ گفت: با رئیس جمهور شدن ترامپ هیچ اتفاق خاصی در عرصه روابط آمریکا با ایران رخ نمی‌دهد.

مصطفی کواکبیان در نشستی خبری در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات در مورد پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، ‌گفت: نمی‌توان گفت که این انتخاب تغییر ماهوی در روابط آمریکا با ایران بگذارد. البته می‌دانیم روش دموکرات‌ها برخورد نرم برخلاف روش جمهوری‌خواهان است که برخورد خشن‌تر دارند. اما در مجموع منافع تعریف‌ شده‌ای برای خود داریم لذا پیروزی ترامپ برای ما خیلی تفاوتی نمی‌کند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: ممکن است اوباما علیه اروپایی‌ها،‌ اعراب و حتی جمهوری اسلامی حرف‌هایی زده باشد که بیشتر مصرف انتخاباتی تا هدف‌گذاری اقدامات بعدی دارد. حتی جایی ترامپ گفته که برجام را پاره می‌کند اما من به او می‌گویم که چنین توانمندی ندارد.

کواکبیان ادامه داد: برجام توافقی است که 6 کشور قدرتمند دنیا با جمهوری اسلامی ایران امضا کردند و ما امضای اوباما را به عنوان امضای دولت آمریکا می‌شناسیم. فرقی نمی‌کند در رأس این دولت چه کسی باشد. لذا تعهد دولت آمریکا سر جایش است و از لحاظ حقوق بین‌الملل مشکلی نمی‌بینیم هر چند که دولت اوباما نیز عهدشکنی‌هایی را انجام داد. با این وجود امیدواریم در ماه‌های آتی این مسأله تحقق یابد.

کواکبیان با تأکید بر اینکه برای سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران هیچ تفاوتی بین هیلاری کلینتون و ترامپ وجود ندارد،‌ گفت: ما در برابر ترامپ همان موضعی را خواهیم گرفت که اگر خانم کلینتون سرکار می‌آمد. لذا معتقدم خیلی نباید این موضوع را تحلیل کرد و فکر کنیم که قرار است اتفاق ویژه‌ای خواهد افتاد چون هیچ اتفاق خاصی در عرصه روابط آمریکا با ایران رخ نمی‌دهد.

وی در ادامه گفت: اگر قرار به اتفاقی در عرصه روابط بین‌المللی آمریکا باشد تنها محدود به ایران نیست و با همه کشورها خواهد بود. قطعاً جمهوری اسلامی با برنامه‌ریزی‌هایش هیچ عقب‌نشینی از اصولش نخواهد داشت و با دولت ترامپ در همان حد روابط قبلی همکاری می‌کند. آن هم بستگی به میزان خصومت احتمالی دولت ترامپ دارد. اگر برخورد متعارف باشد برخورد ما نیز با این دولت دموکرات اینگونه خواهد بود ضمن آنکه رابطه سیاسی بین ایران و آمریکا زیر نظر شورای عالی امنیت ملی، رهبری و مجلس است و تصمیم‌گیری‌های کلان صورت می‌گیرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین